kochamelcie12 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Same eksperty z wadlewa po lekach sie jest leniwy i 0 energii a ja ostatnio zaczalem biegac, a lezak czy pravik to knury dla mnie. dzisiaj z dwa kilometry ma basenie przeplynalem wezcie spadajcie samcy alfa, gnooje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kochamelcie12 napisał: ja nie jestem psycholem to sobie bierz frajerze Ja się nie boje psycholi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Ja się nie boje psycholi. i bardzo dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 11 Napisano 4 godziny temu Nie ma psychy żeby latać z siekierom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kochamelcie12 napisał: po lekach sie jest leniwy i 0 energii a ja ostatnio zaczalem biegac, a lezak czy pravik to knury dla mnie. dzisiaj z dwa kilometry ma basenie przeplynalem wezcie spadajcie samcy alfa, gnooje. Ja 6 codziennie zapierdalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 83 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, kochamelcie12 napisał: ja nie jestem psycholem to sobie bierz frajerze nazywasz mnie frajerem bo nie podoba Ci się moje zdanie? ja gdybym potrzebował to bym brał - przecież lepiej być zdrowym niż chorym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Ja 6 codziennie zapierdalam brawo xd ja wczoraj z 15km na piechote zrobilem mialem kumpla chory na schizofrenie co leki bierze, i tez gierki jak ja, ale z domu to on nigdzie nie wychodzil. szkoda goscia. a ja musze sobie zaliczyc spacer albo saune z basenem codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nazywasz mnie frajerem bo nie podoba Ci się moje zdanie? ja gdybym potrzebował to bym brał - przecież lepiej być zdrowym niż chorym idz tam sobie pisz z jezowa zdrowy czlowieku, ja jestem chory i za niski poziom dla ciebie jestem. elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kochamelcie12 napisał: brawo xd ja wczoraj z 15km na piechote zrobilem mialem kumpla chory na schizofrenie co leki bierze, i tez gierki jak ja, ale z domu to on nigdzie nie wychodzil. szkoda goscia. a ja musze sobie zaliczyc spacer albo saune z basenem codziennie. W domu fajnie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu Niech se leczy swą partnerkę penicylino z sera pleśniowego i da spokój wariatom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1598 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kochamelcie12 napisał: idz tam sobie pisz z jezowa zdrowy czlowieku, ja jestem chory i za niski poziom dla ciebie jestem. elo Dobrze ci radzi bo leki trzeba brać żebyś był zdrowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dobrze ci radzi bo leki trzeba brać żebyś był zdrowy. to sobie bierzcie, w chooyu mam wasze rady wypieerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 11 Napisano 4 godziny temu Dziwna ta integracja chorych ze zdrowymi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu Indżoj de sajlens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: W domu fajnie jest no ale wyjsc na slonce czasem trzeba. chorzy ludzie nie wychodza tylko siedza w domach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1598 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, IjoIjo napisał: Dziwna ta integracja chorych ze zdrowymi huh Czemu dziwna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kochamelcie12 napisał: no ale wyjsc na slonce czasem trzeba. chorzy ludzie nie wychodza tylko siedza w domach. Polecam patrzenie prosto w słońce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Polecam patrzenie prosto w słońce no ja mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 4 godziny temu zaraz jezowej dam ignora i temu drugiemu bo mnie wkoorwiaja i niech mnie w doope pocaluja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 11 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ja lubię wychodzić ale nie znam ludzi co lubią wychodzic oprócz kolegów co chcą się rûchac a ja nie chcę się rûchac a koleżanki wolo leżeć Edytowano 4 godziny temu przez IjoIjo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu Zdrowi se wkręcili misję zbawienia wariatów bo potem można mieć odhaczone w kajecie ze sie rzekomo pomogło i som zayebisci wszyscy. Pjerdol pjerdol wariaty se posluchajom a ja mam sumienie czyste jak odbyt myty w rzece. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 11 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Czemu dziwna? Lepiej by wprowadzili eutanazję bo se mozna gadać do ręki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu 🫸mów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 83 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: A jak - ciebie zwabie a sama ucieknę od tego sera Nie o to chodzi, by złowić króliczka, Ale by gonić go, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, IjoIjo napisał: Ja lubię wychodzić ale nie znam ludzi co lubią wychodzic oprócz kolegów co chcą się rûchac a ja nie chcę się rûchac a koleżanki wolo leżeć chcieć ruuchac to sobie mozna. móc to juz inna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kochamelcie12 napisał: chcieć ruuchac to sobie mozna. móc to juz inna sprawa. Nah bez sensu taka rozmowa i kradną ci energia sexualna smrodem z jaj jak się napalaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 11 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Tylko z kobietami wycieczki fajnie by było taka Martyne Wojciechowska znać huh albo Mare tak Edytowano 4 godziny temu przez IjoIjo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu Zbuki piekielne miensozerne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łyska z pokładu Idy 19 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, kochamelcie12 napisał: ja nie jestem psycholem jestes niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łyska z pokładu Idy 19 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ja 6 codziennie zapierdalam na wózku inwalidzkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach