Koralgor 25 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: A ja bym nie brał mojego niku dosłownie, tylko spojrzał trochę szerzej. Można go interpretować na dwa sposoby. ze jestes gruby i masz cukrzyce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: ze jestes gruby i masz cukrzyce ? Serio pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Serio pytasz? na pocienie ci powiem ze moze ty jestes wiekszy dla tego twuj zaganiacz wydaje sie mniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 130 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: na pocienie ci powiem ze moze ty jestes wiekszy dla tego twuj zaganiacz wydaje sie mniejszy wg Elki obwod wazniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Koralgor napisał: ze jestes gruby i masz cukrzyce ? To mu nie przeszkadza by mieć wiernych i głosić ewangelie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 9 godzin temu Ale guwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Koralgor napisał: na pocienie ci powiem ze moze ty jestes wiekszy dla tego twuj zaganiacz wydaje sie mniejszy Jest idealny. To prawdziwe dzieło sztuki. Mógłbym go wystawiać w teatrze, a ludzie by po prostu patrzyli przez 4 godzinny, a na koniec bili brawa, rzucali czerwone róże i wychodzili wzruszeni z łzami w oczach. Tak to widzę. Edytowano 9 godzin temu przez Zero cukru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 4 Napisano 9 godzin temu 45 minut temu, Zero cukru napisał: Nikogo tutaj nie podrywam i nie mam żadnej strategii. Nikt też za mną nie biega. Salowa mi tylko wbijała na priva, no i gina foty dała, ale nie byłem zainteresowany. Usiądź, napij się i bzdur nie wypisuj bezrobotny alkoholiku. Daruj sobie i nie wspominaj o mnie wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: wg Elki obwod wazniejszy no jasne im wiekszy muzg tym czlowiek inteligetniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Jest idealny. To prawdziwe dzieło sztuki. Mógłbym go wystawiać w teatrze, a ludzie by po prostu patrzyli przez 4 godzinny, a na koniec bili brawa i rzucali czerwone róże i wychodzili wzruszeni z łzami w oczach. Tak to widzę. te operowe lornetki to nie mikroskopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Usiądź, napij się i bzdur nie wypisuj bezrobotny alkoholiku. Daruj sobie i nie wspominaj o mnie wcale. Od dziś proszę się do mnie zwracać proszę księdza, albo ojcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 566 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Jest idealny. To prawdziwe dzieło sztuki. Mógłbym go wystawiać w teatrze, a ludzie by po prostu patrzyli przez 4 godzinny, a na koniec bili brawa, rzucali czerwone róże i wychodzili wzruszeni z łzami w oczach. Tak to widzę. ''Samochwała w kącie stała dalej nie szła bo się bała'' ... Znasz to powiedzenie, bo zdaje się przyznałeś mi rację z kadzidełkiem Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: To mu nie przeszkadza by mieć wiernych i głosić ewangelie. jestes mu wierna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 4 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Od dziś proszę się do mnie zwracać proszę księdza, albo ojcze. Jesteś żałosny i niech to do ciebie w końcu dotrze. Żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 9 godzin temu giena i malowany dla czego im niewyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: ''Samochwała w kącie stała dalej nie szła bo się bała'' ... Znasz to powiedzenie, bo zdaje się przyznałeś mi rację z kadzidełkiem Właśnie nie do końca zrozumiałem drugą część komentarza, ale wolałem nie pytać o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Razorblade napisał: Jesteś żałosny i niech to do ciebie w końcu dotrze. Żegnam. I z panem Bogiem amen. I ty odnajdziesz Boga w sobie. Będę się za ciebie modlił. Edytowano 9 godzin temu przez Zero cukru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Koralgor napisał: te operowe lornetki to nie mikroskopy Musiałbym siedzieć i się nie ruszać, żeby nie wywoływać silnych podmuchów wiatru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Musiałbym siedzieć i się nie ruszać, żeby nie wywoływać silnych podmuchów wiatru. no to espumisan ludzka rzecz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: I z panem Bogiem amen. I ty odnajdziesz Boga w sobie. Będę się za ciebie podlił. Omskła się literka, coś jak u mnie że będę grzeszna. ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 566 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Zero cukru napisał: Właśnie nie do końca zrozumiałem drugą część komentarza, ale wolałem nie pytać o co chodzi Wiesz, jak się ma ''miękkie serce, to trzeba mieć twardą dupę'' także sam rozumiesz o co chodzi w tych trójkątach Mam taką nadzieję, bo szukasz czwartej na siłę chyba Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Koralgor napisał: jestes mu wierna ? Ja wyznaję ateizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 9 godzin temu jest taka sztuka w kturej na klopie siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Omskła się literka, coś jak u mnie że będę grzeszna. ^^ Poprawiłem, ale sam miałem z tego bekę. Będę się za ciebie podlił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja wyznaję ateizm. jak dlugo ? i skad ci sie to wzielo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiesz, jak się ma ''miękkie serce, to trzeba mieć twardą dupę'' także sam rozumiesz o co chodzi w tych trójkątach Mam taką nadzieję, bo szukasz czwartej na siłę chyba Dopa twarda, ale nie od trójkątów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 130 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiesz, jak się ma ''miękkie serce, to trzeba mieć twardą dupę'' także sam rozumiesz o co chodzi w tych trójkątach Mam taką nadzieję, bo szukasz czwartej na siłę chyba czwartej? a ktora byla trzecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Poprawiłem, ale sam miałem z tego bekę. Będę się za ciebie podlił Ja myślami że specjalnie tak napisałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: czwartej? a ktora byla trzecia A która druga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: jak dlugo ? i skad ci sie to wzielo ? Już 12 lat będzie. Chrześcijaństwo się nie sprawdziło to się szuka czegoś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach