VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1189 Napisano 3 godziny temu Zakupy zrobiłam i pranie na balkonie już się suszy Wyspałam się, ale obudził mnie telefon. Ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 477 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zakupy zrobiłam i pranie na balkonie już się suszy Wyspałam się, ale obudził mnie telefon. Ech Trzymaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu Gotujemy wodę na kawę tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 16 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zakupy zrobiłam i pranie na balkonie już się suszy Wyspałam się, ale obudził mnie telefon. Ech A do pracy kiedy pójdziesz bezrobotny pasożycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 788 Napisano 3 godziny temu Kolejny przyjêbany dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1189 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Gotujemy wodę na kawę tak Gotuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Kolejny przyjêbany dzień Zbanowali mnie przez ciebie masz przesřane 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1189 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Zbanowali mnie przez ciebie masz przesřane Za co cię zbanowali? Piszesz obleśne teksty o seksie, więc skąd zdziwienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Kolejny przyjêbany dzień Wgl odkryłem hak rzeczywistości jak ma się mocny zapas tytoniu nie trzeba nigdzie chodzić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 788 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Zbanowali mnie przez ciebie masz przesřane A dlaczego przeze mnie? Ja nic nie zgłaszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1189 Napisano 3 godziny temu Malowany jak siedzi w krzakach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 788 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Wgl odkryłem hak rzeczywistości jak ma się mocny zapas tytoniu nie trzeba nigdzie chodzić Dobrze że nie hak analny. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Malowany jak siedzi w krzakach Po tych błazenadach tylko to mu zostało. ✌ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Za co cię zbanowali? Piszesz obleśne teksty o seksie, więc skąd zdziwienie Za nazwanie jej pierwszy raz niezbyt madrym szonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 477 Napisano 3 godziny temu Zakończyłem swoją karierę tutaj, więc pozostają tylko krzaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 788 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: Za nazwanie jej pierwszy raz niezbyt madrym szonem Mogę się odlać na ciebie. Chociaż nie bo to pewnie też lubisz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1189 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Castor Fiber napisał: Po tych błazenadach tylko to mu zostało. ✌ Pomroczność jasna, niczym u synów Lecha Wałęsy, którzy spowodowali wypadek po alkoholu i niczego nie pamiętają, a z ludzi zrobili kaleki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Mogę się odlać na ciebie. Chociaż nie bo to pewnie też lubisz. Nie pisz takich rzeczy bo się zakocham i będzie problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1189 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, VenusHorizon napisał: Za nazwanie jej pierwszy raz niezbyt madrym szonem 5 lat privów i nawet kwiatów jej nie kupiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 788 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Nie pisz takich rzeczy bo się zakocham i będzie problem. Cofam w takim razie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 477 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pomroczność jasna, niczym u synów Lecha Wałęsy, którzy spowodowali wypadek po alkoholu i niczego nie pamiętają, a z ludzi zrobili kaleki Z pamięcią, to akurat ty z koleżanką zawsze miałyście problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Z pamięcią, to akurat ty z koleżanką zawsze miałyście problem. Dobrze, że ty nie masz, toksyku z narcystycznymi zaburzeniami osobowości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 12 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pomroczność jasna, niczym u synów Lecha Wałęsy, którzy spowodowali wypadek po alkoholu i niczego nie pamiętają, a z ludzi zrobili kaleki Jest już skreślony po kres tego forum. Edytowano 3 godziny temu przez Castor Fiber Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1189 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, Zero cukru napisał: Zakończyłem swoją karierę tutaj, więc pozostają tylko krzaki. Do następnego schlania się i wylania prywaty Ale internet masz, więc komornik wszystkiego nie zabrał. Czemu do Mgły nie idziesz mieszkać? Edytowano 3 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu Ciekawe co u tej na wózku i czy to był munek. W sumie teraz u obu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1189 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Z pamięcią, to akurat ty z koleżanką zawsze miałyście problem. A co cię to obchodzi? Jesteś tutaj skończony, więc grzecznie, bo będzie pocisk i łzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1189 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Castor Fiber napisał: Jest już skreślony po kres tego tego forum. Wrzucał wiadomości prywatne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wrzucał wiadomości prywatne Ale on jest wybitnie żałosny, najpierw właśnie publikował te wiadomości i cwaniakował całą noc i pół dnia, a jak zaczął trzeźwieć to użalał się, że miłość jest taka zła i same łzy przez nią. Myślałam, że umrę ze śmiechu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Cofam w takim razie. Wchodzisz w związki bo szukasz piepszenia bardziej czy miłości. Bo podobno kobiety miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach