Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Prześcieradła jusz tak

Świetny ten render t3

Polecane posty

10 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Od tego jest spytaj sobie ai 

Jak juz tak bardzo chcesz to proszę.

Jeśli chodzi o sprzedaż działki bezpośrednio miastu Warszawa, to zazwyczaj nie spotyka się osobiście z prezydentem miasta.
Jak to zwykle wygląda:
Zgłoszenie do urzędu Właściciel działki składa ofertę sprzedaży do Urząd m.st. Warszawy (najczęściej do Biura Mienia Miasta i Skarbu Państwa).
Analiza przez urzędników Urzędnicy sprawdzają:
czy działka jest potrzebna miastu (np. pod drogę, szkołę, park),
stan prawny,
plan zagospodarowania.
Wycena Miasto zwykle zleca operat szacunkowy rzeczoznawcy majątkowego, który określa wartość działki.
Decyzja miasta Decyzja jest podejmowana administracyjnie — formalnie może być podpisana przez prezydenta miasta lub jego zastępcę, ale bez osobistego spotkania z właścicielem.
Akt notarialny Jeśli miasto chce kupić działkę, podpisuje się akt notarialny między właścicielem a miastem.
Kiedy mogłoby dojść do spotkania z prezydentem
Spotkanie z Rafał Trzaskowski zdarza się praktycznie tylko przy:
bardzo dużych terenach inwestycyjnych,
ważnych projektach dla miasta,
sprawach medialnych lub strategicznych.
W zwykłych przypadkach kontakt jest z urzędnikami, a nie z prezydentem.

Edytowano przez Еlciаа

18 minut temu, Glossy Mist napisał:

Nie ja tu codziennie wypisuję o pokazywaniu przyrodzenia, czy jakieś pierdoły na poziomie 12 latka a nie chłopa lat 40. Ogarnij się i przestań mnie cytować. Że pijesz do lustra całymi dniami i wrzucasz smęty to żadna tajemnica.

Wyznaje kult kutangi. Ty wolisz wymieniać ślinę z kim popadnie. Lat też mi nie dodawaj 😄

10 minut temu, starra mendah balkonova napisał:

A bo ja wiem. A proponowała ci serio wyjazd do Niemiec. Hm. Może za szybkie tempo. Ja sobie daje takie o nie szukam nic konkretnego bo jak mnie zobaczysz to możesz zrezygnować i nie ma przypalu.

Nie dla mnie chyba zwiazki niepewności stwarza stres stres migrene i po co mi to 

5 minut temu, Еlciаа napisał:

Jak juz tak bardzo chcesz to proszę.

Jeśli chodzi o sprzedaż działki bezpośrednio miastu Warszawa, to zazwyczaj nie spotyka się osobiście z prezydentem miasta.
Jak to zwykle wygląda:
Zgłoszenie do urzędu Właściciel działki składa ofertę sprzedaży do Urząd m.st. Warszawy (najczęściej do Biura Mienia Miasta i Skarbu Państwa).
Analiza przez urzędników Urzędnicy sprawdzają:
czy działka jest potrzebna miastu (np. pod drogę, szkołę, park),
stan prawny,
plan zagospodarowania.
Wycena Miasto zwykle zleca operat szacunkowy rzeczoznawcy majątkowego, który określa wartość działki.
Decyzja miasta Decyzja jest podejmowana administracyjnie — formalnie może być podpisana przez prezydenta miasta lub jego zastępcę, ale bez osobistego spotkania z właścicielem.
Akt notarialny Jeśli miasto chce kupić działkę, podpisuje się akt notarialny między właścicielem a miastem.
Kiedy mogłoby dojść do spotkania z prezydentem
Spotkanie z Rafał Trzaskowski zdarza się praktycznie tylko przy:
bardzo dużych terenach inwestycyjnych,
ważnych projektach dla miasta,
sprawach medialnych lub strategicznych.
W zwykłych przypadkach kontakt jest z urzędnikami, a nie z prezydentem.

Tak należy czytać ze zrozumieniem 

1 minutę temu, podlaski mitoman kat E napisał:

dziwne, bo mi dalo podobna odpowiedz, w 99% nie ma tam osobiscie prezydenta, a rocznie jest ok 24 000 takich tranzakcji. ale z toba na bank sie spotkal XD

Tak oczywiście jest urzędnik gdzie ty zyjesz typie w bajce Disneya chyba 

Jego praca na tym polega podpisy i usciski dłoni w reprezentacji miasta 

2 minuty temu, podlaski mitoman kat E napisał:

dziwne, bo mi dalo podobna odpowiedz, w 99% nie ma tam osobiscie prezydenta, a rocznie jest ok 24 000 takich tranzakcji. ale z toba na bank sie spotkal XD

Trzaskowski uwielbia wprost chodzić uścisnąć dłoń komuś za potężną transakcję 40 tys 😉

2 minuty temu, elcia to ...iszon napisał:

Jakim śmieciem trzeba być żeby w takiej sytuacji podać komuś rękę, totalna submisja i uległość względem innego samca który cię ograbia. Kompletny brak dumy i godności. 

To tylko pieniądze raz som takie raz inne nie definiowac trzeba się z nimi jedna z wielu tranakcji w tym m życia som mi potrzebne kiedyś za tyle kupie kartę graficzną 

pewnie, jak kurier i listonosz, a moze koles co robi w hipermarket, bo to jedyni realni ludzie z jego swiata, a moze tez fantazja

Ja bym obstawiała, że jakiś koleś z wydziału nieruchomości czy coś wyszedł do nich w gajerku a leżak przeszacował i odpalił fantazje.

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ja bym obstawiała, że jakiś koleś z wydziału nieruchomości czy coś wyszedł do nich w gajerku a leżak przeszacował i odpalił fantazje.

Też tak myślałem myśleliśmy ale prezy.dent był huh

Przed chwilą, podlaski mitoman kat E napisał:

aha, czyli juz nie bronisz warszawy? a to ciekawe

A po co mam bronić dla mnie lepiej jak podlasie przynajmniej bym wiedział czy anastazje chodzi o mieszkanie czy mnie 

Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał:

A po co mam bronić dla mnie lepiej jak podlasie przynajmniej bym wiedział czy anastazje chodzi o mieszkanie czy mnie 

Mieszkana są pożądane w każdym województwie

Przed chwilą, elcia to ...iszon napisał:

Jakie ewolucyjne? Wszyscy politycy to podludzie z żydowskiego nadania, mający na celu odwrócenie wartości. Kali yuga. 

Buty na obcasie nosisz trapery pewnie cały rok 

Jem tosty z szynką i serem, tak

4 minuty temu, podlaski mitoman kat E napisał:

przeciez jestes biedakiem bez pracy, masz mniej niz 60k i topnieje, zyjesz jak szczur, zeby tylko sie utrzymac z tego. Osoba robiaca w Holandii na magazynie po kilku miesiacach ma wiecej niz ty, o jakim bogactwie ty gadasz. pokaz jeszcze raz zdjecie podlogi lepiej uwalonej na podlasiu 

Ale zabolalo fiu fiu 

ale wyjasnij co ludzi wlasnie boli? bo zawsze uciekasz xD przed tym 

Mieszkanie wzrost fioot środki finansowe na niepracowanie wykształcenie wyposażenie mieszkania w rtv niektórych to wszystko nawet donuty mam wrażenie 

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się