Spaghetti... 533 Napisano sobota o 22:58 Hej, sorry Margo, że znowu kazaczę To wszystko przez muzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 90 Napisano sobota o 23:07 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Hej, sorry Margo, że znowu kazaczę Hej, forum jest dla wszystkich, więc nie widzę problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano sobota o 23:16 8 minut temu, Margo. napisał: Hej, forum jest dla wszystkich, więc nie widzę problemu Ja też nie, ale ta prędkość przypomina mi kierunek trasy jeśli o auta chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano sobota o 23:56 Coś na dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano wczoraj o 00:22 26 minut temu, Onaaaa napisał: Coś na dobranoc. No więc dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayonara Boy 0 Napisano 12 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayonara Boy 0 Napisano 11 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 9 godzin temu Coś starego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayonara Boy 0 Napisano 9 godzin temu Szlor song. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 9 godzin temu Kto pamieta? Bo tutaj jest jak jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 9 godzin temu Lepsza wersja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 9 godzin temu Hela 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 9 godzin temu Premiera na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 8 godzin temu Życie jest jedno Techno 🥸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 8 godzin temu Pojedynek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 8 godzin temu Tekst Oczywiście — oto tłumaczenie na język polski (z zachowaniem sensu, emocji i poetyckiego tonu): „The Day I Stopped Asking” to finałowy rozdział pierwszej Trylogii Neon Rebellion — ewolucja od buntu, przez stawianie granic, aż po wzniesienie się ponad wszystko. Jeśli My Way, My Rules było iskrą… a Not My Burden było zaporą ogniową… to The Day I Stopped Asking jest momentem, w którym stajesz prosto i przejmujesz kontrolę nad swoim przeznaczeniem. Napisałam tę piosenkę i całą trylogię dokładnie w punkcie zwrotnym mojego życia — gdy przestałam szukać pozwolenia u ludzi, którzy nigdy nie zasługiwali na głos w moich decyzjach. Gdy ich aprobata przestała mieć znaczenie, gdy zobaczyłam tę grę taką, jaka była, i odeszłam od niej na zawsze. Mam nadzieję, że ta piosenka pomoże ci dorosnąć i pożegnać się z wersją siebie, która kiedyś błagała, targowała się albo umniejszała samą siebie. Twoje życie należy do ciebie — i odzyskujesz je w chwili, gdy przestajesz pytać innych o pozwolenie, by być tym, kim już jesteś. TRYLOGIA „NEON REBELLION” — CZĘŚĆ 3: WZNIESIENIE Część 1: My Way, My Rules — Bunt Odmowa podporządkowania się siłom, które próbowały ją ograniczyć. Część 2: Not My Burden — Granice Odmowa ludziom, którzy wysysali z niej całą energię. Część 3: The Day I Stopped Asking — Wzniesienie Odmowa uzależniania swojej tożsamości od czyjegokolwiek pozwolenia — kiedykolwiek. Dla każdego, kto kiedykolwiek umniejszał siebie, by zadowolić ludzi, którzy tylko brali… ta trylogia jest dla ciebie. TEKST — „THE DAY I STOPPED ASKING” [Zwrotka 1] Dziś wszystko staje się jasne Światło przecina to, czego kiedyś się bałam Nie potrzebuję twojej aprobaty Skończyłam z cichą rezygnacją [Pre-Chorus] Twoje echa znikają w ziemi To już koniec — nie zatrzymasz mnie teraz [Refren] Dziś ten cykl się kończy Twoja aprobata nie ma już żadnej wartości Wznoszę się bez twojego dawnego pozwolenia Idę własną drogą — to moja decyzja [Zwrotka 2] Nie będę się kurczyć, by pasować do twoich ram Nie przepraszam za swój ogień Nigdy nie miałeś nade mną kontroli Wybieram siebie — taką, jaką mam być [Pre-Chorus] To oczywiste — widać to wyraźnie Nie masz już nade mną żadnej mocy [Refren] Dziś ten cykl się kończy Twoja aprobata nie ma już żadnej wartości Wznoszę się bez twojego dawnego pozwolenia Idę własną drogą — to moja decyzja [Solo gitarowe] [Most] Potrzeba było czasu, by zobaczyć prawdę By odnaleźć swój głos i odzyskać młodość [Refren] Dziś ten cykl się kończy Twoja aprobata nie ma już żadnej wartości Wznoszę się bez twojego dawnego pozwolenia Idę własną drogą — to moja decyzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 7 godzin temu Jacula 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 7 godzin temu Numer 2 yuciube Będzie numer i 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 7 godzin temu a to numer one 1 na YouTube Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 7 godzin temu I dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 7 godzin temu I co fifol, podoba ci się ekipa? Sztuczne biodro się buja? To masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 259 Napisano 7 godzin temu Nie zapomnijcie o Walentynkach 14 lutego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach