Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 6 godzin temu W śnie ma 9mln dzieciaka i robi prostytutki dla przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 6 godzin temu Straszne czuje ból muska mnie tesz nie zaprosili na wyspe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 174 Napisano 5 godzin temu Żeby dostać się na wyspę, jak w podkaście LBC mówiła ex księcia Andrzejka, trzeba było być bogatym i wpływowym. A ja dodam od siebie, że jeszcze dać się wciągnąć w kult lucyfera w zamian za dostęp do dzieci. Także tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 174 Napisano 5 godzin temu Aha i jeszcze szmaacisko dodało: "jak nie byłeś na liście kontaktów Epsteina to znaczy, że jesteś przegrywem" coś takiego. Niech tą monarchię już rozmontują i zagonią tych zboczonych nierobów do roboty bo wstyd temu upadającemu kraju przynoszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Aha i jeszcze szmaacisko dodało: "jak nie byłeś na liście kontaktów Epsteina to znaczy, że jesteś przegrywem" coś takiego. Niech tą monarchię już rozmontują i zagonią tych zboczonych nierobów do roboty bo wstyd temu upadającemu kraju przynoszą 120 Hhttps://postimg.cc/RJdX7vKq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, +RC+ napisał: Żeby dostać się na wyspę, jak w podkaście LBC mówiła ex księcia Andrzejka, trzeba było być bogatym i wpływowym. A ja dodam od siebie, że jeszcze dać się wciągnąć w kult lucyfera w zamian za dostęp do dzieci. Także tak... Motorstrom przeszedłem wszystko na zloto 21x4 wyścigi a teraz 2 cześć 24x4 zywioly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 5 godzin temu Serio mi się śniła spałem tylko 4h zaraz się zdrzemne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 174 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: 120 H No, fajnie że masz hobby i się nie nudzisz. Widzę, że telewizor. Ja ostatnio też wolę starsze gierki, bo nowe są zainfekowane ideolo, a stare to był czysty fun. Wrzuć kiedyś foto z tego projektora, nie musisz na publika, bo coś mam taką myśl, że może też sobie sprawię... Zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, +RC+ napisał: No, fajnie że masz hobby i się nie nudzisz. Widzę, że telewizor. Ja ostatnio też wolę starsze gierki, bo nowe są zainfekowane ideolo, a stare to był czysty fun. Wrzuć kiedyś foto z tego projektora, nie musisz na publika, bo coś mam taką myśl, że może też sobie sprawię... Zobaczymy. To z rzutnika 120" tv ma 85 Masz tam długość 6x41cm mniej więcej 2,5m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 174 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, szlora in the house napisał: Kiedyś były obozy koncentracyjne teraz może i to tylko nawet jawnie nie mówią że ktoś gorszy człowiek tylko go zjedzom Zabrzmi to dziwnie, ale napiszę, bo w sumie nie interesi mnie co norminki myślą. Już 4-5 tys lat temu demon czyli baal/moloch oferował czcicielom bogactwa, orgie, wszelkie przyjemności świata w zamian za ofiary z noworodków i kanibalizm... tak żył Babilon, dlatego Pan go zniszczył. Te elity po prostu odtwarzają ten antyczny kult demona. Faktem jest, że nikt nie wie jak Epstein zdobył swój majątek... pochodził z pracowniczej rodziny, nagle wielkie kokosy robi... FBI nie wie kiedy i jak. Edytowano 5 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 5 godzin temu Muszę sobie ogarnąć model rzutnika co potrafi 21:9 190" z 4m to by było najlepiej do mojego pokoju Ewentualnie 150" z 4m 16:9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 5 godzin temu Dokładnie co jest na zdjęciu to motorstrom 16-255 2000 lumen 1000:1 1920x1080i lampa 190w rzutnika i ps3ss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 174 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To z rzutnika 120" tv ma 85 Masz tam długość 6x41cm mniej więcej 2,5m Tak? W sumie foto wypacza rozmiar często... jak tak to efekt super... jak skończę robotę to lepiej się przyjrzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 5 godzin temu 21:9 wymagało by kompa ale dla takiego obrazu było by warto powalczyc o ultra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 174 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, szlora in the house napisał: Może nie wierzą w to tylko dobrze się bawią jak dzieci pokemony w robloxa role play pokemonów starych Część wierzy, a część jest tylko dla dzieci... tak czy siak są zdeprawowani i powinni wszyscy zostać posadzeni na krzesełka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Tak? W sumie foto wypacza rozmiar często... jak tak to efekt super... jak skończę robotę to lepiej się przyjrzę. A to tylko z tablet z2 jak chcesz mogę kiedy porobić zdjęcia jak to wygląda z różnych kątów bliska pixele itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 174 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A to tylko z tablet z2 jak chcesz mogę kiedy porobić zdjęcia jak to wygląda z różnych kątów bliska pixele itd No chciałbym zobaczyć, bo w sumie w sypialni mógłby mi taki projektor robić za retro setup i nie musiałbym zagracać retro tv crt dużym. Edytowano 5 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, szlora in the house napisał: Może w tym nie jest nic nadprzyrodzonego tylko czysta chamowata natura ludzka bez zahamowan huuh Oni majom faze na jedzenie plodow żeby dłużej zyc znalazłem takie 2 tiktoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 174 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, szlora in the house napisał: Podobało mi się że niektórzy mieli rigcz np ten Joe Rogan, Bernie Sanders, jakieś profesorki też były niechętne Bernie już stary to mu nie dygał pewnie, ale oczywiście szacunek dla każdego, który był zapraszany, a powiedział NIE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: No chciałbym zobaczyć, bo w sumie w sypialni mógłby mi taki projektor robić za retro setup i nie musiałbym zagracać retro tv crt dużym. To musisz brać ultrakrotkoogniskowy bo mój wyciagal max 75cali a pokój mam sypialni 375 x 336= 12,6m2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, szlora in the house napisał: Ja to już dawno widziałam po tym jak kozaczki miały obsesję na punkcie lerzaczka Mówi jakis staruch do modelek ze najlepsze som 16-18 komórki macierzyste macicy lozysko krew okresowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 174 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To musisz brać ultrakrotkoogniskowy bo mój wyciagal max 75cali a pokój mam sypialni 375 x 336= 12,6m2 Dokładnie, ja patrzę właśnie za modelami któtkoogniskowymi, bo sali projekcyjnej nie zrobię xD Edytowano 5 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Bernie już stary to mu nie dygał pewnie, ale oczywiście szacunek dla każdego, który był zapraszany, a powiedział NIE. Albo bez ultra no przynajmniej musi mieć takie ogromne oko żeby juz z 1,5m potrafil 80" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Dokładnie, ja patrzę właśnie za modelami któtkoogniskowymi, bo sali projekcyjnej nie zrobię xD Ja jestem ogranicziny właśnie przez odległość bo moj i 200 potrafi ale z 7 czy tam 11m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 174 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, szlora in the house napisał: Moralność nie zależy od tego czy lewak prawak tak To prawda, zależy od tego czy akceptujesz moralność i prawo, które wszczepił w nas Bóg i które w gruncie rzeczy każdy z nas czuje w sobie czy je odrzucasz w zamian za zgniliznę tego świata. Zmagania stare jak ludzkie istnienie, każdy z nas się z tym zmaga i walczy... z tym, że im głębiej popłyniesz, tym gorzej się zatracasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 4 godziny temu To taki na start wziolem za 399 w ciemno bo sony hdmi czarny 3lcd ale muszę wyszukać model 150-190" z 4m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 4 godziny temu Rzutnik był tani a otoczka setup rzutnika 4tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 174 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, szlora in the house napisał: Nie no moim zdaniem to zależy od osoby i jej osobowości charakteru bardziej psychologiczne kwestie, zależy od człeka... Im bardziej popuścisz hamulce, tym bardziej dasz się wciągnąć. Człowiek jest tak zbudowany, że wszystko sobie będzie relatywizował... Tak Epstein powoli korumpował w tym kulcie ludzi... nie każdy był PDF na początku... wielu tylko chciało ruskie dzivy grzać, a potem Jeff proponował orgietki, potem jakąś prawie dorosłą, aż kończyło się na dzieciach, a gdy już byli tak głęboko w tym syfie, to już brali udział w ucztach kanibalskich... Człowieka można na samo dno sprowadzić krok po kroku, każdy może upaść, nawet święty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, +RC+ napisał: Dokładnie, ja patrzę właśnie za modelami któtkoogniskowymi, bo sali projekcyjnej nie zrobię xD A może led jakiś jak elka tylko oryginalny o dużej mocy swiatla to kompaktowe mozna rzucac i na sufit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 12 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, +RC+ napisał: Im bardziej popuścisz hamulce, tym bardziej dasz się wciągnąć. Człowiek jest tak zbudowany, że wszystko sobie będzie relatywizował... Tak Epstein powoli korumpował w tym kulcie ludzi... nie każdy był PDF na początku... wielu tylko chciało ruskie dzivy grzać, a potem Jeff proponował orgietki, potem jakąś prawie dorosłą, aż kończyło się na dzieciach, a gdy już byli tak głęboko w tym syfie, to już brali udział w ucztach kanibalskich... Człowieka można na samo dno sprowadzić krok po kroku, każdy może upaść, nawet święty. Podobno jp2 ich blogoslawil widziałem zdjęcie ale mógł byc fejk Edytowano 4 godziny temu przez Dwa donuty pączek tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach