Prezes z Lasu 2 Napisano 17 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 20 Napisano 17 godzin temu Welp modelki Victoria Secret to są teraz grube murzynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 134 Napisano 16 godzin temu Dziś w Myśliborzu występuje rzadkie zjawisko przyrodnicze: Madzia i jej niekończący się ból dupy. Zamiast cieszyć się wycieczką, cały dzień ujada co komu w życiu wyszło lepiej niż jej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 16 godzin temu Zastanawiające. Pisze ruda i jej wymyślony mąż, który po moich postach zawsze ucieka i po awanturze, którą zwykle prowokuje baba nędza salix, temat zawsze zostaje zablokowany. I taka mała refleksja, bo nikt tutaj nie jest ślepy i nie siedzi tutaj tyle czasu śledzą co kto pisze. Może te tematy jednak blokuje Gapa, co kiedyś być może słusznie zauważył Rym Cym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 51 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zastanawiające. Pisze ruda i jej wymyślony mąż, który po moich postach zawsze ucieka i po awanturze, którą zwykle prowokuje baba nędza salix, temat zawsze zostaje zablokowany. I taka mała refleksja, bo nikt tutaj nie jest ślepy i nie siedzi tutaj tyle czasu śledzą co kto pisze. Może te tematy jednak blokuje Gapa, co kiedyś być może słusznie zauważył Rym Cym masz urojenia nie powielaja bledu lezaka i posluchaj mojej rady >>>>>> psychaitra pilnie idz nie trac czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: masz urojenia nie powielaja bledu lezaka i posluchaj mojej rady >>>>>> psychaitra pilnie idz nie trac czasu Byłeś już? Zgłoszone.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 51 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Byłeś już? Zgłoszone.. znowu chcesz miec bana na pare dni ? ok skoro tak wolisz to tez sie bede tak bawil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 134 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Byłeś już? Zgłoszone.. Madzia, po co tak ujadasz jak wściekła, skoro chwilę później zgłaszasz posty, które są dla ciebie niewygodne? Skoro masz taki ból dupy o życie innych, to może miej też odwagę przyjąć prawdę o sobie, zamiast bawić się w zgłaszanie wszystkiego, co ci nie pasuje? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: znowu chcesz miec bana na pare dni ? ok skoro tak wolisz to tez sie bede tak bawil Nigdy nie miałam bana na tym koncie, ale mogę Ci załatwić. Nie strasz mnie i wracaj na nerwicę.. Znowu będziesz widział wróbelki i puchacza ty dziadu stary. Nie odpisuj i wracaj do krzaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Madzia, po co tak ujadasz jak wściekła, skoro chwilę później zgłaszasz posty, które są dla ciebie niewygodne? Skoro masz taki ból dupy o życie innych, to może miej też odwagę przyjąć prawdę o sobie, zamiast bawić się w zgłaszanie wszystkiego, co ci nie pasuje? Ale ty masz non stop ból tyłka o moje życie.. Tylko ten tyłek najpierw trzeba mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 51 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie miałam bana na tym koncie, ale mogę Ci załatwić. Nie strasz mnie i wracaj na nerwicę.. Znowu będziesz widział wróbelki i puchacza ty dziadu stary. Nie odpisuj i wracaj do krzaków ok skoro chcesz to nie ma sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 134 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale ty masz non stop ból tyłka o moje życie.. Tylko ten tyłek najpierw trzeba mieć Madzia, ty o mój tyłek się nie martw ja go przynajmniej nie używam do siedzenia i wymyślania bajek o nieistniejących facetach. Rozumiem, że ból dupy w myśliborzu jest silny, bo tam rzeczywistość skrzeczy, a w twojej głowie pewnie trwa właśnie miesiąc miodowy z kolejnym wymyślonym mężem. Może zamiast ujadać, odpocznij? Ciężka praca bez myślenia wykańcza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 79 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie miałam bana na tym koncie, ale mogę Ci załatwić. Nie strasz mnie i wracaj na nerwicę.. Znowu będziesz widział wróbelki i puchacza ty dziadu stary. Nie odpisuj i wracaj do krzaków No nie miałaś bo to ty stoisz za licznymi banami użytkowników głównie. Gdy cie nie było nikt tu nie była banowany notorycznie jak podczas twojej bytności. I naprawdę zmień już płytę bo pisanie o kimś dla jaj nie oznacza zazdrości bynajmniej o jego dùpe czy jaja. Chyba nie sądzisz ze ktokolwiek tutaj zazdrości lezakowi czegokolwiek a mimo to cały czas o nim piszemy wszyscy. Zejdź na ziemię bo się osmieszasz tym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 114 Napisano 16 godzin temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zastanawiające. Pisze ruda i jej wymyślony mąż, który po moich postach zawsze ucieka i po awanturze, którą zwykle prowokuje baba nędza salix, temat zawsze zostaje zablokowany. I taka mała refleksja, bo nikt tutaj nie jest ślepy i nie siedzi tutaj tyle czasu śledzą co kto pisze. Może te tematy jednak blokuje Gapa, co kiedyś być może słusznie zauważył Rym Cym Ja po twoich postach uciekam? A przychodzi ci do głowy, ze nie ma w sumie o czym z tobą pisać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Ja po twoich postach uciekam? A przychodzi ci do głowy, ze nie ma w sumie o czym z tobą pisać? Uciekasz i temat zostaje zablokowany. Przypadek? Zajmij się swoją chorą żoną i wyślij ją w końcu do roboty, bo jej odbija, a tobie przy niej też. Żegnam miłośniku wiązania linami i tajskich prostytutek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 114 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Uciekasz i temat zostaje zablokowany. Przypadek? Zajmij się swoją chorą żoną i wyślij ją w końcu do roboty, bo jej odbija, a tobie przy niej też. Żegnam miłośniku wiązania linami i tajskich prostytutek Moja żona nie jest chora. Natomiast blokowac forum możesz nawet ty. Czesto usuwasz tematy i zgłaszasz do bana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Moja żona nie jest chora. Natomiast blokowac forum możesz nawet ty. Czesto usuwasz tematy i zgłaszasz do bana. Ale ta pierwsza czy druga żona? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 114 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale ta pierwsza czy druga żona? W sumie faktycznie wolę żebyś myślała, ze przed tobą uciekam. Ciężko rozmawiać z uposledzonymi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: W sumie faktycznie wolę żebyś myślała, ze przed tobą uciekam. Ciężko rozmawiać z uposledzonymi. No właśnie mnie się ciężko rozmawia z ludźmi z autyzmem. A teraz się przeloguj oblechu lub zablokuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 16 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: No właśnie mnie się ciężko rozmawia z ludźmi z autyzmem. A teraz się przeloguj oblechu lub zablokuj Ty nie rozmawiasz. Wydalasz powtarzalny bełkot. Mój kolega z porażeniem mózgowym był lepszym partnerem do rozmowy niż ty. Odejdź stąd w końcu skoro nie potrafisz normalnie funkcjonować jak człowiek. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 48 Napisano 16 godzin temu Madzia czeka z rozpoczęciem zwiedzania, aż się ściemni (a tak chciała skorzystać z ostatniego dnia ładnej pogody), gdzie w tym czasie znajduje się pan Bunia nie wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 28 Napisano 16 godzin temu 14 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Ty nie rozmawiasz. Wydalasz powtarzalny bełkot. Mój kolega z porażeniem mózgowym był lepszym partnerem do rozmowy niż ty. Odejdź stąd w końcu skoro nie potrafisz normalnie funkcjonować jak człowiek. porazenie muzgowe to problemy ruchowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 16 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: porazenie muzgowe to problemy ruchowe Intelektualne również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 16 Napisano 15 godzin temu 17 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Madzia czeka z rozpoczęciem zwiedzania, aż się ściemni (a tak chciała skorzystać z ostatniego dnia ładnej pogody), gdzie w tym czasie znajduje się pan Bunia nie wiadomo Można pofantazjować. Skoro botom wolno to czemu i nie nam? Otóż od dzisiaj ogłaszamy jako prawdę najprawdziwszą, że pan Bunia zabrał żonę na wycieczkę po czym się schlał i leży pijany w hotelu. A Madzialenka zamiast samotnie zwiedzać nawala z frustracji hejty na forum. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 20 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Można pofantazjować. Skoro botom wolno to czemu i nie nam? Otóż od dzisiaj ogłaszamy jako prawdę najprawdziwszą, że pan Bunia zabrał żonę na wycieczkę po czym się schlał i leży pijany w hotelu. A Madzialenka zamiast samotnie zwiedzać nawala z frustracji hejty na forum. To rzeczywiście jakieś high fantasy i sci-fi motzne, bo kto by z Magdobotem wytrzymał tyle lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 28 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Intelektualne również. po czytaj bo wysmiewanie sie z choroby jak by oznaczala uposledzenie intelektualne nie jest okej i wszyscy co to lajkuja tez wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Można pofantazjować. Skoro botom wolno to czemu i nie nam? Otóż od dzisiaj ogłaszamy jako prawdę najprawdziwszą, że pan Bunia zabrał żonę na wycieczkę po czym się schlał i leży pijany w hotelu. A Madzialenka zamiast samotnie zwiedzać nawala z frustracji hejty na forum. Będą jakieś wyzwiska od kureff? Haniu nic przy niedzieli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 28 Napisano 15 godzin temu cieszcie sie ze wam sie dzieci takie nieurodzily z kturych smiejal sie w inter necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 16 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: po czytaj bo wysmiewanie sie z choroby jak by oznaczala uposledzenie intelektualne nie jest okej i wszyscy co to lajkuja tez wstyd Czyli oceniasz czyjś intelekt na podstawie swoich fantazji a ja po kontakcie osobistym nie mogę? Bez odbioru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 16 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Będą jakieś wyzwiska od kureff? Haniu nic przy niedzieli? Po co. Sama dobrze wiesz kim jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach