KochamGinę 14 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Ty się tam uspokój bo makrą wyślę do ciebie muslima i cie skróci o łeb mieczem asasyna japa tam staruucho, a makrą robi loda muzulmanom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 17 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, KochamGinę napisał: japa tam staruucho, a makrą robi loda muzulmanom. Utkaj se. Szyszke do obdypu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 24 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Szloro napisał: Szyszka jest z Arabem? Może znaleźli wspólny język Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Ty się tam uspokój bo makrą wyślę do ciebie muslima i cie skróci o łeb mieczem asasyna Lattafa Asad już do niego jedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinę 14 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Utkaj se. Szyszke do obdypu a ja wysle murzyna zeby ci urwal nogi to nie bedzie cie juz bolalo, staruucho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 17 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, KochamGinę napisał: a ja wysle murzyna zeby ci urwal nogi to nie bedzie cie juz bolalo, staruucho Łoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 24 Napisano 10 godzin temu Kurde ale dobra ta kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Walczycie Obyście to przeżyli Nie, to spoko gość Ja przeżyję to, pytanie czy On da radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, KochamGinę napisał: a ja wysle murzyna zeby ci urwal nogi to nie bedzie cie juz bolalo, staruucho uważaj bo Lattafa Asad nie każdemu pasuje także lepiej bądź grzeczny bo Cię udusi w namiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinę 14 Napisano 10 godzin temu (edytowany) jeżowej tez by sie przydal taki arab albo murzyn, ciekawe czy glosno wydziera ryja ale po brajanku farfeluna to juz nie to samo. szrekszylka goowniaka nie urodzila, to taka przyjemniejsza od przechodzonej jezowej Xd Edytowano 10 godzin temu przez KochamGinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinę 14 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: uważaj bo Lattafa Asad nie każdemu pasuje także lepiej bądź grzeczny bo Cię udusi w namiocie ignor leci, frajerze nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 17 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: uważaj bo Lattafa Asad nie każdemu pasuje także lepiej bądź grzeczny bo Cię udusi w namiocie Tak że Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Tak że Pisownia "także" (łącznie) i "tak że" (rozdzielnie) zależy od znaczenia. Także (łącznie) oznacza "również", "też". Tak że (rozdzielnie) funkcjonuje jako spójnik oznaczający "a więc", "zatem" lub "dlatego", wskazując na skutek. Wersja rozdzielna z przecinkiem "tak, że" oznacza "w taki sposób, że". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, KochamGinę napisał: jeżowej tez by sie przydal taki arab albo murzyn, ciekawe czy glosno wydziera ryja ale po brajanku farfeluna to juz nie to samo. szrekszylka goowniaka nie urodzila, to taka przyjemniejsza od przechodzonej jezowej Xd Żeby się tobie taki nie przydał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 17 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Pisownia "także" (łącznie) i "tak że" (rozdzielnie) zależy od znaczenia. Także (łącznie) oznacza "również", "też". Tak że (rozdzielnie) funkcjonuje jako spójnik oznaczający "a więc", "zatem" lub "dlatego", wskazując na skutek. Wersja rozdzielna z przecinkiem "tak, że" oznacza "w taki sposób, że". Soł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, KochamGinę napisał: ignor leci, frajerze nara ale się wystraszyłeś Edytowano 10 godzin temu przez WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Żeby się tobie taki nie przydał Lattafa Asad już na niego czeka to się bohater przyczaił teraz pewnie właśnie przenosi namiot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale się wystraszyłeś wyszukaj sobie w googlu - może nie każdemu pasuje ale nie jest taki straszny i wiele osób go lubi Nie, jest chory psychicznie Będziesz musiał zmierzyć z innym przeciwnikiem Michał Co wtedy zrobisz, to już zależy od Ciebie. Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 17 Napisano 10 godzin temu Ja bym polemizowała na ostro kto tu jest rzeczywiście chory ale was już kto inny będzie diagnozował i się męczył z waszymi pentami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Lattafa Asad już na niego czeka to się bohater przyczaił teraz pewnie właśnie przenosi namiot Jemu już nic nie pomoże także do namiotu i dobranocka i spać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie, to spoko gość Ja przeżyję to, pytanie czy On da radę Da radę bo silny jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinę 14 Napisano 9 godzin temu jestem po mocnej kawie siekierze i gram sobie w gierke, ide spac jutro dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Onaaaa napisał: Da radę bo silny jest Chciałby być taki, ale to poeta i romantyk Też ok. Szkoda gościa, ale damy radę Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 17 Napisano 9 godzin temu Macie trzymać kredens a nie spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 2 godziny temu 7 godzin temu, WywaloneJajåBoże napisał: Macie trzymać kredens a nie spać. niestety zawinąłem się zanim przeczytałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach