Samotny Wilk 0 Napisano 6 godzin temu O mnie - urodzony w połowie ostatniej dekady XX wieku. Nie piję,nie palę, pracuję, jestem aktywny fizycznie, ćwiczę na ile czas wolny pozwala ,spacery są moją codziennością Uwielbiam spędzać czas na łonie natury, szczególnie cenię sobie towarzystwo lasów w okresie, gdy te wydają swoje plony. Lubię czytać, chociaż ostatnio średnio mam na to czas przez natłok obowiązków. Wychodzę z założenia, iż relacja obydwu ludzi powinna polegać na wzajemnym wsparciu, cieple oraz pożądaniu. Taki jestem, zakładam, że niestety dla naszych wspaniałych kobiet tego typu egzemplarz jest zbyt nudny, ponieważ oferuje stabilność i brak ,, dreszczu emocji "- w końcu ,, łobuz kocha najbardziej". Sam nie posiadam dzieci, więc dobrze byłoby, gdyby druga połówka też ich nie miała. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Ewentualny kontakt proszę na adres e- mail wilksamotny1@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 6 godzin temu W czasach gimbazy spamowało się takimi tekstami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 680 Napisano 6 godzin temu Ogłoszenie matrymonialne na kafe jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotny Wilk 0 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ogłoszenie matrymonialne na kafe jprdl I? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Samotny Wilk napisał: I? Wierzysz w Boga i w gerześnice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 17 Napisano 6 godzin temu Jak nie jesteś trollem to lepiej iść na portal randkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotny Wilk 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: Jak nie jesteś trollem to lepiej iść na portal randkowy Nie jestem. Problem w tym, że na portalach masa botów jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotny Wilk 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Córka mi zmarła napisał: Jak nie jesteś trollem to lepiej iść na portal randkowy Tutaj być może ktoś normalny się trafi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Get Оut napisał: W czasach gimbazy spamowało się takimi tekstami. Czy ja wiem Tutka ma dobrego kandydata. do upolowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 680 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Samotny Wilk napisał: I? Życzę powodzenia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano 6 godzin temu Same szlory tu. Nie ma szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 6 godzin temu Za szybko i na forach to musiałbyś najpierw rozmawiać z babami, a później przejść dalej z tą z którą dobrze wam sie rozmawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Czy ja wiem Tutka ma dobrego kandydata. do upolowania. Tutkę to jakiemuś wrogowi upchnąć niech się użera z wariatką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotny Wilk 0 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Malowany napisał: Życzę powodzenia. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Get Оut napisał: Tutkę to jakiemuś wrogowi upchnąć niech się użera z wariatką Masz rację nie pije aż tyle alkoholu mniej bełkocze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 911 Napisano 6 godzin temu Kiedyś panowała tu takie stwierdzenie. "Tutaj nie ma kobiet" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Masz rację nie pije aż tyle alkoholu mniej bełkocze. Trzeba mieć też dużo szczęścia do kobiet któremu trzeba pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotny Wilk 0 Napisano 5 godzin temu 30 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: Same szlory tu. Nie ma szans Zawsze znajdzie się jakaś perła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 911 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, Fifofa napisał: Masz rację nie pije aż tyle alkoholu mniej bełkocze. Okropnie wyzywa Ginę od kureww. Pieprz wyzywa mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 109 Napisano 5 godzin temu 45 minut temu, Get Оut napisał: W czasach gimbazy spamowało się takimi tekstami. W 2014 na takie teksty sam poleciałeś i pilnowałeś Wilkowi WPNK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 109 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Okropnie wyzywa Ginę od kureww. Pieprz wyzywa mnie Może ty z koleżanką nie wyzywaj wcześniej od prostytutek? To nie jest jakaś skomplikowana sprawa. Edytowano 5 godzin temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 109 Napisano 5 godzin temu 46 minut temu, Malowany napisał: Ogłoszenie matrymonialne na kafe jprdl Tu już bywały takie ogłoszenia z wyliczeniem ilości stosunków w miesiącu, ilością planowanych dzieci i w którym roku życia kandydat przejmuje rolę nad wychowaniem dziecka na prawdziwego górala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 57 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Okropnie wyzywa Ginę od kureww. Pieprz wyzywa mnie Ty umiesz jeszcze coś innego napisać? Ktoś ci blokuje klawiaturę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 5 godzin temu 41 minut temu, Fifofa napisał: Czy ja wiem Tutka ma dobrego kandydata. do upolowania. Ona jeszcze nie upolowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Okropnie wyzywa Ginę od kureww. Pieprz wyzywa mnie Tutaj prawie każdy każdego wyzywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciè 2 Napisano 5 godzin temu Bo każdy chce się poczuć lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 5 godzin temu 27 minut temu, Get Оut napisał: Trzeba mieć też dużo szczęścia do kobiet któremu trzeba pomóc. Szczęście do mężczyzn też sie przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 911 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ona jeszcze nie upolowała? Musi pozyskać myśliwego, żeby upolować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Szczęście do mężczyzn też sie przyda Bo to działa w dwie strony i pozostawiłem tą kwestię kobiecie która tak napisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: W 2014 na takie teksty sam poleciałeś i pilnowałeś Wilkowi WPNK Jako nieliczny do którego miałem szacunek to oczywiste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach