mr_Kumpir 207 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: No tak trochę mniej pracować niż teraz ale tak bo pracę mam lekką w domu. to chyba lokowanie produktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: A to serio było że wyslal ci foto co ma w gaciach? Ja nie mogę ujawniac tutaj takich rzeczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 14 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: I to mi się podoba. Byle ta zabawa mi potem czkawką nie wyszła. Ty nie planujesz zaczac pic codziennie pol litra do obiadu, brac narkotykow czy wspinac sie w strefie smierci bez tlenu. Zakochanie sie jest dobre w kazdym wieku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja nie mogę ujawniac tutaj takich rzeczy. Daj spokój nie zgrywasz tajemniczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: I to mi się podoba. Byle ta zabawa mi potem czkawką nie wyszła. no jak nic powaznego nie planujesz czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Powiedział ze jak ja nie chce z nim zrobić dwójki jeszcze to on znajdzie taką która bedzie chciała. Jak jest ładny to bardzo możliwe Jednego modela znam 5tom zone ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 42 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja nie mogę ujawniac tutaj takich rzeczy. Pewnie dużego zobaczyłaś i się wzruszyłas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Ty nie planujesz zaczac pic codziennie pol litra do obiadu, brac narkotykow czy wspinac sie w strefie smierci bez tlenu. Zakochanie sie jest dobre w kazdym wieku nwm czy ona ma psyche na zabawę skoro po 5 dniach się uzalezniła albo się bawisz albo inwestujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 42 Napisano 6 godzin temu Miłość od pierwszego włożenia tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 6 godzin temu Martwica. Myślałam że jakieś drama będą nowe a tu pachnie patologia codzienna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 42 Napisano 6 godzin temu A był dzisiaj na kafe ten amant? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Daj spokój nie zgrywasz tajemniczej Wszystko ma na swoim miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 546 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jak jest ładny to bardzo możliwe Jednego modela znam 5tom zone ma Wygląd to nie wszystko Leżak Może mieć, ale ogarnięty jest pewnie i do ludzi wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wszystko ma na swoim miejscu No jak każdy prócz kalek typowych. Ogólnie pato jak ci po 5 dniach pento pokazuje. Dla mnie bynajmiej tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 6 godzin temu No chyba ze na żywo ale nie w necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 78 Napisano 6 godzin temu Jajebje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 14 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: nwm czy ona ma psyche na zabawę skoro po 5 dniach się uzalezniła albo się bawisz albo inwestujesz Tobie zle inwestowanie nie wyszlo. To ze ma dwojke dzieci to nie znaczy, ze ma lezec krzyzem. To bylby i tak chyba dopiero 3 facet Elki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wygląd to nie wszystko Leżak Może mieć, ale ogarnięty jest pewnie i do ludzi wychodzi Nie to uzależniony gracz wowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 6 godzin temu skąd go wytrzasnęłaś z tindera xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 42 Napisano 6 godzin temu Z kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: No jak każdy prócz kalek typowych. Ogólnie pato jak ci po 5 dniach pento pokazuje. Dla mnie bynajmiej tak to zalezy czy się na związek czy sex umawiajo ale to drugie to nie warto gadac 5 dni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 546 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie to uzależniony gracz wowa Spoko, są i takie co sponsorują faceta, ale to wyjątki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 6 godzin temu Mnie chyba bierze bo to chodzi o gonienie króliczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: no jak nic powaznego nie planujesz czemu nie No właśnie tutaj się pojawiaja schody bo ja nawet jak nic nie planuje to bardzo szybko sie przywiązuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Spoko, są i takie co sponsorują faceta, ale to wyjątki Typie wszystkie zakochane bo on taki piękny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Tobie zle inwestowanie nie wyszlo. To ze ma dwojke dzieci to nie znaczy, ze ma lezec krzyzem. To bylby i tak chyba dopiero 3 facet Elki. nom ale ja ją znałem wiele lat a nie 5 dni po takim czasie by mi musiało przygrzac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: to zalezy czy się na związek czy sex umawiajo ale to drugie to nie warto gadac 5 dni Co kto lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: to zalezy czy się na związek czy sex umawiajo ale to drugie to nie warto gadac 5 dni No w sumie 200 szybciej zarobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: skąd go wytrzasnęłaś z tindera xD z kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Co kto lubi policz sobie zainwestowac 5 dni w kogos z kim spędzisz kilka godzin w weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach