Mgła 349 Napisano 6 godzin temu Normalnie, nic to nie znaczy, tylko mówię co mówię. Doceniam intencje. Chociaż w...iasz i męczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Normalnie, nic to nie znaczy, tylko mówię co mówię. Doceniam intencje. Chociaż w...iasz i męczysz. Wyjdzie na dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 6 godzin temu Dobra. Zamykamy księgę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Dobra. Zamykamy księgę. Połamane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BD463A napisał: Połamane Wiatr kiedyś dotknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 922 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Elu, ty z biblią masz niewiele wspólnego Ogólem to był żart ale nie każdy zalapał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Wiatr kiedyś dotknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 6 godzin temu Stary druhu pamiętasz nasze logo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 6 godzin temu Nie przedłużaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 6 godzin temu Masz rację. Jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 6 godzin temu Aj dzisiaj wypije za to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, Еlciаа napisał: Ogólem to był żart ale nie każdy zalapał. Ja się domyślałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 922 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Toya napisał: Ja się domyślałem Ten nie zalapał ⬇ 3 godziny temu, Choroszcza jukon welcome napisał: Ja prdl wróć do szkoły Są jakieś granice bycia tępym lachociagiem nakierowanym tylko na barłożenie na kafe i nowe kutangi Ja jeebie tylko dzieci żal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 6 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Ten nie zalapał ⬇ Won do dzieci atencjuszko Ty koorwa nawet z lodówki wyskoczysz się przypomnieć w kazdym wątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 6 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Mgła napisał: bo wybiorę dobrze faceta, na resztę życia. Koorwa kiedy! Sprawdzałaś ostatnio stan swojego powodzenia i pesela? Of kors możesz też zamiast tego znowu powalić konie żonatym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 922 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Choroszcza jukon welcome napisał: Won do dzieci atencjuszko Ty koorwa nawet z lodówki wyskoczysz się przypomnieć w kazdym wątku Słaby z cb podszyw, tamten oryginalny miał jakoś ponad 20 punktów reputacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 26 Napisano 4 godziny temu Iskra biedactwo myśli że chlop to towar w sklepie 24/7 se wyjdzie wybierze i będzie bajka xD haha jaki krindz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 6 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Słaby z cb podszyw, tamten oryginalny miał jakoś ponad 20 punktów reputacji. Wez kiedyś poćwicz zamiast loda jakieś zagadki logiczne czy chuuj wie co Zbanowali mnie mózgowcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach