Kazamate 0 Napisano 2 godziny temu Dziewczyny jestem z chłopakiem od maja 2025 i to będą Nasze pierwsze walentynki co mogę kupić max 250 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 37 Napisano 1 godzinę temu U mnie w sklepach już czerwono od upominków na walentynki. Od słodkości, kubków, bielizny i innych gadżetów. Serio nic ci do głowy nie przychodzi? Nic symbolicznego jako wyraz uczucia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jamia 0 Napisano 1 godzinę temu Twój partner ma jakieś zainteresowania? Ja kupowałam różne rzeczy: Kolację, album ze wspólnymi zdjęciami, bilety samolotowe, bilety na koncert, jakieś pierdoły typu skarpety i gacie z moją twarzą (temu), multitoola, kompas z sekstantem z grawerem, obraz po numerach z naszego zdjęcia (oczywiście pomalowany), pudełko ze słodkościami od lokalnego cukiernika, męską bieliznę sportową od https://meskarzecz.com itd . Wszystko zależy od tego co facet lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach