Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
VenusHorizon

Witam wszystkich ☕

Polecane posty

11 godzin temu, 250GodzinTak napisał:

Nie mam migren 😉Jedynie boli mnie ręka, jak trzeba robić przelewy. Haha. 

W górach biało 🍀

'Całe Tatry wzłuż (bardziej mi tu pasuje ó) i wszerz, tęcza, wstążki kiedy deszcz... koraliki wspólnych lat i zim... Niech mówią, że to nie jest miłość... Idę Magda... klaskać u Rubika, do następnego.

Ps. pojawi mi się kwadracik czarny na ekranie i każą się zalogować. Klikam to kilka razy i w końcu znika. Błędy za błędami a ja ciemna jak tabaka w  roku. Cześć.

2 minuty temu, VenusHorizon napisał:

Mogę ci oddac anastazje ja chce zwykle życie w mieszkaniu bez udziwnien nudne sex donut drzemka ona chce szaleć po polsce jak ty 

Na co mi prostytutka? Do przyjaźni? Ja mam przyjaciół 😄

4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

jak być miłym dla obcych ludzi w Internecie - część pierwsza

Nie uważasz, że twoje lekcje o byciu miłym dla obcych ludzi w internecie po tym, jak kilka godzin temu byłeś uderzająco uprzejmy dla kogoś innego to czysta hipokryzja? 

Ale faktycznie, trochę się zapędziłam bo na to, jakich ma się rodziców i jak radzą sobie z techniką, nikt nie ma wpływu, więc to było słabe. Natomiast na poprawną pisownię wpływ ma się już ogromny. 

2 minuty temu, sv7 napisał:

'Całe Tatry wzłuż (bardziej mi tu pasuje ó) i wszerz, tęcza, wstążki kiedy deszcz... koraliki wspólnych lat i zim... Niech mówią, że to nie jest miłość... Idę Magda... klaskać u Rubika, do następnego.

Ps. pojawi mi się kwadracik czarny na ekranie i każą się zalogować. Klikam to kilka razy i w końcu znika. Błędy za błędami a ja ciemna jak tabaka w  roku. Cześć.

Tez mam ten blad, az na inkognito weszlam, poki co nie ma ale chyba naprawde nas tu nie chce ktos

kawka i do przodu :classic_wacko:

Witam szanowne babcie jutro deszcz załóżcie ciepłe majtki bo będzie zimniej 😒😏

7 minut temu, Castor Fiber napisał:

Bolała głowa rano - czas przeszły. Teraz nic nie boli - czas teraźniejszy. Pierwszoklasiści nie mają problemu z odróżnianiem czasów, a ty jeszcze tego nie opanowałeś.

"chociaż mnie rzadko coś boli i nie zażywam tabletek" do tego się odniosłem. Idę po koperek do młodych ziemniaków, a ty wracaj do nogi

Przydało by się abyście założyli beret z antenką do odbioru Radia Maryja 😔

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Przydało by się abyście założyli beret z antenką do odbioru Radia Maryja 😔

Jaki kolor polecasz na wiosnę 😄

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Jaki kolor polecasz na wiosnę 😄

Jakiś modny z szafy. 

6 minut temu, starra mendah balkonova napisał:

Tez mam ten blad, az na inkognito weszlam, poki co nie ma ale chyba naprawde nas tu nie chce ktos

kawka i do przodu :classic_wacko:

Rosołek z dużą ilością warzyw jest najlepszy na wszystko 😊

24 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Jedynie boli mnie ręka, jak trzeba robić przelewy. Haha. 

"Brakuje ci na życie?"

😄

• Haha 1

2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał:

Bardzo lubię babuszki, to przeslodkie istoty.

Nie hipokryzja dziaduszka też lubisz. 

17 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Jeża Salix dziś też się czepiała, że Jeż nie potrafi odmieniać czasowników i ma wrócić do podstawówki, albo na kurs z rodzicami 😴

Księżniczki ze spalonego teatru z dumnymi chadami, którzy nie wiedzą, kto to Kolargol 😄

Już się zleciały, chociaż kurtyna opadła, a deski parkietu łamią się pod naciskiem kroków..🎭 

1 minutę temu, Castor Fiber napisał:

Już się zleciały, chociaż kurtyna opadła, a deski parkietu łamią się pod naciskiem kroków..🎭 

A może jest miejsce dla każdego i nikt nie musi o nie walczyć 🤔🧸

2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał:

Jak nie jest chamski 🤔

Wybiurcza jesteś a babuszki nie są chamskie też? 

40 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

łatwiej wyszukiwać niż wpisywać

gadasz do pilota i zamieniana na tekst

Wiem xd

7 minut temu, Nerwowy skoczek napisał:

"Brakuje ci na życie?"

😄

Nie masz pojęcia, jak na temacie z nocy ohydnie Cię te dwie szkalowały, pod Twoją nieobecność. Oczywiście cały też czas pisały o mnie i "Doktorze". Rano on wszedł, pisał coś w ogóle niezwiązanego oczywiście z nimi z Pokraką, to wyskoczyła bambaryła od razu z pyskiem.

I dziś tyle miała zrobić - płytę grobu ojca myć, z ojcem rozmawiać, do urzędu skarbowego iść (założę się, że to pokłosie podśmiechu.jek, że jak przy tyłu nieruchomościach nie wie, do kiedy się płaci ten podatek, nastąpił jakiś szlak skojarzeniowy w tym mózgu :D). Ja bym w każdym razie na jej miejscu wreszcie się zbierala, bo znowu ją ciemność na kafe zastanie. 

Edytowano przez baba jędza wezwać księdza

24 minuty temu, Castor Fiber napisał:

😄A gdzie im będzie lepiej? Nasze towarzystwo jest najlepsze 😄

23 minuty temu, Fifofa napisał:

Wybiurcza jesteś a babuszki nie są chamskie też? 

Starsze osoby należy szanować i im pomagać....Szczególnie przed Świętami. No i zwierzątka pod kocykami, z uśmiechniętymi pyszczkami. Warto być dobrym i być człowiekiem. 

• Haha 1

3 godziny temu, 250GodzinTak napisał:

Do następnego schlania się i wylania prywaty 😄Ale internet masz, więc komornik wszystkiego nie zabrał. 

Czemu do Mgły nie idziesz mieszkać? 😎

3 godziny temu, Castor Fiber napisał:

Ale on jest wybitnie żałosny, najpierw właśnie publikował te wiadomości i cwaniakował całą noc i pół dnia, a jak zaczął trzeźwieć to użalał się, że miłość jest taka zła i same łzy przez nią. Myślałam, że umrę ze śmiechu. 

Skończcie wracać do tematu mojej osoby! Nie macie innych argumentów na typa, to musicie się tego łapać?! Nie poruszajcie więcej tamtej sytuacji, piszcie sobie co chcecie i na niego i do niego, ale nie to. Tamto jest naszą sprawą i jest już zamknięte. Udowodnijcie swoim przeciwnikom że macie rozum i wyczucie, bo nawet oni tego nie poruszają, nie bądźcie gorsze. 

1 minutę temu, Mgła napisał:

Skończcie wracać do tematu mojej osoby! Nie macie innych argumentów na typa, to musicie się tego łapać?! Nie poruszajcie więcej tamtej sytuacji, piszcie sobie co chcecie i na niego i do niego, ale nie to. Tamto jest naszą sprawą i jest już zamknięte. Udowodnijcie swoim przeciwnikom że macie rozum i wyczucie, bo nawet oni tego nie poruszają, nie bądźcie gorsze. 

Od tego jest forum, żeby gadać. Tym bardziej, że nic złego o tobie nie napisałam 😉

Chociaz myślałam, że jesteś mądrzejsza po akcji z Pravikiem. A ty jednak jesteś głupia i głupią będziesz. 

Będą sobie pisać co mi się podoba, a ty nie udawaj, że ciebie tutaj nie ma jak jesteś (w krzakach 🤭) i bądź mniej przewrażliwiona na swoim punkcie. 

Miej się ☺️

• Haha 1

54 minuty temu, sv7 napisał:

Mnie się nic nie wyświetla 😁

Dziękuję za pamięć i do następnego 😘🥀

8 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Starsze osoby należy szanować i im pomagać....Szczególnie przed Świętami. No i zwierzątka pod kocykami, z uśmiechniętymi pyszczkami. Warto być dobrym i być człowiekiem. 

No jasne i trzeba dbać o ich koty. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się