Choroszcza jukon welcome 6 Napisano 7 godzin temu I ja pjeeerdole nie wszystko kręci się wokół ciebie atencyjna przejrzała karyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 6 Napisano 7 godzin temu A generalnie czy ja dobrze widzę, że ten freak z tego temate jako kolejny grozi madonnie bez zębów, że wywali jakieś soczyste info o niej, ze pewnie jemu tez stękała? Tak trzymaj, dobrze idziesz, wyjdziesz na tym lepiej niż wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 265 Napisano 6 godzin temu 55 minut temu, Еlciаа napisał: Że ja? xd Elu, ty z biblią masz niewiele wspólnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, BD463A napisał: Dla ciebie to robie Dla mnie chcesz wrzucać, co Ty pieprzysz? A jeśli powiem że wrzucaj co chcesz, to czym się będziesz popychał? Nie musisz czekać do niedzieli czy zmienię zdanie, poważnie. Będzie jak chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, Mgła napisał: Dla mnie chcesz wrzucać, co Ty pieprzysz? A jeśli powiem że wrzucaj co chcesz, to czym się będziesz popychał? Nie musisz czekać do niedzieli czy zmienię zdanie, poważnie. Będzie jak chcesz. Jesteś nie do zdarcia przeżyjesz nie muszę się popychać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu Widziałaś tamto wcześniej wyżej? liczysz na forse faceta i lepiej wyjdziesz na tym od innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, BD463A napisał: Jesteś nie do zdarcia przeżyjesz nie muszę się popychać Zaraz zaraz, pisałaś że wrzucisz coś jak zmienię zdanie po tym jak się zgodzę, teraz coś pieprzysz że nie po złości i możesz już teraz, jprle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Zaraz zaraz, pisałaś że wrzucisz coś jak zmienię zdanie po tym jak się zgodzę, teraz coś pieprzysz że nie po złości i możesz już teraz, jprle. Resztki naiwności stracisz jak zobaczysz co się będzie robiło jak mięso rzuce nie znasz ludzi Sprawdzamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, BD463A napisał: Widziałaś tamto wcześniej wyżej? liczysz na forse faceta i lepiej wyjdziesz na tym od innych Co z tego że można pracować na ładny rachunek, a życie osobiste i tak może nie dawać satysfakcji, albo być w ruinie nawet? Ja zaś kasiasta nie jestem i pewnie nie będę nigdy, ale będę mieć lepiej w życiu osobistym, rodzinnym niż większość z tego szamba, bo wybiorę dobrze faceta, na resztę życia. O to mi chodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu I nic nie stracę na tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Co z tego że można pracować na ładny rachunek, a życie osobiste i tak może nie dawać satysfakcji, albo być w ruinie nawet? Ja zaś kasiasta nie jestem i pewnie nie będę nigdy, ale będę mieć lepiej w życiu osobistym, rodzinnym niż większość z tego szamba, bo wybiorę dobrze faceta, na resztę życia. O to mi chodziło. Po co to piszesz nie dociera w czym rzecz w...ia mnie jak bierzesz w tym udział pojaśniasz marnujesz się a za chwilę to samo a wtedy znowu to robisz ...izmu się nie leczy nie bądź jak oni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BD463A napisał: Resztki naiwności stracisz jak zobaczysz co się będzie robiło jak mięso rzuce nie znasz ludzi Sprawdzamy? Wiem że możesz. Nazywaj to jak chcesz straciłam nadzieję w ludzi tutaj. A kogo Ty znasz? Te swoje środowisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu Od jakiegoś czasu mało tu jestem i dużo ignoruję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Wiem że możesz. Nazywaj to jak chcesz straciłam nadzieję w ludzi tutaj. A kogo Ty znasz? Te swoje środowisko. Nie środowisko jest tak samo skala inna ...zierstwa to też skutków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Od jakiegoś czasu mało tu jestem i dużo ignoruję. To za mało wcale ma być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu Wracamy do kontaktu jak dawniej i cała reszta jak radzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Wracamy do kontaktu jak dawniej i cała reszta jak radzisz. Bez odwrotu inaczej wrzucę tu fotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BD463A napisał: Bez odwrotu inaczej wrzucę tu fotę Bez. Korci mnie powiedzieć żebyś już sobie wrzucał łącznie z własną dupą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu Pożegnaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu Nie ma takiej potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu Rozliczysz się jak cię znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu Wykończycie mnie wszyscy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu To twoje ostatnie słowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 4 godziny temu Ten wojciech jest jakiś niedoyebany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 4 godziny temu Nie ma cię tu czy jak nie widzę gdzie indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 4 godziny temu Dzięki za czas, uwagę, dobre chęci, cierpliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Dzięki za czas, uwagę, dobre chęci, cierpliwość. Jednak się żegnasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BD463A napisał: Nie ma cię tu czy jak nie widzę gdzie indziej Nie dziś, padam przez to wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BD463A napisał: Jednak się żegnasz To do Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 4 godziny temu Jak do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach