Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
starra mendah balkonova

Libed czemu wyklikales temat

Polecane posty

bo nie ma dzemu 😄

znowu pare osob sie zlecialo i temat polecial a szkoda bo bekowy

Perła w koronie polskiego internetu - nie usuwajcie nigdy tego forum... Nie róbcie tego błędu co z Kowbojkami. 😆 

👑💠

• Haha 1

Przed chwilą, lybed napisał:

bo nie ma dzemu 😄

znowu pare osob sie zlecialo i temat polecial a szkoda bo bekowy

Mój tekst!

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Mój tekst!

Libed przed chwilą twierdził, że w realu spotkałaś się z lex/malowany/leżak/małolat z ero - nie wiem czy miał na myśli wszystkich czy tylko 1 z nich. 

Ogólnie gdyby nie ja to byłoby tu strasznie nudno. 😎

no, 90% rozrywki w ostatnich tygodniach to twoja osoba bo afera malowany gate i lex gate to tez z toba 😄

powinni ci cos odpalic z reklam

1 minutę temu, Janusz z wąsem napisał:

Libed przed chwilą twierdził, że w realu spotkałaś się z lex/malowany/leżak/małolat z ero - nie wiem czy miał na myśli wszystkich czy tylko 1 z nich. 

nie wszystkich

no przeciez jak ma dziecko z malolat to chyba przez internet go nie zrobili. mysl janusz myslenie nie boli

a lezak z nikim sie nie spotka on tylko zdjecie golych bab kolekcjonuje

Edytowano przez lybed

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

Mój tekst!

nie twój bo mój dziadek tak mówił

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

prawda ale dopiero w ostatnim czasie masz wkład 

UWAGA WAZNA INFORMACJA

michal wisniewski znowu jest wolny zbiera zapisy na 6 zone i tym razem to bedzie ta jedyna

lex z iskro to był nieoczekiwany zwrot akcji

aź se kawę zrobię

Przed chwilą, Koralgor napisał:

UWAGA WAZNA INFORMACJA

michal wisniewski znowu jest wolny zbiera zapisy na 6 zone i tym razem to bedzie ta jedyna

Podobno babcia Dosia Rabczewska już ostrzy zęby. 

Przed chwilą, lybed napisał:

nie wszystkich

no przeciez jak ma dziecko z malolat to chyba przez internet go nie zrobili. mysl janusz myslenie nie boli

Ale co mnie jej partner interesuje i po co taką oczywistość przedstawiasz? Pisałeś o spotkaniu jej "byłych" z kafe, tłumoku.

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Ty, Leżak, Przemek czasem Gena, robicie to forum i serio, zarząd wirtualnej powinien pomyśleć o jakiś dywidendach. 😉 

1 minutę temu, Razorblade napisał:

Podobno babcia Dosia Rabczewska już ostrzy zęby. 

ona chyba tez posiada podobny licznik ofiar co wisnia

1 minutę temu, Koralgor napisał:

UWAGA WAZNA INFORMACJA

Słyszałem, koleżanka w robocie bekę cisnęła, że chyba będzie szósta żona. A jakieś nagrania z nim lecą jak się żali, że tylko wódeczka go nigdy nie zostawiła.

5 minut temu, Janusz z wąsem napisał:

Wiem widzialam ale nie zdążyłam skomentowac

Przed chwilą, Janusz z wąsem napisał:

Już wiecie kto tu najpierw rozsiewa ploty, a potem się wypiera. 

Libed to jest uosobienie męskiej plotkary - bez kitu! 😆 Pod blokiem z tymi paniami w kubrakach i beretkach byłby ich ulubionym kolegą. Tak rozdmuchał temat, że jakiś chłopaczek sobie konto założył, że serio myślałem, że jakaś gruba sprawa, a tu z igły widły xD

2 minuty temu, Janusz z wąsem napisał:

Ale co mnie jej partner interesuje i po co taką oczywistość przedstawiasz? Pisałeś o spotkaniu jej "byłych" z kafe, tłumoku.

bo malolat na kafe tez pisze

widze ze jestes jakas niezorientowana wiec nie bede ci zyciorysy elki pisal

to ze robie ze beke i nieco koloryzuje nie znaczy ze fakty wymyslam, nie znasz faktow twoj problem nie moj

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Słyszałem, koleżanka w robocie bekę cisnęła, że chyba będzie szósta żona. A jakieś nagrania z nim lecą jak się żali, że tylko wódeczka go nigdy nie zostawiła.

nie tak dawno czytalam jakis wywiad z wisniewskim o jakims tytule "tym razem to ta jedyna ?" czy czyms takim i tam wisniewski opowiadal ze juz dorosl do malzenstwa i ze to juz bedzie ostatnie ze maja dwojke dzieci i normalnie kabaret bo to bylo z miesiac temu moze lekko wiecej

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Libed to jest uosobienie męskiej plotkary - bez kitu! 😆 Pod blokiem z tymi paniami w kubrakach i beretkach byłby ich ulubionym kolegą. Tak rozdmuchał temat, że jakiś chłopaczek sobie konto założył, że serio myślałem, że jakaś gruba sprawa, a tu z igły widły xD

idz poczytaj na konkurencyjnym forum jak elka opisywal jak sie zakochala 😄 skoro myslisz ze wymyslilem 😄

5 minut temu, lybed napisał:

nie wszystkich

a lezak z nikim sie nie spotka on tylko zdjecie golych bab kolekcjonuje

W tematym temacie napisałeś malolat z ero ktory leci na milfy wiec teraz nie przekręcaj

• Like 1

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Ty, Leżak, Przemek czasem Gena, robicie to forum i serio, zarząd wirtualnej powinien pomyśleć o jakiś dywidendach. 😉 

I jeszcze te psycho trole co piszą o wykorzystywaniu martwych babci albo o chęci wybiciu wszystkich na forum.

6 minut temu, Janusz z wąsem napisał:

We wszystko mogę uwierzyć, ale nie, że z Leżakiem... To jest niemal niemożliwe by on się odważył na spotkanie z Anastazją, a co dopiero z Elcią czy inną dziewczyną z forum 😉 

W tematym temacie napisałeś malolat z ero ktory leci na milfy wiec teraz nie przekręcaj

nie to ziemniak tak napisal a ja mu napisalem ze 4. malolat a 5. tredowaty bo zmiksowal dwoch w jednym

ja to sie tylko powaznie zastanawiam jestes 5 partnerka wisni i on ci mowi kochanie to juz na zawsze i co ktos jest na tyle naiwny ze wierzy wisni ? czy maja wywalone ze beda 15 zona wisniewskiego ? co ten alkus w sobie ma ze ich tak rwie

1 minutę temu, lybed napisał:

bo malolat na kafe tez pisze

widze ze jestes jakas niezorientowana wiec nie bede ci zyciorysy elki pisal

to ze robie ze beke i nieco koloryzuje nie znaczy ze fakty wymyslam, nie znasz faktow twoj problem nie moj

tak, małolat tu pisał w desperacji po alkoholu jak sralowany bo go babofon wykonczyl seksualnymi ekscesami po kątach huh

2 minuty temu, Janusz z wąsem napisał:

I jeszcze te psycho trole co piszą o wykorzystywaniu martwych babci albo o chęci wybiciu wszystkich na forum.

Narcyz.

wisnia to ma pewnie dziecko w kazdym wiekszym miescie ale pewnie sam o tym nie wie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się