Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Prezes z Lasu

SALOWA WYGLĄDA JAK MODELKA

Polecane posty

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Obawiam się, ze mimo tego, ze przelejesz symboliczną złotówkę na jakiś szczytny cel, jesteś równie zlym człowiekiem jak ja. Z tym, ze ja jestem mądry, a ty niestety głupia. I to jest twoja prawdziwa porażka 😉

Dlatego tyle czasu mi poświęcasz?😅 Mądrzy faceci najpierw się rozwodzą, a później szukają wrażeń w internecie. Jesteś złym człowiekiem, a wiesz czemu? Bo narzekałeś na swoją żonę i po tym poznaje się faceta dziadu z Pomorza z pustym portfelem 😅

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Dlatego tyle czasu mi poświęcasz?😅 Mądrzy faceci najpierw się rozwodzą, a później szukają wrażeń w internecie. Jesteś złym człowiekiem, a wiesz czemu? Bo narzekałeś na swoją żonę i po tym poznaje się faceta dziadu z Pomorza z pustym portfelem 😅

Narcyz wytyka innym jego grzechy podczas gdy pod własnym nosem ma patologię polegająca na zdradzaniu męża i chwaleniu się tym obycm mężczyznom w internecie.

• Like 1

3 minuty temu, Razorblade napisał:

Jeszcze posiedzę tu potem i pojaśnię potem kogo trzeba. Ale dziękuję. 💋💄 i wzajemnie 

Gapcio się odpalił i spędza czas na forum lajkując posty swojej żony, która ciągle się przelogowuje i wyzywa innych no i patrzy w karty, kto ma stulejkę i kto komu wisi 40 złotych. Haha 😅🤣🤣

12 minut temu, Razorblade napisał:

Wypad wstrętnico. 🔪 🪰 

bylo pite widze. 

to ja typ z ktorego smialas sie ze jezdzi na wozku i cie pokaralo 😄 wiec uwazaj co piszesz bo za chwile moze cie to spotkac 😄 podobno mam nadprzyrodzone moce diabelskie 😄

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Gapcio się odpalił i spędza czas na forum lajkując posty swojej żony, która ciągle się przelogowuje i wyzywa innych no i patrzy w karty, kto ma stulejkę i kto komu wisi 40 złotych. Haha 😅🤣🤣

Narcyz nie widzi jak sam się odpala na minimalna wzmiankę o jego wspaniałej osobie i sam się przelogowuje bezustannie myśląc że jest bezkarny i podlega specjalnej ochronie przed karą od wszechswiata

Edytowano przez JajaWywalonė

1 minutę temu, JajaWywalonė napisał:

Narcyz wytyka innym jego grzechy podczas gdy pod własnym nosem ma patologię polegająca na zdradzaniu męża i chwaleniu się tym obycm mężczyznom w internecie.

Naprawdę? 😅Niemiecka pływaczka zdradzała? Niemożliwe babciu w czerwonym szlafroku.. 

Od lat ten sam mąż, a ty nic. Nawet córka ucieka od ciebie alkoholiczko. 

31 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Hahaha😂😂😂 to jest jeden z tych momentów w których mam nieodparte wrażenie że gienek trolluje magdalenę.

no czemu nie odp mi?

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Naprawdę? 😅Niemiecka pływaczka zdradzała? Niemożliwe babciu w czerwonym szlafroku.. 

Od lat ten sam mąż, a ty nic. Nawet córka ucieka od ciebie alkoholiczko. 

Narcyz wciąż powtarza te same kłamstwa które połknął ze smakiem myslac że jest genialny sam w sobie. Ponadto wmawia innym ze jego poczucie szczęścia jest równoznaczne z poczuciem szczęścia innego. Czytaj MAZ jako warunek konieczny dla kobiety. A przypomnijmy ze narcyz w tym przypadku uwaza się za silna samice alfa. Sprzeczność? A skądże. Narcyz ma zawsze rację. 

Przed chwilą, pyszny2 napisał:

no czemu nie odp mi?

dam ci rade jedyna babe na jaka masz szanse to bohaterka tego tematu czyli magdalena patataj forograf sprobuj moze do niej uderzyc jak ci z nia nie wyjdzie to tylko los sernika cie czeka i geje

11 minut temu, bad behaviour napisał:

A ty trollem, ale odpowiem ci poważnie. Zresztą pisałam tu już o tym. Zanim związałam się z mężem i taką podjęliśmy decyzję, pracowałam w pełnym wymiarze i radziłam sobie niewątpliwie lepiej niż kiedykolwiek salowa lub uzależniony od rodziców ketrelowy zamuł, który niewątpliwie jest bezrobotny. Nie miałabym też raczej problemów z powrotem na rynek pracy. 

jak niepracujesz to nie mozesz byc ekspertem od pracy

12 minut temu, bad behaviour napisał:

A ty trollem, ale odpowiem ci poważnie. Zresztą pisałam tu już o tym. Zanim związałam się z mężem i taką podjęliśmy decyzję, pracowałam w pełnym wymiarze i radziłam sobie niewątpliwie lepiej niż kiedykolwiek salowa lub uzależniony od rodziców ketrelowy zamuł, który niewątpliwie jest bezrobotny. Nie miałabym też raczej problemów z powrotem na rynek pracy. 

plaska, czy spuszczanie sie na cycki jest normalne?

Przed chwilą, Koralgor napisał:

jak niepracujesz to nie mozesz byc ekspertem od pracy

Ale to ty mnie tak nazwałaś. 

Przed chwilą, bad behaviour napisał:

czesto piszesz jak krajowy konsultant pracy

• Haha 1

jak Ci z gapa nie wyjdzie to pisz do mnie, ja tez moge Cie utrzymywac

1 minutę temu, pyszny2 napisał:

Pisz o mnie dalej, a zobaczysz swój obły, obleśny pysk na forum. 

• Haha 1

3 minuty temu, pyszny2 napisał:

no czemu nie odp mi?

Bo ciągle się przelogowuje na inne swoje konta i nie ma podzielności uwagi. Więc ci jednak nie odpowie. 

czesto piszesz jak krajowy konsultant pracy

To znaczy co? Że kobieta w wieku magdy, z kiepskim wykształceniem i tępa jak noga od stołu, będzie mieć coraz bardziej pod górkę, by mieć jakąkolwiek pracę? To nie wymaga eksperctwa.

Narcyz ponownie próbuje przekonać wszystkich wokół że jego urojenia są rzeczywistością. Owszem są ale dotyczą jego samego a nie innych.

3 minuty temu, bad behaviour napisał:

Pisz o mnie dalej, a zobaczysz swój obły, obleśny pysk na forum. 

juz niedlugo nie bedzie taki, silka wleci. 

p,s. jak Ci z gapa nie wyjdzie ja tez moge Cie utrzymac to pisz wtedy ok?

• Haha 1

To znaczy co? Że kobieta w wieku magdy, z kiepskim wykształceniem i tępa jak noga od stołu, będzie mieć coraz bardziej pod górkę, by mieć jakąkolwiek pracę? To nie wymaga eksperctwa.

Ja mam pracę i jestem finansowo niezależna. A ty co masz? Nic. Siedzisz w domu, śpisz i nic nie robisz i jeszcze obrażona, jak się jej wytnie utrzymywania przez faceta, który buli alimenty na dwie osoby i nadużywa alkohol 😊Nie wstyd ci? A fe. 

5 minut temu, pyszny2 napisał:

Ona ma imię. Nie wiadomo jak cie traktować, bo jestes dziwakem z internetu, ale powinieneś wiedzieć, że źle robisz.

Narcyz kolejny raz próbuje przekonać publiczność że jego życie jest lepsze niż życia wszystkich wokół. Tylko jego sposób na życie jest jedynym słusznym.

Zacne. Hejtera pod 40-stkę bez pracy od 6lat(pytanie, czy w ogóle pracowała) wytyka innym pracę. Jprd 😅😅

3 minuty temu, bad behaviour napisał:

zawsze tak piszesz jakby tylko glomby mialy problem a teraz na rynku jest ciezko bezrobocie rosnie

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Ona ma imię. Nie wiadomo jak cie traktować, bo jestes dziwakem z internetu, ale powinieneś wiedzieć, że źle robisz.

jak jej na imie ?

zawsze tak piszesz jakby tylko glomby mialy problem a teraz na rynku jest ciezko bezrobocie rosnie

Widocznie nie ma odpowiedniego wykształcenia i nie chce się jej pracować, albo ma rentę i jest niezdolna do pracy. Zdarza się. 

1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał:

Ktos mu grozil ze wrzuci jego pysk bo ma foto z kowbojek, jeszcze podobno jest nagranie jak kopuluje z grejpfrutem

Z grejpfrutem? O jprdl  😀 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się