JajaWywalone 17 Napisano 5 godzin temu Nie ma za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 82 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, JajaWywalone napisał: Nie ma za co Za co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 17 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Margherite napisał: Za co? Już nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, JajaWywalone napisał: Już nic. a tak to mówią, że sukces ma wielu ojców, a porażka żadnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 17 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, TnT napisał: a tak to mówią, że sukces ma wielu ojców, a porażka żadnego Jestem Bogiem jedynym własnych sukcesów. Porażek tym bardziej więc skoncz pjerdolic farmazon chlopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, JajaWywalone napisał: Jestem Bogiem jedynym własnych sukcesów. Porażek tym bardziej więc skoncz pjerdolic farmazon chlopie. więc pośród tej liczby 8'000'000'000 bóstw stawiasz się na pierwszym miejscu jako kto: 1 archetyp 2 pierwotniak 3 sublimacja chaosu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 17 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, TnT napisał: więc pośród tej liczby 8'000'000'000 bóstw stawiasz się na pierwszym miejscu jako kto: 1 archetyp 2 pierwotniak 3 sublimacja chaosu? Jako guwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Jako guwno więc chcesz się wykręcić przekuwając porażkę w sukces, i to jest pozytywne, ale nie wiesz jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 17 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, TnT napisał: więc chcesz się wykręcić przekuwając porażkę w sukces, i to jest pozytywne, ale nie wiesz jak? Wiem jak odmówić dyskusji z ludźmi którym się wydaje że są mądrzejsi od wszystkich. Co niniejszym czynię i prowadzi to to ozieblego ostatniego pożegnania. Zaczęło się od porażki a skończyło na sukcesie. Jak widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 12 minut temu, JajaWywalone napisał: Wiem jak odmówić dyskusji z ludźmi którym się wydaje że są mądrzejsi od wszystkich. Co niniejszym czynię i prowadzi to to ozieblego ostatniego pożegnania. Zaczęło się od porażki a skończyło na sukcesie. Jak widać. Więc zadowolę się nieostatecznością, ale na mądrość i najmądrzejszość, w zasadzie to mógłbym wysadzić Ci wniosek Edytowano 1 godzinę temu przez TnT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach