Zero cukru 322 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Pralki nie masz? Mam, ale ostatnio przyszedł jakiś gościu i nakleił coś na nią. Powiedział, że nie mogę z niej korzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 545 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Zero cukru napisał: Mam, ale ostatnio przyszedł jakiś gościu i nakleił coś na nią. Powiedział, że nie mogę z niej korzystać. Aha, bo chciałam podpowiedzieć że jak jesteś taki oszczędny na wodzie to możesz również spuszczać wodę z prania i np tę wodę ponownie jakoś zużyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Aha, bo chciałam podpowiedzieć że jak jesteś taki oszczędny na wodzie to możesz również spuszczać wodę z prania i np tę wodę ponownie jakoś zużyć. Czasem jak się zapomnisz to wychodzi jak naprawdę żyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 271 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Aha, bo chciałam podpowiedzieć że jak jesteś taki oszczędny na wodzie to możesz również spuszczać wodę z prania i np tę wodę ponownie jakoś zużyć. I się myć na przykład, już miał z mydłem i szamponem. Potem tą wodę do ubikacji chyba żeby dało się przefiltrować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 209 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Aha, bo chciałam podpowiedzieć że jak jesteś taki oszczędny na wodzie to możesz również spuszczać wodę z prania i np tę wodę ponownie jakoś zużyć. Do spuszczania w kiblu, by znów sąsiadów nie zalać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 179 Napisano 3 godziny temu włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 545 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, +RC+ napisał: Do spuszczania w kiblu, by znów sąsiadów nie zalać No tak, pierwsze co mi przychodzi do głowy własnie, bo taka woda z prania to jedynie jak jest w miarę czysta i z proszkiem to można przeprac w niej np chodniczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach