Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 21 godzin temu Ja zawsze jaja tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 212 Napisano 21 godzin temu Włosy/głowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Włosy/głowę. Ja po jajach twarz włosy zęby nogi ręce plecy i przód ręce na koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał: Mordę potem jaja i kootas Ja wolę zacząć od przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 21 godzin temu 31 minut temu, +RC+ napisał: Włosy/głowę. Też i twarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 21 godzin temu Jaj nie myje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 212 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Też i twarz. Bardziej ma sens, no bo myjesz całe ciało, spłukujesz całą pianę z siebie i na koniec zdejmujesz naplet i myjesz strefy intymne, bo to najbardziej wrażliwe miejsce na środki typu szapony, żele prysznicowe itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 66 Napisano 20 godzin temu Zęby. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 10 Napisano 20 godzin temu Stopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 66 Napisano 20 godzin temu 6 minut temu, KochamBabkęBożą napisał: haha zęby to po kazdym posilku Po nocy od razu, na czczo! Prze szklanką wody nawet. Po każdym posiłku to jasne! Rozsądny człowiek nosi ten gadżet wszędzie ze sobą i w razie potrzeby szoruje uzębienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 20 godzin temu Odbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 66 Napisano 20 godzin temu 10 minut temu, KochamBabkęBożą napisał: ja zazwyczaj plucze jame ustna pasta i woda i tak kilka chwil i wypluwam, jak nie mam dostepu do klopa Historię o gościu słyszałam, że stosował li tylko płukanki do jamy ustnej oraz zębów bo... mu tak stomatolog doradził i powiedział, że od szczoteczek się szkliwo zdziera. No i ten specjalista gość tak czynił. Płukanki sobie uskuteczniał aż w końcu wylądował na pogotowiu dentystycznym bo jedna wielka jaskinia zgnilizny tam była, w jamie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 20 godzin temu 51 minut temu, Еlciаа napisał: Jaj nie myje. Słabo nawet dziewczyna magikala mu myje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 20 godzin temu 55 minut temu, +RC+ napisał: Bardziej ma sens, no bo myjesz całe ciało, spłukujesz całą pianę z siebie i na koniec zdejmujesz naplet i myjesz strefy intymne, bo to najbardziej wrażliwe miejsce na środki typu szapony, żele prysznicowe itp. Ja bym nie wytrzymal stac do końca mycia z brudnym fiootem fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 19 godzin temu 21 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Słabo nawet dziewczyna magikala mu myje. Zaraz zaraz, jednak myje jaja a raczej jajeczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 88 Napisano 18 godzin temu Zęby, a gdy siedzę już w wannie, to zaczynam od rąk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 10 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 48 minut temu, Еlciаа napisał: Zaraz zaraz, jednak myje jaja a raczej jajeczka. Brajana i puszczasz siku siku umpa umpa Edytowano 18 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 18 godzin temu 43 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Brajana i puszczasz siku siku umpa umpa Ale mi przypomniałaś ten kawałek, całkiem o nim zapomniałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 10 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ale mi przypomniałaś ten kawałek, całkiem o nim zapomniałam. Sweet są takie małe doopeczki, dużo adrenochromu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 16 godzin temu Na pierwszy ogień idą garnki. Później ja wskakuję, a na koniec piorę jeszcze w tej samej wodzie slipy i skarpetki. Z jednej wanny wody wyciskam ile się da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: Na pierwszy ogień idą garnki. Później ja wskakuję, a na koniec piorę jeszcze w tej samej wodzie slipy i skarpetki. Z jednej wanny wody wyciskam ile się da. Pralki nie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Pralki nie masz? Alimentów i 800+ to wystarczy żeby się skusic myć talerze w wannie uwierz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 16 godzin temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Pralki nie masz? Mam, ale ostatnio przyszedł jakiś gościu i nakleił coś na nią. Powiedział, że nie mogę z niej korzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 15 godzin temu 14 minut temu, Zero cukru napisał: Mam, ale ostatnio przyszedł jakiś gościu i nakleił coś na nią. Powiedział, że nie mogę z niej korzystać. Aha, bo chciałam podpowiedzieć że jak jesteś taki oszczędny na wodzie to możesz również spuszczać wodę z prania i np tę wodę ponownie jakoś zużyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Aha, bo chciałam podpowiedzieć że jak jesteś taki oszczędny na wodzie to możesz również spuszczać wodę z prania i np tę wodę ponownie jakoś zużyć. Czasem jak się zapomnisz to wychodzi jak naprawdę żyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 271 Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Aha, bo chciałam podpowiedzieć że jak jesteś taki oszczędny na wodzie to możesz również spuszczać wodę z prania i np tę wodę ponownie jakoś zużyć. I się myć na przykład, już miał z mydłem i szamponem. Potem tą wodę do ubikacji chyba żeby dało się przefiltrować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 179 Napisano 12 godzin temu włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 12 godzin temu 23 minuty temu, +RC+ napisał: Do spuszczania w kiblu, by znów sąsiadów nie zalać No tak, pierwsze co mi przychodzi do głowy własnie, bo taka woda z prania to jedynie jak jest w miarę czysta i z proszkiem to można przeprac w niej np chodniczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 3 godziny temu 8 godzin temu, Еlciаа napisał: No tak, pierwsze co mi przychodzi do głowy własnie, bo taka woda z prania to jedynie jak jest w miarę czysta i z proszkiem to można przeprac w niej np chodniczki. Nic tak zębów nie wybiela jak codzienna minet... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Patryk20 napisał: Nic tak zębów nie wybiela jak codzienna minet... Dobrze wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach