WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Zastąpisz Zenka na scenie. rzeczywiście - często ma marynarki smokingowe, sporadycznie cały smoking ale głos chyba nie do podrobienia z playbacku mógłbym występować dla podpitego gościa 20 metrów od sceny nie do odróżnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja w smokingu może lepuej nie Są ubrani jak służący tam jest rejestracja w filharmonii i to ekskluzywna czyli dużo kasy trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, KochamKamczi napisał: U was na podlasiu to chyba jakieś inne standardy budownictwa są. Pierwsze słyszę o takim zsypie Gdyby zrobić remont generalny to coś takiego by wyszło Hhttps://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/51,54420,30482211.html#s=S.galeria-K.C-B.1-L.1.duzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Rzecznik prasowy się znalazł tssss Adin, dwa, tri... smatri mienia w głaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu Ogòlnie w filharmonii co roku jest sylwester jak coś możecie się zainteresować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Rzecznik prasowy się znalazł tssss Zostałam wybrańcem i mianowana taką funkcją rzecznika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKamczi 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Gdyby zrobić remont generalny to coś takiego by wyszło NO TO RÓB. NA PODLASIU Z 10 ZŁ MIESIĘCZNIE BYŚ ZAROBIŁ NA WYNAJMIE TAKIEGO CZEGOŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Też by mi się przydała garderoba Ja mam w ogromne kartony to matka brała jeszcze z piekarni takie po mrożone krajzerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KochamKamczi napisał: Na co jak ty w jednej kapocie chodzisz Wez wypjerdalaj już nudziarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KochamKamczi napisał: NO TO RÓB. NA PODLASIU Z 10 ZŁ MIESIĘCZNIE BYŚ ZAROBIŁ NA WYNAJMIE TAKIEGO CZEGOŚ Nie jestem z Podlasia Spółdzielnia póki co zabrania takich rzeczy z tym pomieszczeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Są ubrani jak służący tam jest rejestracja w filharmonii i to ekskluzywna czyli dużo kasy trzeba. Czyli chodzi tylko o kasę jak wszędzie? I mogę tam przyjść w bluzie i jeść ptasie mleczko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Dokładnie o to chodzi nie każdy jest malowanym wariatem Forum potrzebuje pozytywnych wariatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czyli chodzi tylko o kasę jak wszędzie? I mogę tam przyjść w bluzie i jeść ptasie mleczko? Ale nie jakaś Melina tylko fotele loży są dopiero wygodne. I ubrane lepiej niż na weselu, znaczy jakieś zasłony obicia itd. I w ogóle ładnie wygląda. Edytowano 9 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Fifofa napisał: Możesz sobie kelnera zamówić i przyniesie poda, tylko to kosztuje. Raz się żyje. Może od razu kupie sobie tego kelnera tylko dla mnie na dzień. Edytowano 9 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja mam w ogromne kartony to matka brała jeszcze z piekarni takie po mrożone krajzerki Najgorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Wez wypjerdalaj już nudziarzu Takie pomieszczenie jak dwie łazienki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Takie pomieszczenie jak dwie łazienki Spiżarnia też by mi się przydala 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKamczi 6 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Wez wypjerdalaj już nudziarzu Wieczorna nie w humorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Ja w smokingu może lepuej nie to by mogło ciekawie wyglądać podeślij mi wymiary to coś obczaimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KochamKamczi napisał: Wieczorna nie w humorze Przyjaciół szukasz owsik. Nie znajdziesz bo nie chcemy cie tu z lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, KochamKamczi napisał: Wieczorna nie w humorze Jaja pełne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Może od razu kupie sobie tego kelnera tylko dla mnie na dzień. Tam gdzie mieszkasz jest jakiś buda mała Filharmonii. Ja pisze o 1 największej Filharmonii w Polsce tak mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Najgorzej No będę musiał znosic po 1 i przejrzeć wystawic i gdzieś to skladowac może kallax wykorzystam na tyle by tam zrobić luz i dostęp do wszystkich rzeczy jak coś kupiom żeby znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Spiżarnia też by mi się przydala Majom najczęściej spizarnie i rowery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Forum potrzebuje pozytywnych wariatów. Tak I ty sie rozmnażaj a będzie was więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tam gdzie mieszkasz jest jakiś buda mała Filharmonii. Ja pisze o 1 największej Filharmonii w Polsce tak mam. Czyli gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu Ten budynek jest ta sala naprawdę ogromna a żyrandola z kryształu takie duze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: No będę musiał znosic po 1 i przejrzeć wystawic i gdzieś to skladowac może kallax wykorzystam na tyle by tam zrobić luz i dostęp do wszystkich rzeczy jak coś kupiom żeby znaleźć Ja już nie chce na kartony patrzeć wykładać wkładać a wypjerdalac. Zadnych wyprowadzek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czyli gdzie? Nie będę zdradzał każdemu niech sobie wygoogluje. Żyrandol myślę on więcej kosztuje niż mieszkanie Leżaka. Edytowano 9 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Ja już nie chce na kartony patrzeć wykładać wkładać a wypjerdalac. Zadnych wyprowadzek Tesz mnie mierzi myślałem że będę z giełdy bogaty i będę mógł to wszystko wywalic ewentualnie zamienic na płyty ale w sumie szkoda by było czasu mając hajsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach