Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Prezes z Lasu

SALOWA WYGLĄDA JAK MODELKA

Polecane posty

Narcyz pracoholik próbuje przekonać samego siebie że praca uszlachetnia jego zgnilom dusze. I że jego harowa imponuje zdrowym ludziom. Ale jak wiadomo ego narcyza wielke lecz kruche 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Widocznie nie ma odpowiedniego wykształcenia i nie chce się jej pracować, albo ma rentę i jest niezdolna do pracy. Zdarza się. 

to czemu z innych sie smiac

Narcyz ponownie szuka sprzymierzancow. Zejdzie nawet na dno szamba byleby go tylko ktoś pogłaskał z włosem po odbyciem. Desperacja narcyza nie zna granic.

Przed chwilą, Іуbed napisał:

Tadziu nie podniecaj sie XD

schizol czy bicu ?

2 minuty temu, lybed napisał:

wrzuc jego gebe moze go gdzies znajdzie w necie

A ty co chcesz się podniecać jak przy grubej babie Zakompleksiony pajacu?

1 minutę temu, JajaWywalonė napisał:

A ty co chcesz się podniecać jak przy grubej babie Zakompleksiony pajacu?

uj ci do tego idz poplywaj z wielorybami bo nudzisz

Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał:

Tak, zajmuję się wydawaniem cudzych pieniędzy. Jesteś chętny do współpracy? 😂

tak

1 minutę temu, pyszny2 napisał:

jak jej na imie ?

Nie mam zamiaru ci jej przedstawiać. Problem z toba jest taki, ze to Kafe i nie bardzo mam wpływ na to co tu piszesz. Ale uwazaj. 

2 minuty temu, lybed napisał:

uj ci do tego idz poplywaj z wielorybami bo nudzisz

Nudze bo trafiam w czule punkty wiem. Kolejny toksyk który tylko czeka żeby czyjs ryj wyśmiać bo sam ma kompleksy które nieudolnie próbuje nakryc żałosne autoironia

Edytowano przez JajaWywalonė

Zgłoszone

zgloszone

5 minut temu, Koralgor napisał:

to czemu z innych sie smiac

Bo wyładowuje swoje frustracje i kompleksy siedząc na bezrobociu u męża, który po kłótni śpi w innym pokoju 😅

5 minut temu, JajaWywalonė napisał:

Narcyz ponownie szuka sprzymierzancow. Zejdzie nawet na dno szamba byleby go tylko ktoś pogłaskał z włosem po odbyciem. Desperacja narcyza nie zna granic.

Czuję się jak na filmie przyrodniczym.

Przed chwilą, JajaWywalonė napisał:

Nudze bo trafiam w czule punkty wiem. Kolejny toksyk który tylko czeka żeby czyjs ryj wyśmiać bo sam ma kompleksy które nieudolnie próbuje nakryc żałosne autoironia

nikogo nie zamierzam wysmiewac ze ma brzydki pysk to sam pisal zadna nowosc skoro jedynie qrwy sa nim zainteresowane jak slono im zaplaci. nie rozumiesz to sie nie mieszaj

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

🤦Zgłoszone. 

Szukaj pomysłu na inny nick. 

Tak płaci alimenty i co z tego?😄 Myślałaś o tym jak będziesz żyć gdy twój misio z brzuchem na wierzchu będzie płacił alimenty na ciebie i 3 dzieci? Nic nie trwa wiecznie, a karma za to co mnie tutaj robiłaś dopadnie cię. Puszczają ci nerwy, weź coś na uspokojenie Pieprz w dopie, która wulgarnie hejtowała kobiety stosujące antykoncepcje na dziale antykoncepcja i ciążą. Wiesz kim jesteś? Sama sobie odpowiedz na to pytanie 🤦

Mam nadzieję, że wyspowiadasz się z tego katoliczko. 

Narcyz znowu zglasza gdyż prawda go mierzi. Narcyz czuje pod skóra że i jego czas się kończy a kara nadejdzie predzej czy później jednak jego świadomość nie jest w stanie tego udźwignąć. Narcyz nie widzi sprzeczności między swoim zachowaniem a tym co wytyka innym. Patrz podgryzanie odbytow katolikom ciągnąć chlopa pod ołtarz. A fe. 

3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Czuję się jak na filmie przyrodniczym.

Czytała Krystyna babkówna

7 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Tak, zajmuję się wydawaniem cudzych pieniędzy. Jesteś chętny do współpracy? 😂

to co chetna do wspolpracy ? mozesz byc u mnie na utrzymaniu bedziesz sobie mieszkac u mnie

2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Na tym temacie pisał, że nie płaci. Więc powtarzam pytanie, jesteś upośledzona czy skürwiona umysłowo?

Oddychaj. Zgłaszam twoje wulgaryzmy i opanuj się, bo nie jesteś u siebie w chałupie i stodole 😎🖐️

Narcyz próbuje zawłaszczyć dla siebie każdy teren gdyż uważa że wszystkie terytoria należą do niego i on miłościwie panuje nad światem.

Oddychaj. Zgłaszam twoje wulgaryzmy i opanuj się, bo nie jesteś u siebie w chałupie i stodole 😎🖐️

Ty się zachowujesz w chałupie tak jak tutaj? Opowiadasz kotom zmyślone historie o alimentach i sołtysach z kościoła? Co koty na to?

1 minutę temu, pyszny2 napisał:

to co chetna do wspolpracy ? mozesz byc u mnie na utrzymaniu bedziesz sobie mieszkac u mnie

To byl oczywiście  zart ale nie mogłam się powstrzymać badanie wypłacalności zawsze mnie bawi.

Narcyz uważa się za feministkę z czarnego marszu a to on jako pierwszy otwiera czarna parasolkę w odbycie drugiej kobiety wytykając jej każda wade łącznie z tą urojona. Narcyz głośno krzyczy wypjerdalac moja macia po czym zagląda bez krepacji w cudze łono.

3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

To byl oczywiście  zart ale nie mogłam się powstrzymać badanie wypłacalności zawsze mnie bawi.

ja nie zartuje, moge Cie utrzymywac jak chcesz, mozesz mieszkac ze mną w zamian za towarzystwo. przez wiekszosc miesiaca i tak nie bedziesz mnie widziec

Edytowano przez pyszny2

powinien byc film Obca Salowa kontra Podreczna Predator Ostateczne starcie i zeby obie szlory zgineły pod koniec i zeby mialy krindzowe kostiumy jak czarodziejki z ksiezyca albo z trojkatnymi tzytzozbrojami

Edytowano przez starra mendah balkonova

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się