parabataii 140 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: prawdziwy rycerz dosiada swego rumaka i atakuje potwora lancą Był też taki co walczyl z wiatrakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: No jasne, a w tej bajce zamiast potwora był Smok Wawelski Libed chyba coś pomieszał i teraz wszystko na mnie jest Raz byłam nawet na takim spotkaniu z potworem spagetti I było nawet ciekawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: prawdziwy rycerz dosiada swego rumaka i atakuje potwora lancą To idź białorycerzyć gdzieś indziej, bo dostaniesz z glana i lanca nie pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale spokojnie ciebie nie bede torturiwać. Ja chciałam tylko chwilunie wyleczyć mnie chciałaś dżdżownicą przestraszyć? mnie tam byle glizda nie przelęknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale cywilizowanie - trzymając za ogon żeby nie ugryzła? Ja będę trzymać za ogon a ty możesz jeść albo robić cos innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Był też taki co walczyl z wiatrakami biorę Marcina na Sancho Pansę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: To idź białorycerzyć gdzieś indziej, bo dostaniesz z glana i lanca nie pomoże podstaw plecy będę z konia złaził 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja będę trzymać za ogon a ty możesz jeść albo robić cos innego to tak się umawiamy Ty trzymasz za ogon, a ja się w tym czasie zajmę czymś innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mnie chciałaś dżdżownicą przestraszyć? mnie tam byle glizda nie przelęknie Za odważny jesteś ale byli i tacy a jak zobaczyli tą glizde z mojej chodowli 1 metr to zwatpili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Za odważny jesteś ale byli i tacy a jak zobaczyli tą glizde z mojej chodowli 1 metr to zwatpili karmione uranem czy jak? taki środek na powiększenie dżdżownicy to by się świetnie sprzedawał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Raz byłam nawet na takim spotkaniu z potworem spagetti I było nawet ciekawie Wierzę, bo z potworami nie ma nudy, a rycerze tylko wiersze piszą i lancą straszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: biorę Marcina na Sancho Pansę A kim jest ten biedak którego chcesz skazać na podążanie za wariatem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: podstaw plecy będę z konia złaził Znajdż sobie faceta, bo jak narazie nawet na głowę kobiecie wejść nie możesz Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabataii napisał: A kim jest ten biedak którego chcesz skazać na podążanie za wariatem? a to nasz ulubiony kolega ziemniak jakim wariatem? wizjonerem - walczył z energią odnawialną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabataii napisał: A kim jest ten biedak którego chcesz skazać na podążanie za wariatem? Ziemniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to tak się umawiamy Ty trzymasz za ogon, a ja się w tym czasie zajmę czymś innym A kto je dzdziwnice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A kto je dzdziwnice wypuścimy ją wolno niech sławi naszą dobroć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a to nasz ulubiony kolega ziemniak jakim wariatem? wizjonerem - walczył z energią odnawialną On nie z energią walczył tylko raczej z objawami schizofrenii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wierzę, bo z potworami nie ma nudy, a rycerze tylko wiersze piszą i lancą straszą Fajnie by mieć swojego rycerza żeby mnie bronił i wszędzie woził na koniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ziemniak Nie znam gościa mimo to ubolewam nad jego losem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabataii napisał: On nie z energią walczył tylko raczej z objawami schizofrenii. to go ci od fotowoltaiki obsmarowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: karmione uranem czy jak? taki środek na powiększenie dżdżownicy to by się świetnie sprzedawał Flaczki z kaszanką i serem pleśniowym jedzą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Fajnie by mieć swojego rycerza żeby mnie bronił i wszędzie woził na koniu Serio, potrzebujesz pomocy żeby pojeździć na koniu? 🫨 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Flaczki z kaszanką i serem pleśniowym jedzą jak od tego dżdżownica rośnie to na pewno by się jacyś chętni znaleźli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Nie znam gościa mimo to ubolewam nad jego losem Młody jest to da sobie radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Serio, potrzebujesz pomocy żeby pojeździć na koniu? 🫨 Tak bo boje się że mnie ten koń ugryzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoto alfonsa 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak od tego dżdżownica rośnie to na pewno by się jacyś chętni znaleźli Nie podrywaj amebki, bo Krzysztof Kupa z Podlasia będzie zły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Fajnie by mieć swojego rycerza żeby mnie bronił i wszędzie woził na koniu Więc umów się z Michałem nie widzę przeszkód ja do rycerzy tego typu jak on nie należę Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Nie znam gościa mimo to ubolewam nad jego losem tu mu niejedna zazdrości może akurat nie pasowania na Sancho Pansę tylko czego innego ale to drobiazg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak bo boje się że mnie ten koń ugryzie Ten koń zębów nie ma to omulda co najwyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach