Spaghetti... 633 Napisano 11 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: może mam niezdiagnozowaną subuculafobię Na pewno właśnie tak jest, a jak to leczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 132 Napisano 10 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Na pewno właśnie tak jest, a jak to leczyć? chyba trzeba oswajać stopniowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: może mam niezdiagnozowaną subuculafobię Nie masz bo nie boisz sie latającego potwora spagetti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, parabataii napisał: Na pewno właśnie tak jest, a jak to leczyć? Najlepiej zastosować elektrowstrząsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: chyba trzeba oswajać stopniowo Albo unikać tego co wywołuje lęk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, parabataii napisał: Albo unikać tego co wywołuje lęk na widok kobiety w bieliźnie od razu dostaję przyspieszonego pulsu i staram się pozbyć tego co wywołuje lęk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Najlepiej zastosować elektrowstrząsy dzięki ja ja może już jednak zostanę przy swoim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Najlepiej zastosować elektrowstrząsy No Ty to z byle powodu byś człowieka od razu prądem traktowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie masz bo nie boisz sie latającego potwora spagetti widok potwora spaghetti w bieliźnie na pewno każdego by przestraszył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, parabataii napisał: No Ty to z byle powodu byś człowieka od razu prądem traktowała pewnie ma panele i nadwyżkę prądu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dzięki ja ja może już jednak zostanę przy swoim Trzeba cie wyleczyć to nie podlega dyskusji. Może hipnoza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: No Ty to z byle powodu byś człowieka od razu prądem traktowała Tylko tych najbardziej nieugietych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: na widok kobiety w bieliźnie od razu dostaję przyspieszonego pulsu i staram się pozbyć tego co wywołuje lęk Zaczynasz ją ubierać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Trzeba cie wyleczyć to nie podlega dyskusji. Może hipnoza oj są takie widoki ,że facet siedzi jak zahipnotyzowany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, parabataii napisał: Zaczynasz ją ubierać? nie ma co przykrywać swoich leków - lepiej od razu stawić im... czoła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Nie masz bo nie boisz sie latającego potwora spagetti Nie jestem żadnym latającym potworem Magi, nosz kuźwa Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: widok potwora spaghetti w bieliźnie na pewno każdego by przestraszył Ja bym się nie bała mając w ręce pejcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tylko tych najbardziej nieugietych A jakie tortury masz dla tych ugiętych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: widok potwora spaghetti w bieliźnie na pewno każdego by przestraszył Wpadłeś na mój temat to się zachowuj i mnie chociaż publicznie nie obgaduj kuźwa no Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie jestem żadnym latającym potworem Magi, nosz kuźwa Oczywiście że nie gdzieżbym cię podejrzewała Ten potwór to taki latający co libed go lubi nawet a on naucza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja bym się nie bała mając w ręce pejcz bitki z makaronu? kto to widział muszą być z wieprzowiny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie ma co przykrywać swoich leków - lepiej od razu stawić im... czoła Czoło z tym wszystkim to chyba niewiele ma wspólnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, parabataii napisał: A jakie tortury masz dla tych ugiętych? Zjedzenie dzdzownicy przed wykrywaczem klamstw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Oczywiście że nie gdzieżbym cię podejrzewała Ten potwór to taki latający co libed go lubi nawet a on naucza No jasne, a w tej bajce zamiast potwora był Smok Wawelski Libed chyba coś pomieszał i teraz wszystko na mnie jest Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zjedzenie dzdzownicy przed wykrywaczem klamstw Ło matko, to ja wolałabym elektrowstrząsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, parabataii napisał: Czoło z tym wszystkim to chyba niewiele ma wspólnego prawdziwy rycerz dosiada swego rumaka i atakuje potwora lancą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zjedzenie dzdzownicy przed wykrywaczem klamstw ale cywilizowanie - trzymając za ogon żeby nie ugryzła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Ło matko, to ja wolałabym elektrowstrząsy Ale spokojnie ciebie nie bede torturiwać. Ja chciałam tylko chwilunie wyleczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach