WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 180 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Mam nazwę Zbuntowany Ksiądz podły grzecznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: moze zbuntowany bąk Czyli truteń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 6 godzin temu No i jednak bym chciał być pochowany. Kręci mnie tesz sex z motywem zakonnic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Może lepiej "zmutowany" Bo zbuntowany to pierwsza myśl zbuntowany anioł. Moja też. Serial bym stworzył pod taką nazwą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: No i jednak bym chciał być pochowany. Kręci mnie tesz sex z motywem zakonnic. Jprdl przyszedł proboszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Ja rozmawiam z Bogiem jak mi źle i zdycham ale te przedstawienia w kościele mi zbędne som. Ksiądz po koledzie mi zbędny jest. Abonament miesięczny za wiarę tesz. Jak zdychasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Czyli truteń. a ty bedziesz jego krulowa ula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jak zdychasz No czasem zdychalem w życiu z napadem paniki wtedy się modle gdy umieram na raka albo zęba i w końcu trafiam zazwyczaj na sor bo mi tak motywacja rośnie od napadu paniki żeby wziąć taxi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: a ty bedziesz jego krulowa ula A wiecie że truteń umiėra od razu po zapłodnieniu królowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Jprdl przyszedł proboszcz Różne lubie uzdrowicielka jest fajna w sensie pielęgniareka od oproznienia jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A wiecie że truteń umiėra od razu po zapłodnieniu królowej? to poswiecenie na kture jestes gotowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 130 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: to poswiecenie na kture jestes gotowa A to modlishka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 566 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, Zero cukru napisał: W takiej pozycji na pewno Jesli potrafisz strzelać, to nie masz się czym martwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: A to modlishka oni tu robia rytulal godowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: A to modlishka Modliszki mordują samców po akcie seksualnym a u pszczół samiec naturalnie umiera bo juz dalej nie jest do niczego potrzebny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: No czasem zdychalem w życiu z napadem paniki wtedy się modle gdy umieram na raka albo zęba i w końcu trafiam zazwyczaj na sor bo mi tak motywacja rośnie od napadu paniki żeby wziąć taxi Nigdy nie mialam napadu paniki tylko złe dni i zły czas. Nie widzę sensu sie modlić bo to nic nie dawało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: A to modlishka Jak mnie nogi bolom chyba mi przemarzly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nigdy nie mialam napadu paniki tylko złe dni i zły czas. Nie widzę sensu sie modlić bo to nic nie dawało. Nigdy nie miałaś problemu ze zdrowiem? Bo ja wtedy się modle albo boga wyzywam na daremno od mega migreny se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: juz dalej nie jest do niczego potrzebny. to nic nowego dla malowanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Nigdy nie miałaś problemu ze zdrowiem? Bo ja wtedy się modle albo boga wyzywam na daremno od mega migreny se I to ci pomaga? Pomodlisz się i mie masz migreny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 130 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: to nic nowego dla malowanego Iksde czy smutne sama nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I to ci pomaga? Pomodlisz się i mie masz migreny? Nie do migreny się nie modle tylko zale czemu mnie i za jakie grzechy A najbardziej pomaga kombo jaja oproznic kawa proszki kompres zamrażarki coś na szyje wietrzenie sen dobrze zjeść pozywnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 5 godzin temu Leżak gada o sex motyw zakonnicy. Elka o mord.owaniu samca modliszki po seksie. Moi kochani, to nie ta parafia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 130 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Leżak gada o sex motyw zakonnicy. Elka o mord.owaniu samca modliszki po seksie. Moi kochani, to nie ta parafia. My tu tylko komentujemy nic nie narzucamy samo nasunęło się, tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Leżak gada o sex motyw zakonnicy. Elka o mord.owaniu samca modliszki po seksie. Moi kochani, to nie ta parafia. moze jej chodzilo ze chce cie polknac w calosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: My tu tylko komentujemy nic nie narzucamy samo nasunęło się, tak Głosicie mowę szatana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Leżak gada o sex motyw zakonnicy. Elka o mord.owaniu samca modliszki po seksie. Moi kochani, to nie ta parafia. Zauważ ze ja napisałam tylko jak sie dzieje w świecie zwierząt a nie że np sama tez bym tak chciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Głosicie mowę szatana. to elka jest lubierzna i chce zebys jal zaplodnil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Nie do migreny się nie modle tylko zale czemu mnie i za jakie grzechy A najbardziej pomaga kombo jaja oproznic kawa proszki kompres zamrażarki coś na szyje wietrzenie sen dobrze zjeść pozywnie Aaa że tak czyli obwiniasz go. To już wolę myśleć że go nie ma. Teoretycznie bóg jest dobry więc gdyby istniał to by pomagał a nie szkodził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Koralgor napisał: to nic nowego dla malowanego Gilgoczesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach