WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Tesz mnie mierzi myślałem że będę z giełdy bogaty i będę mógł to wszystko wywalic ewentualnie zamienic na płyty ale w sumie szkoda by było czasu mając hajsy My biedacy musimy gronadzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak I ty sie rozmnażaj a będzie was więcej. Czy to jest propozycja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Nie będę zdradzał każdemu niech sobie wygoogluje. Żyrandol myślę on więcej kosztuje niż mieszkanie Leżaka. Ale chodzi co że tam gdzie ty mieszkasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to by mogło ciekawie wyglądać podeślij mi wymiary to coś obczaimy A gdzie ty taki smoking znajdziesz może na karła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale chodzi co że tam gdzie ty mieszkasz? Tak kiedyś dalej byli kino,. Potem zlikwidowali zrobili klub gazety Polskiej pisowcòw , i dencingi dla starych tam też bylem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A gdzie ty taki smoking znajdziesz może na karła Serio nie są drogie ma Temu. Nawet są też ładne garnitury przynajmniej patrzę po obrazkach w opinniach robią zdjęcia co kupiło ładnie wyglądali. Na temu nie są aż tak drogie sprawy. W Polsce porządny garnitur z 1000 nie że idziesz a tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Tak kiedyś dalej byli kino,. Potem zlikwidowali zrobili klub gazety Polskiej pisowcòw , i dencingi dla starych tam też bylem. Mieszkasz w dużym mieście to i masz filharmonie. Mieszkając w wawie nigdy nie bylam w filharmonii jakoś noe przyszło mi do głowy by tam pójść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu Na Temu jak ktoś się lubuje można kupić takie dawne średniowieczne suknie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu Taki płaszcz na Temu średniowieczny mi się podoba jest do kolan w stylu jak stare filmach widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 9 godzin temu Wczoraj seven, a dziś jeżowa. Napalone na maczugę 11, 2 jak leżak na klopsy na promocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Taki płaszcz na Temu średniowieczny mi się podoba jest do kolan w stylu jak stare filmach widać Jaki wiesniok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Jaki wiesniok Chyba ty pokaże na jakimś filmie in wstawię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Chyba ty pokaże na jakimś filmie in wstawię. Fajne altfity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Wczoraj seven, a dziś jeżowa. Napalone na maczugę 11, 2 jak leżak na klopsy na promocji. Ale napalone na kogo? Seven była wczoraj? eh a ja przegapiłam. Edytowano 9 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, Zero cukru napisał: Czy to jest propozycja? Nie tylko takie stwierdzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Serio nie są drogie ma Temu. Nawet są też ładne garnitury przynajmniej patrzę po obrazkach w opinniach robią zdjęcia co kupiło ładnie wyglądali. Na temu nie są aż tak drogie sprawy. W Polsce porządny garnitur z 1000 nie że idziesz a tam Kupowałeś sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Fajne altfity Mam na allegro ale drogi na temu mniej niż 4O0 zł kosztuje Nazwa surdut płaszcz https://allegro.pl/oferta/surdut-plaszcz-meski-sredniowieczny-steampunk-wiktorianski-gotycki-17831387083 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Mam na allegro ale drogi na temu mniej niż 490 zł kosztuje Pokaz altfit twoj i Grażyny elegant werszjon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 8 godzin temu No generalnie robię obiadokolacje o w pół pierwsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Pokaz altfit twoj i Grażyny elegant werszjon Moja kupuje sama co chce. Nie żałuję jak chce to kupuje. Nie namòwie ją na kiecke że średniowiecza. Edytowano 8 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale napalone na kogo? Seven była wczoraj? eh a ja przegapiłam. Oj była. Pisała o klękaniu i braniu do buzi. Dziwne to było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: temu Przecież tam jest taki szajs że darmo ciężko to chcieć Na ali som fajne akcesoria do konsol za to huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 8 godzin temu Idealny dla wampira z lyszkowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, KochamKamczi napisał: Kurczak w Domestos Ryż klopsik i pomidor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Przecież tam jest taki szajs że darmo ciężko to chcieć Na ali som fajne akcesoria do konsol za to huh Może z Temu dają z Europejskiego magazynu i nie płacisz cła powyżej 100 dolaròw. Nie kupuje na aliexpress na temu jak biorę jakaś ... od jednego od drugiego mam wysyłkę darmową. Edytowano 8 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Sklep Temu stacjonarny podobno też jest w Polsce. Edytowano 8 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Oj była. Pisała o klękaniu i braniu do buzi. Dziwne to było. Może to podszyw jakis był? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może to podszyw jakis był? Nie. Chyba w żartach to pisała. Wystraszyłem się i uciekłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Może z Temu dają z Europejskiego magazynu i nie płacisz cła powyżej 100 dolaròw. Nie kupuje na aliexpress na temu jak biorę jakaś ... od jednego od drugiego mam wysyłkę darmową. I co tam tak kupujesz większość to smiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: I co tam tak kupujesz większość to smiecie Na alegroo handlują chinszczyzna i to w 90 procent co tam mają Także jesteś w błędzie kupujecie najtanszą chińszczyznę i piszesz że szajs oni tak kupują i sprerzedaja drogo. Na temu nie kupuj szajsu najtańsze go tylko coś droższego to na allegro to jest premium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach