Onaaaa 1605 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie. Chyba w żartach to pisała. Wystraszyłem się i uciekłem. Nie masz sie czego bać bo im bardziej gada tak tym bardziej sie chwali i udaję. Najgorsze są takie ciche myszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 8 godzin temu Ubrania orginalnie marki 4f na temu kupisz za 30 procent niż w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Na alegroo handlują chinszczyzna i to w 90 procent co tam mają Także jesteś w błędzie kupujecie najtanszą chińszczyznę i piszesz że szajs oni tak kupują i sprerzedaja drogo. Na temu nie kupuj szajsu najtańsze go tylko coś droższego to na allegro to jest premium. Hola hola to że 90% towaru allegro jest z chin nie znaczy że ja go wybieram Kupuje sony apple microsoft nintendo dell zazwyczaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 8 godzin temu Dopiero gdy nie mogę znaleźć czegoś z tych marek szukam ebay amazon jak nie ma to decyduje się dopiero na zamiennik wtedy porównuje cenę ali z allegro Tesz jestem cebula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Ubrania orginalnie marki 4f na temu kupisz za 30 procent niż w Polsce. Ja się ubieram z kika hipermarket na żywo zazwyczaj markowe to mi wpada od rodziny bo oni majom za dużo pieniędzy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Hola hola to że 90% towaru allegro jest z chin nie znaczy że ja go wybieram Kupuje sony apple microsoft nintendo dell zazwyczaj Tak to nie w Chinach jest produkowane weź sie puknij w głowę. Masz serwis w Polsce ale to z Chin. Jak ktoś sprowadza i ma kontrakt z nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 8 godzin temu 21 minut temu, Fifofa napisał: Mam na allegro ale drogi na temu mniej niż 4O0 zł kosztuje Nazwa surdut płaszcz ale to jest przebranie prawdziwy surdut z wełny to nie w takiej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 6 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dopiero gdy nie mogę znaleźć czegoś z tych marek szukam ebay amazon jak nie ma to decyduje się dopiero na zamiennik wtedy porównuje cenę ali z allegro Tesz jestem cebula Ty jesteś biedak gołodupiec a nie cebula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale to jest przebranie prawdziwy surdut z wełny to nie w takiej cenie Taki płaszcz na zimę ze skóry widziałem ale bez babilotòw nie wiem z myszy. Prawdziwej skóry raczej nie kupisz. Byś musiał się przenieść w czasie Edytowano 8 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dopiero gdy nie mogę znaleźć czegoś z tych marek szukam ebay amazon jak nie ma to decyduje się dopiero na zamiennik wtedy porównuje cenę ali z allegro Tesz jestem cebula Mógłbyś wprowadzić tę zasadę przy kupnie jedzenia, ale tobie się priorytety popi..ły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 6 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja się ubieram z kika hipermarket na żywo zazwyczaj markowe to mi wpada od rodziny bo oni majom za dużo pieniędzy Już bez przesady raz ci kupili podróbkę garnituru na pogrzeb matki żebyś miał w czym iść i tyle. Wcale bym się nie zdziwił jakbyś do hipermarket w nim chodził Edytowano 8 godzin temu przez malchik gay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Mógłbyś wprowadzić tę zasadę przy kupnie jedzenia, ale tobie się priorytety popi..ły. Na 30tke powiedziałem sobie koniec z kupiwaniem szajsu nie chce życia spędzić z esperanza jak bicu I o to jesteśmy prawie wszystko mam oryginalne dobrych matek moich ulubionych rtv 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 8 godzin temu A gdzie on ma chodzić w garniturze do inpostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, malchik gay napisał: Już bez przesady raz ci kupili podróbkę garnituru na pogrzeb matki żebyś miał w czym iść i tyle. Wcale bym się nie zdziwił jakbyś do hipermarket w nim chodził Nie zdajesz sobie sprawy ile mam markowych ubrań od rodziny widzę Samych dżinsów to całom szafke gdybym zniósł ze zsypu same nowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 6 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Na 30tke powiedziałem sobie koniec z kupiwaniem szajsu nie chce życia spędzić z esperanza jak bicu I o to jesteśmy prawie wszystko mam oryginalne dobrych matek moich ulubionych rtv koniec kupowania szajsu a kupuje dziesięć 20 letnich komputerów i monitorów co normalni ludzie wyrzucają na śmietnik. Coś tu trzynasty nie pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: A gdzie on ma chodzić w garniturze do inpostu Odkąd zostałem minimalist mieszcze się w komodzie i wieszaku przedpokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Odkąd zostałem minimalist mieszcze się w komodzie i wieszaku przedpokoju A na choi tyle ciuchów człowiekowi. To fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara menda balkonowa 3 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie zdajesz sobie sprawy ile mam markowych ubrań od rodziny widzę Samych dżinsów to całom szafke gdybym zniósł ze zsypu same nowki a te od instalacja autystyczna mialy juz dziure na pusie? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie zdajesz sobie sprawy ile mam markowych ubrań od rodziny widzę Samych dżinsów to całom szafke gdybym zniósł ze zsypu same nowki Markowych ja też mam ale są nowsze. Mam coś ładnego ale są ladniejsze. Masz stare lachy nawet markowe jednak stare. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, malchik gay napisał: koniec kupowania szajsu a kupuje dziesięć 20 letnich komputerów i monitorów co normalni ludzie wyrzucają na śmietnik. Coś tu trzynasty nie pasuje Monitory majom 8lat dzisiaj sprawdzałem po prostu zazdroscisz Som to panele fullhd hdmi ips dvi dsub dport pivot białe lg pod meble 1920x1080p każdy a ty piszesz z 1366x768p Dalej komputrey do xp retro som mocniejsze niż twój sprzęt 1,3Ghz celeron 2gb lol 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 8 godzin temu Zresztą ja się ubieram co jest na czasie, nie jakieś stare lachy bez przerwy mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie zdajesz sobie sprawy ile mam markowych ubrań od rodziny widzę Samych dżinsów to całom szafke gdybym zniósł ze zsypu same nowki A czego ty masz? Wszystko masz najdroższe i najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 269 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Adidasy dresy Adidasy nie dla mnie. Ubierze się i wygląda dresach jak z pod bloku. Nie wiadomo to wisi czy kupę nie zrobi w nie. Nike to dla młodzieży nastolatkôw. Stare byki wyglądały jakby zaraz w nachy mieli zrobić. Nie podoba mi. Edytowano 8 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 529 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Przecież małolat jest przed 30 ja jestem po drzemce po zrobieniu 33 zdjęć i obróbce padłem na pysk A kto powiedział że o nim mowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Markowych ja też mam ale są nowsze. Mam coś ładnego ale są ladniejsze. Masz stare lachy nawet markowe jednak stare. Nie lubię bić modny i rzucać się w oczy raczej styl miejskiego szarego gościa wolę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 6 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie zdajesz sobie sprawy ile mam markowych ubrań od rodziny widzę Samych dżinsów to całom szafke gdybym zniósł ze zsypu same nowki WIDZIELIŚMY te twoje dżinsy https://images2.imgbox.com/fc/9d/stnne6ay_o.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: A czego ty masz? Wszystko masz najdroższe i najlepsze. Bo jestem ogarnięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, malchik gay napisał: WIDZIELIŚMY te twoje dżinsy Oczywiście że do masturbacji użyłem najgorszych wartych 20 a nie 200 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 8 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Monitory majom 8lat dzisiaj sprawdzałem po prostu zazdroscisz Som to panele fullhd hdmi ips dvi dsub dport pivot białe lg pod meble 1920x1080p każdy a ty piszesz z 1366x768p Dalej komputrey do xp retro som mocniejsze niż twój sprzęt 1,3Ghz celeron 2gb lol Ty nawet nie wiesz co to znaczy retro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach