+RC+ 490 Napisano 15 Kwiecień (edytowany) Jak ptak. Edytowano 15 Kwiecień przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano 15 Kwiecień Crash Bandicoot 4 na rzutniku tesz wymiata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 586 Napisano 15 Kwiecień 19 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Crash Bandicoot 4 na rzutniku tesz wymiata Dalej strata 3000 PLN to dla Ciebie nic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 490 Napisano 15 Kwiecień (edytowany) 39 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Crash Bandicoot 4 na rzutniku tesz wymiata Ja uwielbiam ten tryb DLAA w kartach RTX, czyli dla przykładu masz monitor/tv 4K ale ta funkcja sprawia że gra traktuje go jak 5K i grafika wygląda fenomenalnie, ostrzej i mniejszym obciążeniem niż natywne 5K Edytowano 15 Kwiecień przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano 15 Kwiecień 2 godziny temu, Siurentajski napisał: Dalej strata 3000 PLN to dla Ciebie nic? No ogromny majątek mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano 15 Kwiecień 2 godziny temu, Insomnia napisał: trzynasty używasz tego dolby atmos w smartfonie W tv 85" do rzutnika mam creative t5900 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 16 Napisano 15 Kwiecień 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: No ogromny majątek mam Ponownie odnalazłem sens życia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 586 Napisano 15 Kwiecień 6 godzin temu, VenusHorizon4 napisał: No ogromny majątek mam A stać cię już na licencję Windows 11 za 35 PLN czy nadal nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano 15 Kwiecień 35 minut temu, Siurentajski napisał: A stać cię już na licencję Windows 11 za 35 PLN czy nadal nie? Mam licencje 8-11 na kompach w bios tylko powgrywane 10 bo nie chce 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach