Get Оut 122 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tego już chyba dawno nie ma Jak nie było nic innego w ofercie to był i to było coś. Technologię się masakrycznie rozwinęły. Co sie cieszysz coś nabroiłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 236 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, Get Оut napisał: Jasne starą komórką erikssonem zrobi i będą się śmiać że kalkulatorem robił. tera stara komórka to iphone 11 albo samsung galaxy a13a aparat nikon d3300 Edytowano 2 godziny temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 122 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: tera stara komórka to iphone 11 albo samsung galaxy a13a aparat nikon d3300 Tera to mi sie odechciewa pisać jak druga strona bełkocze jakby była na silnych prochach albo po udarze, bo to męczące jest. No trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1706 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Jak nie było nic innego w ofercie to był i to było coś. Technologię się masakrycznie rozwinęły. Co sie cieszysz coś nabroiłaś Ale tam ma tym zdjęciu nic widać nie było. Ja nabroić niemożliwe, poprostu nam dobry humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 122 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale tam ma tym zdjęciu nic widać nie było. Ja nabroić niemożliwe, poprostu nam dobry humor No wiem i o tym pisałem że nic nie da umiejętność jak nie ma dobrego sprzętu, bo z gie batów się nie ukręci. Jak zwykle optymistka, ale moja wrodzona podejrzliwość podejrzewa, że coś Ci chodzi po głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 236 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Get Оut napisał: Tera to mi sie odechciewa pisać jak druga strona bełkocze jakby była na silnych prochach albo po udarze, bo to męczące jest. No trzymaj się rozumiem nie znasz sie na tym ale nie trzeba sie tak denerwowac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 122 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: rozumiem nie znasz sie na tym ale nie trzeba sie tak denerwowac xD Nie denerwuje sie tylko zwyczajnie męczące jest czytać ciebie, a nie będę udawał że jest inaczej więc nie widzę sensu rozmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1706 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: No wiem i o tym pisałem że nic nie da umiejętność jak nie ma dobrego sprzętu, bo z gie batów się nie ukręci. Jak zwykle optymistka, ale moja wrodzona podejrzliwość podejrzewa, że coś Ci chodzi po głowie. Jesli chodzi o zarys człowieka czy szczypla czy gruba baba to bedzie widać Wypiłam właśnie piwo 0% ale chyba mnie wzięło coś albo ktoś mi chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 122 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jesli chodzi o zarys człowieka czy szczypla czy gruba baba to bedzie widać Wypiłam właśnie piwo 0% ale chyba mnie wzięło coś albo ktoś mi chodzi Do gimbazy jak chodziłem to były modne teksty na podryw w stylu "Nie bolą Cię nogi , bo chodziłaś mi po głowie" Ten zarys to jak ołówkiem . Mam zerówki ale na razie trzymam , a o jakim smaku miałaś Podobno to niezdrowe piwa, ale co zdrowe jest . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 22 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Get Оut napisał: Nie denerwuje sie tylko zwyczajnie męczące jest czytać ciebie, a nie będę udawał że jest inaczej więc nie widzę sensu rozmowy. On też jakiś przymulony się wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1706 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Do gimbazy jak chodziłem to były modne teksty na podryw w stylu "Nie bolą Cię nogi , bo chodziłaś mi po głowie" Ten zarys to jak ołówkiem . Mam zerówki ale na razie trzymam , a o jakim smaku miałaś Podobno to niezdrowe piwa, ale co zdrowe jest . To Cleo śpiewa Potwornie nogi dziś bolą mnie. Od kiedy w twoich myślach chodzę całe dnie. Cytrynowe ale jednak najlepsze jest cytrynowe 2% Łomży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 122 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: On też jakiś przymulony się wydaje. Nic mi nie zrobił ale jak zacząłem go czytać, to wystraszyłem się, że głowa mnie rozboli i ten bełkot kojarzy się z tym plotkarzem lipedem. Też chyba wolisz czytać czytelne komenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Nic mi nie zrobił ale jak zacząłem go czytać, to wystraszyłem się, że głowa mnie rozboli i ten bełkot kojarzy się z tym plotkarzem lipedem. Też chyba wolisz czytać czytelne komenty. Oczywiście. Co prawda bełkot lipeda ciężko przebić, ale ten wyżej też nie umie zwykłego zdania skleić. Zwykle jest to zlepek kilku prostych słów, często z błędami i te głupie „xD” na końcu. Będąc we wczesnej podstawówce bogatsze wypowiedzi budowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 122 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To Cleo śpiewa Potwornie nogi dziś bolą mnie. Od kiedy w twoich myślach chodzę całe dnie. Cytrynowe ale jednak najlepsze jest cytrynowe 2% Łomży. To Cleo chyba inspirowała się gimbazą, ale nadrabia wyglądem . Moje grejpfrutowe niedobre w smaku , ale jest i kiedy spróbuję tego Twojego, bo wybredna jesteś to będzie smaczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, yeya napisał: Może to kwestia źle lub dobrze dobranego rodzaju fotografii... jakbym miała fotografować ludzi to na ten moment w głowie też mam słowo nuda bo mnie to nie kręci, ale każdemu co innego leży... może wystarczy spróbować czegoś innego. Cała koncepcja mi się znudzila archiwizacji wszechświata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, salowa napisał: Jakby miał to by nie miał prawa jazdy i nie był bogatym taksówkarzem, bo downom nie dają sam o tym wiesz najlepiej Przecież on nie ma pieniędzy jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 122 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Oczywiście. Co prawda bełkot lipeda ciężko przebić, ale ten wyżej też nie umie zwykłego zdania skleić. Zwykle jest to zlepek kilku prostych słów, często z błędami i te głupie „xD” na końcu. Będąc we wczesnej podstawówce bogatsze wypowiedzi budowałam. O tak jak piszesz teraz , ja mogę to czytać i się odnosić, bo nie czuje dyskomfortu . Prosta sprawa , bo czytelna komunikacja. Tam zablokowali i wrócę do filmu . Ty oglądałaś dwójkę i trójkę "Sierota" o tej kobiecie co udawała chyba trzynastolatkę Myślałem, że tylko jedynka była , a to na faktach thriller. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 568 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: To Cleo chyba inspirowała się gimbazą, ale nadrabia wyglądem . Cleo słowiańska krew mega figura i ta Blanka koleżanka też urodziwa z jury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 1 godzinę temu Całe szczęście że wykształcenie jest zapominalne w synapsy mózgu i można sobie nadpisac giełdzie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 122 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Cleo słowiańska krew mega figura i ta Blanka koleżanka też urodziwa z jury 42 lata ma teraz obczaiłem i myślałem że ma ze trzy dychy, bo zakonserwowana nieźle, a Blankę muszę jeszcze zobaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 22 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: O tak jak piszesz teraz , ja mogę to czytać i się odnosić, bo nie czuje dyskomfortu . Prosta sprawa , bo czytelna komunikacja. Tam zablokowali i wrócę do filmu . Ty oglądałaś dwójkę i trójkę "Sierota" o tej kobiecie co udawała chyba trzynastolatkę Myślałem, że tylko jedynka była , a to na faktach thriller. Ja oglądałam pierwszą część wydaje mi się, gdzie bohaterka miała (tzn udawała) 9-latkę. Nie wiedziałam nawet, że powstały kolejne części. Ale film mi się podobał, lubię thrillery-horrory, które budują stopniowo napięcie, bo jakieś komputerowe efekty, potwory, czy tryskająca zewsząd krew nie robi na mnie wrażenia. 🩸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1706 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Get Оut napisał: O tak jak piszesz teraz , ja mogę to czytać i się odnosić, bo nie czuje dyskomfortu . Prosta sprawa , bo czytelna komunikacja. Tam zablokowali i wrócę do filmu . Ty oglądałaś dwójkę i trójkę "Sierota" o tej kobiecie co udawała chyba trzynastolatkę Myślałem, że tylko jedynka była , a to na faktach thriller. Chyba jest tylko jedna część Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 568 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Get Оut napisał: 42 lata ma teraz obczaiłem i myślałem że ma ze trzy dychy, bo zakonserwowana nieźle, a Blankę muszę jeszcze zobaczyć. Zdecydownie popieram co do wieku Cleo maks trzydziecha, bo geny ma zdrowe, a co do Blanki myślę, że bardziej Ci się spodoba Krzysiu Ibisz 61 lat apropo facetów, a zobacz wygląd aktualny. Jak młody Bóg Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 1 godzinę temu 40 minut temu, Onaaaa napisał: Ale tam ma tym zdjęciu nic widać nie było. Ja nabroić niemożliwe, poprostu nam dobry humor Ja wstałem poczytałem forum dyskusyjne do 18 o mamisynku i mamisynce i miałem drzemke do 20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 153 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Razorblade napisał: On też jakiś przymulony się wydaje. nie lubisz bo moze czujesz ze cie nie lubi i ma sie za lepszego i kazdego tutaj, te niecne intencje jak to nieraz opisujecie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 1 godzinę temu Karuzela spíerdopenia iskra straszyla 36 latka że zadzwoni do jego mamy a sama się boi wyjść z domu mając 42 lata że jom mama paczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1706 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Ja wstałem poczytałem forum dyskusyjne do 18 o mamisynku i mamisynce i miałem drzemke do 20 Każdy czytał ale drzemka trochę krótka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 1 godzinę temu W buzi ma jusz armagedon jak przemek a ze mnie się smiali wszystkie zęby mam se naprawilem 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 153 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Ja wstałem poczytałem forum dyskusyjne do 18 o mamisynku i mamisynce i miałem drzemke do 20 mamincurce moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: mamincurce moze Tak trochę nie myślę dopiero kawa wchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach