TRZYNASTY 7 Napisano 21 Marzec J.w. Twój Misiu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 21 Marzec Dobrze, że się z tego wymiksowałem, bo przyjaciele wysypują się jak grzyby po deszczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 21 Marzec Da się muzykę? Yebne basem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 21 Marzec Raz jak uderzyłem w stół jajami, to stół się złamał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 21 Marzec Raz jak uderzyłem w stół jajami, to stół się złamał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 21 Marzec (edytowany) Nie da się muzyczki Edytowano 21 Marzec przez poza kontrolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 831 Napisano 21 Marzec Nie da się muzyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 21 Marzec Trzeba się odlać ostatni raz na was i się pożegnać. Jak naprawią, to książę wróci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 604 Napisano 21 Marzec (edytowany) Nie wiem czy naprawią ten bałagan, ale szansa istnieje zawsze Edytowano 21 Marzec przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 21 Marzec W tym śmierdzącym mcd, żeby zamówienie ci się zgadzało, to chyba jakiś cud musi się stać. Co za tłuki tam pracują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 831 Napisano 21 Marzec Książe. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 21 Marzec Wczoraj rymowi serca dawali za obejście tego, myślałem, że się zleje w gacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 831 Napisano 21 Marzec Gdzie i dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 21 Marzec Mówię wyraźnie dwa razy duże frytki, podwójny mcroyal pikantny i mcduoble, a ona mi daje dwa mcroyal zamiast jednego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 604 Napisano 21 Marzec Sprostowanie tu daje też dla Rym Cyma i Chwili, bo nie zrypali forum, ale też nie naprawili (cwaniak) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 831 Napisano 21 Marzec Nikomu konkretnemu dupy nie obrabialam. Napisałam że tu zostali sami nienormalni majac w tym też na myśli siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 21 Marzec To trochę wyglądało, jakby wypuścił ludzi z klatki, którzy siedzieli tam tydzień bez wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 831 Napisano 21 Marzec (edytowany) Już nie piêrdol Edytowano 21 Marzec przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 604 Napisano 21 Marzec (edytowany) Serduszko nie ma teraz amunicji w kałachu, więc skończ jej dopjerdzielać Boni i załóż szlafrok (cwaniak) Edytowano 21 Marzec przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 21 Marzec Ty Ela nie wymiekaj, tylko stawaj z nią do walki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 831 Napisano 21 Marzec Ona ma 1,90 nie mam szans. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 21 Marzec Masz. Normalnie walisz ja na jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 21 Marzec Ty chyba nie wiesz jaki ela ma rekord uliczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 831 Napisano 21 Marzec Poza tym nie bije ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 831 Napisano 21 Marzec Jaki rekord uliczny? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 21 Marzec Nie patrz na nią jak na ludzia, to mutant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach