Spaghetti... 633 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Zależy, czy miał jeszcze jakieś plany wobec niej Miał czy nie, nie byli juz razem jeśli o to Ci chodzi. Tutaj w grę wchodzi zazdrość i dobrze wiemy jako faceci co to znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 132 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Miał czy nie, nie byli juz razem jeśli o to Ci chodzi. Tutaj w grę wchodzi zazdrość i dobrze wiemy jako faceci co to znaczy Nie byli, ale może chciał zawalczyć o nią, a jak nie, to nie powinien mieć pretensji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 310 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Miał czy nie, nie byli juz razem jeśli o to Ci chodzi. Tutaj w grę wchodzi zazdrość i dobrze wiemy jako faceci co to znaczy Czy Tobie czasem Wąski sufit na łeb się nie spadł? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie byli, ale może chciał zawalczyć o nią, a jak nie, to nie powinien mieć pretensji. Nie mam o to pretensji, ale nie lubię jak facet który jest zakochany nadal w kobiecie mnie wini o to, że się z nią spotkałem gdy była wolna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Czy Tobie czasem Wąski sufit na łeb się nie spadł? Możesz zaprzeczać samemu sobie i mnie obrażać, ale jesteś zakochany nadal w Szyszce takie są fakty Widziałem u niej co było kozaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Czy Tobie czasem Wąski sufit na łeb się nie spadł? Myślę że jakby spadł to by poczuł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Myślę że jakby spadł to by poczuł Jesteś strasznie naiwna Magi, więc wierz Michałowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 310 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Myślę że jakby spadł to by poczuł może znieczulenie już działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Jesteś strasznie naiwna Magi, więc wierz Michałowi Naiwna? E wątpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: może znieczulenie już działa Jesteś taki głupi, że aż mi Cię szkoda pajacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: może znieczulenie już działa I tak pezez kilka lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 132 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie mam o to pretensji, ale nie lubię jak facet który jest zakochany nadal w kobiecie mnie wini o to, że się z nią spotkałem gdy była wolna. On nie powinien mieć pretensji, jeśli definitywnie to zakończyli, a jeśli jest dalej zakochany, to co się dziwisz? Dobra nie mój cyrk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Naiwna? E wątpię. Więc wierz Michałowi i śmiejcie się ze mnie tylko tyle potaficie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: On nie powinien mieć pretensji, jeśli definitywnie to zakończyli, a jeśli jest dalej zakochany, to co się dziwisz? Dobra nie mój cyrk. Przynajmniej Ty mnie rozumiesz, a nie podejrzewałem Cię o to wręcz przeciwnie. Masz racje i sam widzisz jak to wygląda. Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: na zawsze punk Skończ się ośmieszać i przestań oszukiwać ludzi na których Ci zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Więc wierz Michałowi i śmiejcie się ze mnie tylko tyle potaficie Śmieje się bo nie będę płakać a nie wszystko dotyczy ciebie i pośmiać się chyba wolno Przecież to ty zaczynasz z Michałem sie kłócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Śmieje się bo nie będę płakać a nie wszystko dotyczy ciebie i pośmiać się chyba wolno Przecież to ty zaczynasz z Michałem sie kłócić. Spoko, rób jak uważasz Nie, to On zaczął tą krucjatę dawno temu jak jeszcze Szyszka tu była, a ja jestem pamiętliwy. Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 847 Napisano 7 godzin temu 48 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Tutti Santi może być? Ale to nie dla mnie ta kolacja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Spoko, rób jak uważasz Nie, to On zaczął tą krucjatę dawno temu jak jeszcze Szyszka tu była, a ja jestem pamiętliwy. To może nie bądź pamiętliwy bo po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 310 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ale to nie dla mnie ta kolacja... leżak ma za daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To może nie bądź pamiętliwy bo po co? Dobrze, zrobię to bo chcę Dobranoc Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 847 Napisano 6 godzin temu 52 minuty temu, Spaghetti... napisał: Seruszko dobrze, że jesteś, zastrzel go i spadamy na romantico Ja nie mam sumienia pociągnąć za spust Jak zwykle ja muszę być od wykonywania czarnej roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Jak zwykle ja muszę być od wykonywania czarnej roboty. Tak, bo nie kałach mi w głowie teraz Ela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 847 Napisano 6 godzin temu 45 minut temu, Spaghetti... napisał: Tak, bo nie kałach mi w głowie teraz Ela To pomyśl że mam na avku serduszko tak jak na tamtym koncie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 28 Napisano 5 godzin temu Samotne lachony siegajom coraz niżej ciekawe czy bedom lowic przemka i sernika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach