Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: A ty kiedy nas odwiedzisz? On woli tutaj między wariatami być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A widziałem fajne ciastka dzisiaj z 1m opakowanie za 6,99 Ale jakie? Z czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Spuchłaś. Przemyj oczy rumiankiem. Taki mam typ urody. Dziś se zrobiłam progresję ai ze zdjęcia mego miesięcznego i okazało się że jestem rudym mezczyznom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, Еlciаа napisał: Tam są ludzie z problemami a tutaj wariaci, to zupełnie co innego. Tam leczą biorą tabletki, tu bez tabletek bez leczenia. Jak któryś tam pisze bez leczenia ci co się leczą raczej im się pogarsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: O wylagl się barlozanin Nic mi nie mów 3 półki dopiero szafy salonu a mam całe mieszkanie i zsyp do wystawienia wiadomo oprócz tego co sobie zostawiam rtv i płyt trochę ciuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale jakie? Z czym? Jak orelo tylko odwrócić kolory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nic mi nie mów 3 półki dopiero szafy salonu a mam całe mieszkanie i zsyp do wystawienia wiadomo oprócz tego co sobie zostawiam rtv i płyt trochę ciuchy Co to za zsyp przecież to dziura na smieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: musimy nad tym popracować, bo jak to będzie wyglądać w filharmonii? Może zamiast filharmonii udać sie na koncert disco polo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jak orelo tylko odwrócić kolory Oreo bawet dobre sa choc za słodkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 9 godzin temu 25 minut temu, Onaaaa napisał: Bo są nudni a tutaj chociaż zabawa trwa Nie każdy jest malowanym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może zamiast filharmonii udać sie na koncert disco polo Na disco polo muszą stac w tłumie. Filharmonii to są miejsca jak w kinie wygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może zamiast filharmonii udać sie na koncert disco polo w smokingu? możemy spróbować - może nam dadzą miejsca VIP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Co to za zsyp przecież to dziura na smieci U mnie to takie pomieszczenie gospodarcze 4m2 powiększone z 2m2 jak mikropatoapartament na doby wypelnione po sufit szajsem do allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Na disco polo muszą stac w tłumie. Filharmonii to są miejsca jak w kinie wygodnie. tylko w fotelach nie ma tego miejsca na słoik bigosu jak w kinie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: U mnie to takie pomieszczenie gospodarcze 4m2 powiększone z 2m2 jak mikropatoapartament na doby wypelnione po sufit szajsem do allegro Przecież tam robaki się legna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKamczi 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: U mnie to takie pomieszczenie gospodarcze 4m2 powiększone z 2m2 jak mikropatoapartament na doby wypelnione po sufit szajsem do allegro U was na podlasiu to chyba jakieś inne standardy budownictwa są. Pierwsze słyszę o takim zsypie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tylko w fotelach nie ma tego miejsca na słoik bigosu jak w kinie Ale są loże czyli balkon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 9 godzin temu Ja też. Nie widzę tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Przecież tam robaki się legna Nie u mnie jest zamurowane tam gdzie się wrzucalo rzeczy, zresztą cały tunel spółdzielni usunela i porozdawala pomieszczenia gospodarcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KochamKamczi napisał: W porównaniu z kupami w kiblu i na podłodze to jest nic Skoncz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie u mnie jest zamurowane tam gdzie się wrzucalo rzeczy, zresztą cały tunel spółdzielni usunela i porozdawala pomieszczenia gospodarcze To ty musisz w wieżowcu mieszkac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 65 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: w smokingu? możemy spróbować - może nam dadzą miejsca VIP Zastąpisz Zenka na scenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 65 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: On woli tutaj między wariatami być Rzecznik prasowy się znalazł tssss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Nie każdy jest malowanym Dokładnie o to chodzi nie każdy jest malowanym wariatem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Na disco polo muszą stac w tłumie. Filharmonii to są miejsca jak w kinie wygodnie. Tak ale w filharmonii nie mozna jeść ptasiego mleczka jak wygłodniały bezdomny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu Miejsca VIP to możecie bilet kupić drogi, nie zawsze sala jest zapełniona przeważnie nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: To ty musisz w wieżowcu mieszkac No sporo mam rzeczy w tym zsypie i płyty i kasety i lego i elektronika i ciuchy akcesoria konsol kable prl właściwie ciężko powiedzieć czego tam nie ma mix totalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak ale w filharmonii nie mozna jeść ptasiego mleczka jak wygłodniały bezdomny. Możesz sobie kelnera zamówić i przyniesie poda, tylko to kosztuje. Raz się żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: w smokingu? możemy spróbować - może nam dadzą miejsca VIP Ja w smokingu może lepuej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No sporo mam rzeczy w tym zsypie i płyty i kasety i lego i elektronika i ciuchy akcesoria konsol kable prl właściwie ciężko powiedzieć czego tam nie ma mix totalny Też by mi się przydała garderoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach