+RC+ 134 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: A Elcia jak zwykle za nic obrywa... Dejcie spokój ludziska, Pilsnery otwierajcie i czillujcie Znaczy nie wszyscy otwierajcie, z góry zaznaczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 134 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Ona jest głupia i tępa że ty tego nie widzisz to idź ze strzepać. Ara..’ar. Ty jesteś chamska i wulgarna, a jakoś nieszczególnie mi to przeszkadza. Jestem tego zdania, że im bardziej ma się wywalone tu na forum, tym przyjemniej się czas spędza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, +RC+ napisał: Inteligentne jak ja ma spojrzenie ten kot. wszystkie koty tak maja nawet jak nie sa zbyt inteligentne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 477 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, +RC+ napisał: A Elcia jak zwykle za nic obrywa... Dejcie spokój ludziska, Pilsnery otwierajcie i czillujcie Tutaj to nawet tego nie można nazwać obrywaniem. Luz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 134 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: wszystkie koty tak maja nawet jak nie sa zbyt inteligentne Dokładnie, dlatego jestem jak koty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 10 Napisano 6 godzin temu 59 minut temu, kochamelcie13 napisał: kto by nie chcial isc z Giną na randkę.. Nikt normalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 3 Napisano 6 godzin temu Jakaś tragikomedia, jedna pluje coś bez sensu, druga udaje że pada deszcz, a to samo innym ciągle wygarnia. Niezła hipokryzja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, +RC+ napisał: Ty jesteś chamska i wulgarna, a jakoś nieszczególnie mi to przeszkadza. Jestem tego zdania, że im bardziej ma się wywalone tu na forum, tym przyjemniej się czas spędza. Co ty mówisz gdzie szacunek … szanowałam cię ale ok… stary a głupi. Wprdl mam w ciebie.. żenujący .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 7 Napisano 6 godzin temu w dzisiejszych czasach bycie normalnym to zaden powod do dumy. to nic specjalnego bycie normalnym. nuda. lepiej sobie w gierki pograc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 6 godzin temu Rym Cym cos pisal ze Gienia 160 a typ 198 to ze nie musi klekac do blowjoba tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Rym Cym cos pisal ze Gienia 160 a typ 198 to ze nie musi klekac do blowjoba tak Ohydne to było… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 6 godzin temu Che wojny to ja będzie mieć ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 134 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Rym Cym cos pisal ze Gienia 160 a typ 198 to ze nie musi klekac do blowjoba tak Niezupełnie. Nie pisałem tego odnośnie autorki, a generalnie, że jak facet jest wysoki, to nie ma problemu przynajmniej z kucaniem To nawet nie jest oryginalna myśl, a żart z brodą długą jak u Richarda Stallmana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 246 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Traffic Lights napisał: Ona jest głupia i tępa że ty tego nie widzisz to idź ze strzepać. Ara..’ar. Ty masz wielki ból du py o elke, tak naprawdę nie wiadomo o co. Latasz po innych forach obrażając ją od szm at. Finał tego był taki, że się tylko ośmieszyłas i dostałaś bana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 6 godzin temu Mój wzrost jest średni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 134 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Latasz po innych forach obrażając ją od szm at. Finał tego był taki, że się tylko ośmieszyłas i dostałaś bana. Stąd moja uwaga, że to chamskie i wulgarne. Potem ludzie z Nerwicy cisną z nas bekę, że to niby oni są ci z problemami, a to u nas (na kowbo) sto razy większy psychiatryk. Edytowano 6 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 477 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Niezupełnie. Nie pisałem tego odnośnie autorki, a generalnie, że jak facet jest wysoki, to nie ma problemu przynajmniej z kucaniem To nawet nie jest oryginalna myśl, a żart z brodą długą jak u Richarda Stallmana Niektórzy tu mają kije w dupie i.żartów nie rozumieją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 477 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Stąd moja uwaga, że to chamskie i wulgarne. Potem ludzie z Nerwicy cisną z nas bekę, że to niby oni są ci z problemami, a to u nas (na kowbo) sto razy większy psychiatryk. Na kafe. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 6 godzin temu No to wyprdlj rym cym jakbsie nie podoba „, nie bądź żenujący. Tak walczyłeś o kafeterię a okazujesz się jak odpad namiotowy. To samo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 6 godzin temu Idę być ładna gdzie indziej papa….. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 134 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Na kafe. xd Poprawiłem. Widać Freud coś mi podpowiada podświadomie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 10 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Traffic Lights napisał: Ohydne to było… Ale rację ma prymitywny instynkt wami kieruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 6 godzin temu Rym Cym sie nie powtarza nieustannie jakby byl uposledzony a namiotowiec ciagle pisze to samo sto razy az juz sie nie chce go czytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: No to wyprdlj rym cym jakbsie nie podoba „, nie bądź żenujący. Tak walczyłeś o kafeterię a okazujesz się jak odpad namiotowy. To samo. Co ty masz z tym zniekształcaniem wyrazów? Wiecznie na haju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Beata niedzieciata napisał: Co ty masz z tym zniekształcaniem wyrazów? Wiecznie na haju? Zamknij mord e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 6 godzin temu Britni na hajujaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 10 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Rym Cym sie nie powtarza nieustannie jakby byl uposledzony a namiotowiec ciagle pisze to samo sto razy az juz sie nie chce go czytac Cieszysz się że są tu laski z większymi problemami niż ty? Masz te szadefrojnde? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 6 godzin temu Ej szkoda a kocham Britney sometomes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 6 godzin temu Szkoda …. L co Ej szkoda a kocham Britney sometomes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 6 godzin temu Szlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach