Onaaaa 1879 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie wiem Magi, ale strzelam owocową Ja grzaniec góralski piłem i najbardziej lubie Białą i zieloną najbardziej.. Grzańca też piłam i mi smakował- dobre te przyprawy były taki aromatyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zawsze łączę te potrawy I biała kiełbasa do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, szmul napisał: moze byc ale widac ze zawstydzona mamusia a tu jakies zboki a pelno szlor jak salowa czy te ewki co by chetniej obsluzyly zbokoli Ja zawstydzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 72 Napisano 2 godziny temu (edytowany) a tak serio to pewnie jerzowa sie boi bo z takim to moze byc gorzej niz maja weterynarz z plaska, bys byla wiezniarka kafeterii jak te dwie przerysowane slodkopierdzace postacie i bys zostala gwiazda mimo woli jak szrekszyla Edytowano 2 godziny temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Białą i zieloną najbardziej.. Grzańca też piłam i mi smakował- dobre te przyprawy były taki aromatyczny. Zielona spoko i polecam jeszcze kawę z cynamonem i anyżem. Świetne połączenie choć nie herbaciane Mi też, to jedna z najlpeszych herbat jakie piłem w Polsce - ma smak, aromat i procenty w normalnej dawce. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Onaaaa napisał: I biała kiełbasa do tego z tym się nie rozstaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, Onaaaa napisał: Ja zawstydzona a to ja zbok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Spaghetti... napisał: Zielona spoko i polecam jeszcze kawę z cynamonem i anyżem. Świetne połączenie choć nie herbaciane Mi też, to jedna z najlpeszych herbat jakie piłem w Polsce - ma smak, aromat i procenty w normalnej dawce. Kakao z cynamonem i imbirem i miodem uwielbiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a to ja zbok? Jeśli ty nie zbok to ja nie zawstydzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 29 minut temu, szmul napisał: a tak serio to pewnie jerzowa sie boi bo z takim to moze byc gorzej niz maja weterynarz z plaska, bys byla wiezniarka kafeterii jak te dwie przerysowane slodkopierdzace postacie i bys zostala gwiazda mimo woli jak szrekszyla A o co Ty się sypiesz Dumbo do Niej, lepiej się wyśpij Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Kakao z cynamonem i imbirem i miodem uwielbiam. Nie piłem, ale może kiedyś będzie okazja Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 72 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: A o co Ty się sypiesz Dumbo do Niej, lepiej się wyśpij do niej sie nie sypie, gdzie a okulary zdjales czy spisz z brylami na gebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, szmul napisał: a tak serio to pewnie jerzowa sie boi bo z takim to moze byc gorzej niz maja weterynarz z plaska, bys byla wiezniarka kafeterii jak te dwie przerysowane slodkopierdzace postacie i bys zostala gwiazda mimo woli jak szrekszyla Każdy sie czegoś boi ale akurat tego o czym piszesz to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 72 Napisano 2 godziny temu w ogole wynocha do lozka bo dostaniesz po dópie 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: do niej sie nie sypie, gdzie a okulary zdjales czy spisz z brylami na gebie Nie wkurzaj mnie, wieź kieckę czarną zdejmij, to ja okulary na noc i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie piłem, ale może kiedyś będzie okazja Magi A kakao z czym najbardziej lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A kakao z czym najbardziej lubisz Kakao oryginalne zawsze piłem bez dodatków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 72 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Kakao oryginalne zawsze piłem bez dodatków maczasz w niej kaszanke z serem plesniowym? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, szmul napisał: w ogole wynocha do lozka bo dostaniesz po dópie Ty wynocha stąd, bo zaraz inaczej zatańczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: maczasz w niej kaszanke z serem plesniowym? Ani kaszanki ani sera pleśniowego nie lubię Daria, więc odwal się i do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, szmul napisał: maczasz w niej kaszanke z serem plesniowym? I Flaczki do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: I Flaczki do tego. kaszanka pięknie zagęszcza kakao i cały czas się w nim gotuje nakładasz samo gęste do kubeczka i kładziesz na wierzchu plasterek sera pleśniowego z przerostem zielonej pleśni ser rozpływa się ale nie tonie bo kakao jest gęste od kaszanki chwytasz kubek w dłonie - czujesz jak ogrzewa Ci palce zaciągasz się cudownym aromatem kakaowej kaszanki z serem pleśniowym mmmmm mmmmmmmmm mmmmmhhhhhhmmmmmheeeeeeee nie każdy jest gotowy przyjąć całe bogactwo wyrafinowanej kuchni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: I Flaczki do tego. Flaki zayebiste popieram, ale nie z kakao Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: kaszanka pięknie zagęszcza kakao i cały czas się w nim gotuje nakładasz samo gęste do kubeczka i kładziesz na wierzchu plasterek sera pleśniowego z przerostem zielonej pleśni ser rozpływa się ale nie tonie bo kakao jest gęste od kaszanki chwytasz kubek w dłonie - czujesz jak ogrzewa Ci palce zaciągasz się cudownym aromatem kakaowej kaszanki z serem pleśniowym mmmmm mmmmmmmmm mmmmmhhhhhhmmmmmheeeeeeee nie każdy jest gotowy przyjąć całe bogactwo wyrafinowanej kuchni A czy mogłabym poprostu powiedzieć że nie ma kakaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A czy mogłabym po prostu powiedzieć że nie ma kakaa no jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Flaki zayebiste popieram, ale nie z kakao Nie lubię flaczków. Kakao z herbatnikami najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: no jasne No żeś kurna wszystko kupiłam ale kakao zapomniałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie lubię flaczków. Kakao z herbatnikami najlepsze. To po co piszesz Dumbo, że flaczki do tego Jesteś mega wybredna, wolę krakersy Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No żeś kurna wszystko kupiłam ale kakao zapomniałam to zrobimy flaki z mlekiem dla odmiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 72 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: To po co piszesz Dumbo, że falczki do tego Jesteś mega wybredna, wolę krakersy Bo jest mięsożerna chciała trochę krwawicy a nie sam makaron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach