WywaloneJajåBoże 16 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamGinę napisał: Gram sobie w gierkę. Ok to graj tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinę 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Araby majom penta że glowa mala. Szyszka będzie wniebowzięta aj ges to szyszka teraz nie murzyn tylko arab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A nie możesz być jusz najedzona Staram się ale czasem jestem głodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamGinę napisał: to szyszka teraz nie murzyn tylko arab Jak widzisz. Szanuje ze nie ukrywa swojego pożądania miedzynarodowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szloro 3 Napisano 1 godzinę temu Szyszka jest z Arabem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 1 godzinę temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinę 14 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Ok to graj tam oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, KochamGinę napisał: ja nie wiem co to seeks, ale ty masz brajanka, to jestem ciekawy, czy twoj ex narzekal, dlatego cie zostawil Nie zostawił mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinę 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie zostawił mnie. jak to? arab teraz pewnie zachwycony, ze sobie moze podotykac cycki szynszylki xD Edytowano 1 godzinę temu przez KochamGinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 1 godzinę temu Pewnie naganiacze od epsztajna. Iskrę już wywieźli do dubaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinę 14 Napisano 1 godzinę temu szyszka pewnie mu skacze na kvtasie jak pojeebana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nasiąkam w wannie W gorącej wodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 21 Napisano 1 godzinę temu Jak byłem na sorze to taka blondynka 8 dych chciała żeby mnie zmacac a później powiedziała że nie muszę płacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Spaghetti... napisał: Magi Ale My walczymy o Szyszkę i Ciebie By była zdrowa i szcześliwa Walczycie Obyście to przeżyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KochamGinę napisał: szyszka pewnie mu skacze na kvtasie jak pojeebana Ty się tam uspokój bo makrą wyślę do ciebie muslima i cie skróci o łeb mieczem asasyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinę 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Ty się tam uspokój bo makrą wyślę do ciebie muslima i cie skróci o łeb mieczem asasyna japa tam staruucho, a makrą robi loda muzulmanom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamGinę napisał: japa tam staruucho, a makrą robi loda muzulmanom. Utkaj se. Szyszke do obdypu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 21 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Szloro napisał: Szyszka jest z Arabem? Może znaleźli wspólny język Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Ty się tam uspokój bo makrą wyślę do ciebie muslima i cie skróci o łeb mieczem asasyna Lattafa Asad już do niego jedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinę 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Utkaj se. Szyszke do obdypu a ja wysle murzyna zeby ci urwal nogi to nie bedzie cie juz bolalo, staruucho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamGinę napisał: a ja wysle murzyna zeby ci urwal nogi to nie bedzie cie juz bolalo, staruucho Łoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 21 Napisano 1 godzinę temu Kurde ale dobra ta kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Walczycie Obyście to przeżyli Nie, to spoko gość Ja przeżyję to, pytanie czy On da radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KochamGinę napisał: a ja wysle murzyna zeby ci urwal nogi to nie bedzie cie juz bolalo, staruucho uważaj bo Lattafa Asad nie każdemu pasuje także lepiej bądź grzeczny bo Cię udusi w namiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinę 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) jeżowej tez by sie przydal taki arab albo murzyn, ciekawe czy glosno wydziera ryja ale po brajanku farfeluna to juz nie to samo. szrekszylka goowniaka nie urodzila, to taka przyjemniejsza od przechodzonej jezowej Xd Edytowano 1 godzinę temu przez KochamGinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinę 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: uważaj bo Lattafa Asad nie każdemu pasuje także lepiej bądź grzeczny bo Cię udusi w namiocie ignor leci, frajerze nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: uważaj bo Lattafa Asad nie każdemu pasuje także lepiej bądź grzeczny bo Cię udusi w namiocie Tak że Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Tak że Pisownia "także" (łącznie) i "tak że" (rozdzielnie) zależy od znaczenia. Także (łącznie) oznacza "również", "też". Tak że (rozdzielnie) funkcjonuje jako spójnik oznaczający "a więc", "zatem" lub "dlatego", wskazując na skutek. Wersja rozdzielna z przecinkiem "tak, że" oznacza "w taki sposób, że". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KochamGinę napisał: jeżowej tez by sie przydal taki arab albo murzyn, ciekawe czy glosno wydziera ryja ale po brajanku farfeluna to juz nie to samo. szrekszylka goowniaka nie urodzila, to taka przyjemniejsza od przechodzonej jezowej Xd Żeby się tobie taki nie przydał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Pisownia "także" (łącznie) i "tak że" (rozdzielnie) zależy od znaczenia. Także (łącznie) oznacza "również", "też". Tak że (rozdzielnie) funkcjonuje jako spójnik oznaczający "a więc", "zatem" lub "dlatego", wskazując na skutek. Wersja rozdzielna z przecinkiem "tak, że" oznacza "w taki sposób, że". Soł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach