Еlciаа 558 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: cześć piękna może spuła kompiel Mariusz, Trzebnica What. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Tobie i dobrze że to nie XVI wiek wiesz gdzie byś była Ja nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 100 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Pisał że 50. ciekawe co oznacza '20' w nicku... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 100 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: What. staram się wpisać w klimat autora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ciekawe co oznacza '20' w nicku... Ze to osoba 50 letnia czujaca się 20 latkiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 558 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pomyli lonciki i tylko się poparzy Nie wiem czy chce wiedziec z czym pomylił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Pisał że 50. Nie stety nie mam 20 lat jak wszyscy tu sądzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ciekawe co oznacza '20' w nicku... Przebieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 12 godzin temu Ja też nie umiem we flirty, empatyzuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 558 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Nie stety nie mam 20 lat jak wszyscy tu sądzą No masz nick mylący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 100 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Ja też nie umiem we flirty, empatyzuje Pozdrawiam cieplutko, życzę zdrówka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 325 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Nie stety nie mam 20 lat jak wszyscy tu sądzą To pewnie kutanga 20 cm 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To pewnie kutanga 20 cm Pewnie na nim na trampolinie skacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Pisał że 50. W takim razie psuje renomę starym onanom z kafe. Wstyd! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 558 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To pewnie kutanga 20 cm Leżę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 100 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To pewnie kutanga 20 cm no shit, Sherlock Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No masz nick mylący. Nie osądzam cię po nicku tylko o sposobie rozmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 212 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To pewnie kutanga 20 cm To wtedy lepiej pasowałby nick Obdarzony20, bo od razu userki wiedziałyby OCB 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Patryk20 napisał: Nie stety Czy wam też oczy krwawią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: W takim razie psuje renomę starym onanom z kafe. Wstyd! Zgłoś mnie do moderatora i niech zablokuje mnie. Proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: W takim razie psuje renomę starym onanom z kafe. Wstyd! Puchacz za inteligentny i by ci dyktanda robił i po doopie pasem jak zrobisz błąd ortograficzny nawet jak nie lubisz tak cały czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Patryk20 napisał: Zgłoś mnie do moderatora i niech zablokuje mnie. Proszę Za dobrze się tu z tobą bawimy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 558 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: W takim razie psuje renomę starym onanom z kafe. Wstyd! Ale dobre to było "synu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Patryk20 napisał: Zgłoś mnie do moderatora i niech zablokuje mnie. Proszę Niestety bycie bezbekiem nie jest ujęte w regulaminie. Trochę z nami popiszesz i wyjdziesz na ludzi, dam ci szansę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Puchacz za inteligentny i by ci dyktanda robił i po doopie pasem jak zrobisz błąd ortograficzny nawet jak nie lubisz tak cały czas. Puchacz mi wyrugował jeden błąd, będę mu za to wdzięczna po kres kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ale dobre to było "synu" Wczułam się w amerykański film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Szkoda że tych onanow więcej nie czytałam bo to tacy jakby starzy komuniści zdradzający żony z pieprzami a rolnicy w domu siedzą i płacza Edytowano 12 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Patryk20 napisał: Nie osądzam cię po nicku tylko o sposobie rozmowy Patryk co masz na sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 212 Napisano 12 godzin temu Nie zapomnij skąd tutaj przybyłem Nie zapomnij gdzie się urodziłem Bo w pamięci jest siła zaklęta Więc pamiętaj synu mój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 558 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Wczułam się w amerykański film. I tak nic ani nikt nie przebije Giny, pisała do niego milutko i fajnie a jak się dowiedziala ile ma naprawdę lat to od razu zmiana zachowania 180° Edytowano 12 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach