Baba 448 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Widocznie zmądrzałam Wreszcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 186 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Czemu piszesz w liczbie mnogiej? Zakładam, że w imieniu forum którego jest użytkownikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Balonik jest ok, chyba, że to taki specjalny do robienia zwierzątek. Morze samo TRACH! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Widocznie zmądrzałam Wreszcie! Lepiej późno niż później! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Lepiej późno niż później! Nooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Zakładam, że w imieniu forum którego jest użytkownikiem. Czyli moim też? No nie wiem, nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 186 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Morze samo TRACH! Trach robią gumki w majtkach. Dojeżdżam już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 153 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Czemu piszesz w liczbie mnogiej? Bo ja też czekam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Trach robią gumki w majtkach. Dojeżdżam już Lece po kwiaty! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 186 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Czyli moim też? No nie wiem, nie wiem. To pewnie uproszczenie, zauważyłam, że na forum to jest pewien problem, ale ogólnie tak można mówić my mając na myśli społeczności, której jest się częścią. Jak my Polacy i nie trzeba mieć na myśli wszystkich co do jednego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Bo ja też czekam. Super. Ja wyjątkowo czekam na kogoś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 153 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Lece po kwiaty! Tylko dokładnie je przejrzyj. Ktoś mi przyniósł do domu małe zwierzęta pełzające po szybie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Tylko dokładnie je przejrzyj. Ktoś mi przyniósł do domu małe zwierzęta pełzające po szybie Czyli co było w tych kwiatach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 153 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Super. Ja wyjątkowo czekam na kogoś innego. Najważniejsze, że doczekaliśmy Miecza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1017 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Baba napisał: Ja nadal jestem. Zerkam czasem z przyzwyczajenia i zero pozytywnych emocji. Nawet nie szukam alternatywy. Alternatywy brak. Wszystko dogorywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 153 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Czyli co było w tych kwiatach? Tak zwana glizda. Może była kokonem kiedy wkraczała do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 139 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: A ty widzę, że teraz zamiast Leżaka będziesz łaził za mną i męczył bułe. Żałosne. Jprd Dzień dobry Kochana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Najważniejsze, że doczekaliśmy Miecza. Hosanna! Hosanna! Hosaaaa - annaaa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Tak zwana glizda. Może była kokonem kiedy wkraczała do domu. To może tylko całusy będą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 275 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, taka_pokraka napisał: Zakładam, że w imieniu forum którego jest użytkownikiem. Dzieki. Tak, bo ostatnio kilka osob sie zastanawiało nad tym projektem. Jak wiesz twoja koleżanka lubi byc trochę złośliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 275 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Bo ja też czekam. Wysyp powrotów wiec kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Dzieki. Tak, bo ostatnio kilka osob sie zastanawiało nad tym projektem. Jak wiesz twoja koleżanka lubi byc trochę złośliwa Trochę? Jestem wcieleniem wszystkiego, co złe! Hu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Miecz napisał: Alternatywy brak. Wszystko dogorywa. Nie wiem tego. Jeśli czasem gdzieś zerknę, zajmuje mi to góra 5 minut z przerwą na papierosa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1017 Napisano 2 godziny temu Kurczę, spodziewałem się raczej kwiatów, orkiestry dętej kopalni Walenty Wirek, omdleń niewiast a nie jakiś insynuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1017 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie wiem tego. Jeśli czasem gdzieś zerknę, zajmuje mi to góra 5 minut z przerwą na papierosa. My tu gadu gadu a imprezy jak nie było tak nie ma, emerytko! Mieliśmy przepić pierwsze świadczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Kurczę, spodziewałem się raczej kwiatów, orkiestry dętej kopalni Walenty Wirek, omdleń niewiast a nie jakiś insynuacji. To było bez zapowiedzi. Nie było czasu za przygotowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1017 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: To było bez zapowiedzi. Nie było czasu za przygotowania. No tak. Wczoraj przeglądałem tematy i wyrobiłem sobie już jakieś tam zdanie. Nie pomyliłem się w ocenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1017 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: To było bez zapowiedzi. Nie było czasu za przygotowania. Omdleć możesz przecież w dowolnej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: No tak. Wczoraj przeglądałem tematy i wyrobiłem sobie już jakieś tam zdanie. Nie pomyliłem się w ocenie. Ale to w sumie nawet dobrze, że ludzie mają stałe poglądy, przekonania i opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1017 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Ale to w sumie nawet dobrze, że ludzie mają stałe poglądy, przekonania i opinie. Zapomniałaś dodać: ...i pewność swojego zdania. Nawet rękę czasami dają sobie uciąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach