+RC+ 355 Napisano 9 godzin temu Znów popieprzyli forum. Jak chcecie móc napisać coś, to jest kilka metod, ale najprostsza dla zwykłego śmiertelnika: w ustawieniach przeglądarki (kliknij kłódkę przy adresie URL -> Ustawienia witryny -> znajdź opcję JavaScript i naciśnij "wyłącz JavaScript". Odśwież stronę Wtedy pole tekstowe się odblokuje. Ale pamiętaj by potem znów włączyć JavaScript gdy naprawią... tudzież jeśli naprawią ;) Ech... Człowiek wraca popisać z miasta a tu taka lipa... 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 56 Napisano 9 godzin temu Rym Cym bohaterze <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 56 Napisano 9 godzin temu Kilka godzin czekaliśmy na Ciebie żebyś nas uratował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 56 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Ciekawe co oni teraz planują z tym zrobić skoro wyłączyli Edytowano 9 godzin temu przez Koralgor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 34 Napisano 9 godzin temu Test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 56 Napisano 9 godzin temu W ogóle to wiedziałam, że to obejdziesz i wrócisz nas ratować z rozwiązaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 8 Napisano 9 godzin temu o a ja sie meczylem z szukaniem po f12 i myslalem ze cfany jestem , jakies css wylaczalem xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 8 Napisano 9 godzin temu (edytowany) juz sie flexowalem i na nerwicy pisali jak ja ominolem hahaha, kazalem im malpe wrzucic youtube.com/watch?v=FgyPp0f5fAc Edytowano 9 godzin temu przez obly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 56 Napisano 9 godzin temu jak nie mozecie sie zalogowac w telefonie to wybierzcie "wersja na komputer" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 56 Napisano 9 godzin temu Obly a zdradzilbys jak sie zalogowal czy bys sie pastwil nad nami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 247 Napisano 9 godzin temu Dzięki: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 355 Napisano 9 godzin temu Albo robią większy update I dlatego poblokowali możliwość dodawania tematów, albo już tak zapadła jest ta stronka że się wszystkie skrypty wysypują hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 8 Napisano 9 godzin temu bym sie flexowal umiejetnosciami hakingowymi, a to zaledwie 2 rocznik w technikum it xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 27 Napisano 9 godzin temu A myślałem o java script ale na Andku nie mogłem znaleźć w przeglądarce głupi ja ale wyczytałem że jest rozszerzenie blokujące :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 27 Napisano 9 godzin temu Ale nie możecie cytować, co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 8 Napisano 9 godzin temu (edytowany) rym cym cym a znasz sposob jak link wkleic zeby malpa z youtube wyswietlila sie jako filmik? bo tak sie czulem przez chwile zanim nie przyszles i spieerdoliles mi zabawy haahaaaa youtube.com/watch?v=FgyPp0f5fAc Edytowano 9 godzin temu przez obly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 56 Napisano 9 godzin temu Cos na pewno ze spamu poznikalo ale mozliwe ze ban poszedl na konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 294 Napisano 9 godzin temu Aktualizacje automatyczne ale to stare forum zapewne trzeba podmieniać całe pliki to chyba bez dostępu serwera będzie kicha. Myślę zostanie jak jest czyli zepsute. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 27 Napisano 9 godzin temu https://youtu.be/VNEZPWCnjzo?si=tRejHQ-HafbTwVEV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 8 Napisano 9 godzin temu dobra rym cym cym widze chuuja sie znasz zaraz sam wkleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 56 Napisano 9 godzin temu krejzi w ogole pierwsza pisala ze forum nie ma a jej tu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 215 Napisano 9 godzin temu a nie jest to po prostu przygotowanie do zamknięcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 56 Napisano 9 godzin temu na pewno nie zaplanowane, przy zamknieciu wywieszaja baner z data zamkniecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 247 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Nie wiem czy zawsze, ale na kowbojkach i digarcie faktycznie była taka informacja. Jak usuną to jeszcze są inne fora, a jakbyśmy się już nie spotkali to było miło : ) czasem trochę mniej miło, ale wszystkiego dobrego na nowej drodze życia : ) Edytowano 9 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 294 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Kotalgol to forum to jest stary rupieć, stary skrypt automatycznie aktualizowany sam mogę zaktualizować pisze najnowsza wersja ale jak była bardzo stara wersja Sana aktualizacja nie starcza, bez podmiany plików to już dawno technicy leją na to. Edytowano 9 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 215 Napisano 9 godzin temu tak by zrobili w jakimś cywilizowanym miejscu - to już dawno takie nie jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1727 Napisano 9 godzin temu Idzie apokalipsa. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 56 Napisano 9 godzin temu Wiem ze leja. Niestety, bo Rym by tu zrobil porzadek. tutaj tez powinni wywiesic, pewne info (chat gpt mi powiedzial) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 215 Napisano 9 godzin temu eukalipsa? gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 56 Napisano 9 godzin temu Krejzi dalej tu siedzi bo odpisuje mi na nerwicy na post stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach