Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Shameless AngeR

Żegnaj, szalona dziewczyno

Polecane posty

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Kiedyś myślałem że jej się to przydarza, teraz wiem że leci w to na pelnej i odpala nitro.

To sukub leśny rûchadlo poczebuje jaj do życia 

1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał:

Ej ale poważnie tu nie da się musielibyscie te Elkę odizolować i grzmocic a nie tu pisać tak tak 

No chciała na szczęście srobanie ścian wydało mi się nawet bardziej atrakcyjne.

1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał:

To sukub leśny rûchadlo poczebuje jaj do życia 

Nie wiem nie jestem jej terapeutom tam jest taki burdel w głowie pewnie zaczął się w gimbazie.

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Nie wiem nie jestem jej terapeutom tam jest taki burdel w głowie pewnie zaczął się w gimbazie.

Też bym chciała za kamienicom zazdro

8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ta i  dlatego do tej pory jesteś zazdrosny o nią.

Jesteś dzikusem jeeebanym i  to uratowało twój odbyyyt przed penetracją dildo Elci, a ona jako jedyna kobieta na świecie naprawde chciała seks z tobą

4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał:

Też bym chciała za kamienicom zazdro

Bo z matkom mieszkała to tesz jest niedojrzale ale widocznie sama miala jakieś reszczki przyzwoitości aby nie przedstawiac bombelkowi nowego wujka gdy to jeszcze nic pewnego. 

Też bierzcie kogoś kogo szanujecie do związku a nie żeby po kątach gadać haha madka haha uposlak haha beczułka bo wiadomo że będzie miała wyebane hmm  ..

Edytowano przez starra mendah balkonova

17 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Jak miałeś skrobanie ścian to akurat szalałeś tu z zazdrości za Elcię. Bez przesady.

• Like 1

12 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Bo z matkom mieszkała to tesz jest niedojrzale ale widocznie sama miala jakieś reszczki przyzwoitości aby nie przedstawiac bombelkowi nowego wujka gdy to jeszcze nic pewnego. 

Że co xD

Nie było mnie 20 min, wchodzę czytam i juz tyle nowych rzeczy i historii się dowiedziałam o sobie że głowa mała.

14 minut temu, KochamKamczi napisał:

Ta i  dlatego do tej pory jesteś zazdrosny o nią.

Jesteś dzikusem jeeebanym i  to uratowało twój odbyyyt przed penetracją dildo Elci, a ona jako jedyna kobieta na świecie naprawde chciała seks z tobą

Jest mi obojętne ale jak tu się panoszy to jest to komentowane ma od tego prywate.

7 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Jak miałeś skrobanie ścian to akurat szalałeś tu z zazdrości za Elcię. Bez przesady.

Czasem źle się kończy bycie zbyt dobrym z wnętrza i oczkujesz jakieś refleksji po 5latach od drugiej strony. 

36 minut temu, Zero cukru napisał:

Elka żyje w grzechu, dlatego nie mogłem się z nią związać.

Jak byłam mala to napisałam list do św Mikołaja z listą co chce dostać a na końcu było zdanie: Już zawsze będę grzeszna (mialo być grzeczna a wyszło jak wyszło)

16 minut temu, starra mendah balkonova napisał:

Też bierzcie kogoś kogo szanujecie do związku a nie żeby po kątach gadać haha madka haha uposlak haha beczułka bo wiadomo że będzie miała wyebane hmm  ..

Chyba najgorsze że ciotka miała rację do jej osoby ale ja jak zwykle sam musiałem się przekonać 

• Haha 1

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Chyba najgorsze że ciotka miała rację do jej osoby ale ja jak zwykle sam musiałem się przekonać 

A jej nudesy ciotce pokazywałeś?

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Jak byłam mala to napisałam list do św Mikołaja z listą co chce dostać a na końcu było zdanie: Już zawsze będę grzeszna (mialo być grzeczna a wyszło jak wyszło)

Przeznaczenie nie oszukasz 😉

Jakby wierzyć w te wszystkie opowieści o Elci, co tutaj tworzą co niektórzy, to nietrudno byłoby wykreować sobie obraz wampirzycy, która uwodzi podstarzałych praviczków by żywić się ich dziewiczą krwią i seksualną witalnością😉

Edytowano przez +RC+

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Po jedych pieniądzach jesteście wszystkie akurat zdrowa seksualnie to nic wyjątkowego teraz. 

2 minuty temu, +RC+ napisał:

Jakby wierzyć w te wszystkie opowieści o Elci, co tutaj tworzą co niektórzy, to nietrudno byłoby wykreować sobie obraz wampirzycy, która uwodzi praviczków by żywić się ich dziewiczą krwią i seksualną witalnością😉

Mogę być wampirzycą jak najbardziej. 🧛‍♀️

Edytowano przez Еlciаа

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

No przypadkiem widziała bo mam galerię zdjęć na pulpicie Widget 

Między innymi dlatego nie wolno wysyłać nudesów anonimowym randomom z neta. Później oglądają je ich ciocie, a może i prawni opiekunowie, mops, policja. Niby to takie proste, a jednak nie każdy ogarnia.

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Między innymi dlatego nie wolno wysyłać nudesów anonimowym randomom z neta. Później oglądają je ich ciocie, a może i prawni opiekunowie, mops, policja. Niby to takie proste, a jednak nie każdy ogarnia.

Rób jak uważasz a innym nie mów jak majom robić. Z mojego doświadczenia każda wysyła. Prędzej czy później. Elka tylko to potwierdziła. 

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Rób jak uważasz a innym nie mów jak majom robić. Z mojego doświadczenia każda wysyła. Prędzej czy później. Elka tylko to potwierdziła. 

Mówię tylko, że nie warto, to elementarz logiki. A co kto robi to jego sprawa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się