WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 180 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: ja mam wode dystylowana zdemoralizowaną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Diabeł często przyjmuje taką postać. Wylaź szatanie koralgoru! 11 po czole yeb, yeb zaraz pujdzie zgloszenie do dyzu/rne/tu ze mnie pen//isem b/ijesz po glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: takim małym grzechomierzem to tylko lekkie grzeszki Ja nie chcę cię wyganiać, ale nie zauważyłeś, że moi parafianie to same kobiety? Myślisz, że nie wiem jakie masz zamiary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zdemoralizowaną? a prubowales kiedys napic sie wody dystylowanej po wypiciu wodki ? POLECAM raz w zyciu przezyc to sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: zaraz pujdzie zgloszenie do dyzu/rne/tu ze mnie pen//isem b/ijesz po glowie Nawet nie masz pojęcia jaki zaszczyt cię spotkał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nawet nie masz pojęcia jaki zaszczyt cię spotkał. ja to nieumiem w dirty talking Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 180 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Ja nie chcę cię wyganiać, ale nie zauważyłeś, że moi parafianie to same kobiety? Myślisz, że nie wiem jakie masz zamiary? to ja sobie jedną nawrócę na osobności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 180 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: a prubowales kiedys napic sie wody dystylowanej po wypiciu wodki ? POLECAM raz w zyciu przezyc to sam już mi się to raczej nie zdarzy bo nie piję wódki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to ja sobie jedną nawrócę na osobności W sumie to się nawet dobrze składa. Zabieraj koralgola i odejdź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Ja nie chcę cię wyganiać, ale nie zauważyłeś, że moi parafianie to same kobiety? Myślisz, że nie wiem jakie masz zamiary? On chce przejąć te wszystkie kobiety żeby ci lżej było. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: ja to nieumiem w dirty talking A co ty umiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: W sumie to się nawet dobrze składa. Zabieraj koralgola i odejdź. moze jemu o ciebie chodzilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: On chce przejąć te wszystkie kobiety żeby ci lżej było. Może próbować, ale to mnie chcą trzymać za sutannę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 224 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Koralgor napisał: zaraz pujdzie zgloszenie do dyzu/rne/tu ze mnie pen//isem b/ijesz po glowie wkurzasz mnie tym pisaniem od małej litery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: moze jemu o ciebie chodzilo O najbardziej nierozgarnięta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: A co ty umiesz? ty wes se jakis nerwosol bo sie rzucasz jak dziad w malingie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: O najbardziej nierozgarnięta. s p o k o j n i e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: wkurzasz mnie tym pisaniem od małej litery nie mozliwe bo ty tez malej litery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to ja sobie jedną nawrócę na osobności Nawrócisz i zawrócisz z nią i ucieknięcie gdzie nie znajdą was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: ty wes se jakis nerwosol bo sie rzucasz jak dziad w malingie Ty chyba nie widziałaś jak się rzucam. Aktualnie jestem bardzo spokojny. Pamiętasz jak pierwsza do mnie skakalas? I tak bardzo łagodnie cię traktuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Może próbować, ale to mnie chcą trzymać za sutannę. One chcą ci tą sutannę ściągnąć i zagarnąć dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 224 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: nie mozliwe bo ty tez malej litery wlasnie o to chodzi ze bylem drugi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 180 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nawrócisz i zawrócisz z nią i ucieknięcie gdzie nie znajdą was? na nieszpory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ty chyba nie widziałaś jak się rzucam. Aktualnie jestem bardzo spokojny. Pamiętasz jak pierwsza do mnie skakalas? I tak bardzo łagodnie cię traktuję. mem z pieskiem lizajacym wenza cii juz dobrze skad w tobie tyle jadu lizu lizu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu Teraz będzie kazanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: wlasnie o to chodzi ze bylem drugi ale masz duzo wyswietlen profilu ktos cie chyba stalkuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: na nieszpory Lepiej na nocną drogę krzyżowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 130 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Koralgor napisał: mem z pieskiem lizajacym wenza cii juz dobrze skad w tobie tyle jadu lizu lizu Hihi oho dobrze że nie kiełbasę czy tam kaszankę z serkiem pleśniowym ohoho ale by była beczułka nioch nioch Edytowano 7 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Koralgor napisał: mem z pieskiem lizajacym wenza cii juz dobrze skad w tobie tyle jadu lizu lizu Odwołuje cię do piosenki nr 6 którą wrzuciłem. Może cię trochę rozjaśni watę pod kopułą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 180 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Lepiej na nocną drogę krzyżowa a nad ranem roraty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach