Koralgor 80 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Lex, Rym Cym i Makaron to najbardziej dyskretni faceci na tym forum. Plus Chwila. Trzymają gębę na kłódke i po tym poznać dżentelmena, a nie faceta ktory pisze o zmuszaniu do seksu bo on chce I pisze płacząc, że nie chciał mieć córki. Lex nigdy nie narzekał na dzieci. Wlasnie o tym mowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Znowu wam peron odjezdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 157 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: A i owszem. Prawdziwy facet trzyma buzie na klodke a nie dla poklasku wywala priwa. Nie. Kobiety nie chroni to, ze jest kobietą. Każdego obowiązują zasady. Magda te zasady złamała, ale ja dlugo bylem cierpliwy. Zapomnij o bajkach, ze kobieta może byc chamką, bo jest kobietą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Koralgor napisał: Zony nie znam. Nie wypowiem sie. Ale tutaj znam panujace zasady i jak nawet na lezaka mozna liczyc a doktor nie potrafi to o czyms swiadczy Ale jaką ty chcesz tajemnicę priva wobec namolnej osoby której nikt na ten priv nie zapraszał? A potem jeszcze pluje bo została pogoniona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: No juz jakas teorie widze spiskowa znalezli. Juz zaraz cos wjedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Wlasnie o tym mowie. Wiem. Doktor też posądzał, że jestem Tobą Nie nadążysz w tej kuwecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: 3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: A kiedy ty wreszcie, ten jeden jedyny raz pójdziesz spać z tym swoim rzekomym mężem? Choć jeden raz zejdziesz z forum do tego męża? Jeden raz, magdon. My obecnie razem nie jesteśmy. A gdzie do diaska jest wiecznie ten twój mityczny mąż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Nie. Kobiety nie chroni to, ze jest kobietą. Każdego obowiązują zasady. Magda te zasady złamała, ale ja dlugo bylem cierpliwy. Zapomnij o bajkach, ze kobieta może byc chamką, bo jest kobietą. Popatrz na zone. Przeczytaj ostatnie zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Nie. Kobiety nie chroni to, ze jest kobietą. Każdego obowiązują zasady. Magda te zasady złamała, ale ja dlugo bylem cierpliwy. Zapomnij o bajkach, ze kobieta może byc chamką, bo jest kobietą. Znowu o mnie. Ty chyba zasypiając wymawiasz moje imię.. Idź Antonio już spać i nie cytuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arrows 0 Napisano 8 godzin temu ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Znowu wam peron odjezdza Ja go zgłaszam za homofobiczne określenia. Słoma z butów wystaje, że hej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 157 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Wlasnie o tym mowie. Przeciez kazdy wie z kim oni mieli privy i bylo tu kilka afer z tym. Jedynie RC nie, ale ciekawe ile by wytrzymał gdyby kilka lat szalona Madzia ciagle o nim pisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wiem. Doktor też posądzał, że jestem Tobą Nie nadążysz w tej kuwecie I Ty sie potem dziwisz, ze ja nie wchodze tych paranoi komentowac? Przeciez to starozytni kosmici Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Popatrz na zone. Przeczytaj ostatnie zdanie. Zadrosc przez ciebie przemawia. Tu jest wiele chamek ale ty się uczepiłaś jednej bo nie możesz chyba znieść że poleciał na swoją xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 157 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Popatrz na zone. Przeczytaj ostatnie zdanie. Popatrz na Magdę. Poczytaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Znowu o mnie. Ty chyba zasypiając wymawiasz moje imię.. Idź Antonio już spać i nie cytuj. Ich tu mialo nie byc od godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Znowu o mnie. Ty chyba zasypiając wymawiasz moje imię.. Idź Antonio już spać i nie cytuj. Tak babochłopie, pragnie cie jak wszyscy. To właśnie dlatego wiecznie zaliczasz kosze. Masz makarona, dlaczego to nie zaspokaja twojej desperacji, tylko ciągle chcesz się odegrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: A i owszem. Prawdziwy facet trzyma buzie na klodke a nie dla poklasku wywala priwa. To nie on wywalił co było na privie. I tak po prawdzie to z tego odkrycia część była taka trochę naciągana. Taka prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: I Ty sie potem dziwisz, ze ja nie wchodze tych paranoi komentowac? Przeciez to starozytni kosmici Godzinę temu wybierał się spać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 8 godzin temu De.bilu, nie umiesz blokować, to daj sobie spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Przeciez kazdy wie z kim oni mieli privy i bylo tu kilka afer z tym. Jedynie RC nie, ale ciekawe ile by wytrzymał gdyby kilka lat szalona Madzia ciagle o nim pisała Wytrzymalby, bo nie jest ciuczumoczkiem. Nie plakusie, ze kobieta mnie bije na privie bo cyce wyslala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 157 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: To trochę melodramatyczne. Jednak. I nie wmawiają mi, że mam żal jak go nie mam. To wyjaśnij to swojemu wcieleniu, koledze czy tam koleżance. Bo ma z tym widac problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Popatrz na Magdę. Poczytaj. No ale sam odwagi nie masz zonie zwrocic uwagi to ja mam zwracac? W imie czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Godzinę temu wybierał się spać.. A kiedy ty wreszcie, ten jeden jedyny raz pójdziesz spać z tym swoim rzekomym mężem? Choć jeden raz zejdziesz z forum do tego męża? Jeden raz, magdon. My obecnie razem nie jesteśmy. A gdzie do diaska jest wiecznie ten twój mityczny mąż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Ich tu mialo nie byc od godziny. Będą do rana siedzieć. Mnie nie będzie będzie gadka o Tobie. Potem o Ginie i Brum Nie wygra się z tą dwójką wariatów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: I Ty sie potem dziwisz, ze ja nie wchodze tych paranoi komentowac? Przeciez to starozytni kosmici Uwaga - Widmo ma geny ufickie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: To wyjaśnij to swojemu wcieleniu, koledze czy tam koleżance. Bo ma z tym widac problem. Ona nie skończy. Zrobi wszystko, żebyś jej odpowiadał. Robi to celowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Wytrzymalby, bo nie jest ciuczumoczkiem. Nie plakusie, ze kobieta mnie bije na privie bo cyce wyslala Chodzą sluchy, że nie bez powodu wyrzekł się Dutcha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: A kiedy ty wreszcie, ten jeden jedyny raz pójdziesz spać z tym swoim rzekomym mężem? Choć jeden raz zejdziesz z forum do tego męża? Jeden raz, magdon. My obecnie razem nie jesteśmy. A gdzie do diaska jest wiecznie ten twój mityczny mąż? Bo jesteś w sanatorium Współczuję. Albo wygnał cie z domu Nie interesuje mnie twoje życie i ty nie interesuj się cudzym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: No ale sam odwagi nie masz zonie zwrocic uwagi to ja mam zwracac? W imie czego? To jego żona dzbanie. Może ty byś swoją rugala jak bùra suke. Haha jaka zazdrość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach