Dwa donuty pączek tak 74 Napisano 13 godzin temu Najgorsze to było z ladowarkom miałem w końcu kupić ich kilka żeby wszystko uproscic do minimum hdmi ale poszedłem w dedykowane komputery przy okazji 4 monitory głównego pc tak wyszło tak będzie i jusz Z 7szt zostaje ze 3 sprzrdam odzyskam połowę kasy bo zdrozaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 74 Napisano 13 godzin temu Trzeba przyznać że z laptopa jest fajny filig tesz mam 1366x768 tylko 15cali fajny jest taki mały cienki ekran u mnie np dobra spoko sprawa obecnie do stolika kawy w salonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 74 Napisano 13 godzin temu No ale do samego podpinania wszędzie to u mnie się nie sprawdzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 74 Napisano 13 godzin temu Może gdybym tych wszystkich konsol nie miał a tak to nie ma wolnego miejsca żeby to elegancko polozyc na pare godziny podpięte po hdmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 87 Napisano 1 godzinę temu 15 godzin temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ja nie. Latem za zima będziecie tęsknic poyebani ludzie którym nigdy nie dogodzi Za zimno, za ciepło, za w sam raz XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach