NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Nie. Ponieważ na samym początku napisalem, ze daje na to 90 proc i ze jak bede pewny napiszę, ze sie myliłem. Poki co Brum jest najbliżej twojej osobowości pod względem przekręcania, manipulacji itd. Ale przyznaję na ten moment, że ty jestes bardziej emocjonalna. Przecież ta poje.bka pisze tylko po to, żebyś jej odpowiadał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 7 Napisano 1 godzinę temu Od zawsze powtarzam ze na świcie nie ma nic bardziej niebezpiecznego niż odrzucona baba. Na miejscu chlopa bym zawczasu se jaja obcięła i spjerdolila do kambodzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Przestan w koncu o mnie snuc teorie spiskowe, bo ciagle rzucasz slowo na wiatr A nie przyszło ci do głowy po prostu podać flagowca? Cytując klasyka, musisz mieć grube kompromy za uszami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Nie. Ponieważ na samym początku napisalem, ze daje na to 90 proc i ze jak bede pewny napiszę, ze sie myliłem. Poki co Brum jest najbliżej twojej osobowości pod względem przekręcania, manipulacji itd. Ale przyznaję na ten moment, że ty jestes bardziej emocjonalna. Zaraz zacytuje z innego tematu co pisales, ze juz koniec twoich igraszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Twoje rady są tak samo trafione jak Twoja dedukcja. Pokraka jest bystra. Musisz to przyjąć na klatę. Zakładając, ze to Miecz lub inny facet to rzeczywiście nigdy bym sie tak na jego miejscu nie poniżył. Jprdl. Natomiast ty jesteś całkiem do niego podobna, dlatego mala pomyłka jexeli już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1217 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Przecież ta poje.bka pisze tylko po to, żebyś jej odpowiadał. Znowu wyzwiska? Weź coś na uspokojenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Przecież ta poje.bka pisze tylko po to, żebyś jej odpowiadał. Juz idę. Jedno pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Zaraz zacytuje z innego tematu co pisales, ze juz koniec twoich igraszek Napiszesz kim jestes czy nie? Bo wyraznie masz problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu Skoro nie jestes Brum to mi to wystarczy. Oczywiście jako normalny i wzorowy użytkownik forum wiecej o tym nie wspomnę. A czy jestem przekonany czy nie, zostawię to dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: A ty czemu na nerwicę nie idziesz? Bo byś się odbiła od ściany olewki. Na grach słownych się można integrować tylko trzeba się trzymać regulaminu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Musi spisać testament. Bo jak coś mu się stanie, to córka i matka odziedziczą. W końcu krew z krwi. Ty jesteś obca i zawsze będziesz obca Czemu wyzywasz? Przecież ta zawiść cię za.bije. W normalnym świecie zona nie jest dla męża obca. Musiałaś mieć naprawdę bardzo nieszczęśliwe małżeństwo. Pomijając, że na prawie spadkowym znasz się jak na wszystkim. Nie ma tu głupszej i bardziej zawistnej od ciebie. Edytowano 1 godzinę temu przez NieTakiKróliczekZły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arrows 0 Napisano 1 godzinę temu ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Skoro nie jestes Brum to mi to wystarczy. Oczywiście jako normalny i wzorowy użytkownik forum wiecej o tym nie wspomnę. A czy jestem przekonany czy nie, zostawię to dla siebie Trzeba bylo nie robić przedstawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Napiszesz kim jestes czy nie? Bo wyraznie masz problem. Dawaj na ring. Zaraz cie zniszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 1 godzinę temu Misio fajny jest intrygi robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1217 Napisano 1 godzinę temu Koralgor przyznaj się kim jesteś. Bo doktory nie zasną z tego powodu Jprd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Skoro nie jestes Brum to mi to wystarczy. Oczywiście jako normalny i wzorowy użytkownik forum wiecej o tym nie wspomnę. A czy jestem przekonany czy nie, zostawię to dla siebie I tera z tym do notariusza. A potem pod sąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 1 godzinę temu Dobra, kopcie się z ułomnym blokerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu Dobra spac mi sie chce. Nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arrows 0 Napisano 1 godzinę temu ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Zakładając, ze to Miecz lub inny facet to rzeczywiście nigdy bym sie tak na jego miejscu nie poniżył. Jprdl. Natomiast ty jesteś całkiem do niego podobna, dlatego mala pomyłka jexeli już Całkiem to ja jestem podobna do zupełnie kogoś innego. Często nawiązujesz do tematu poniżenia. Zwróciłam już na to uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 1 godzinę temu Ich wszystko poniza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 1 godzinę temu To som wielkie pany i damulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Dawaj na ring. Zaraz cie zniszcze Lepiej cy/cki pokaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1217 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Przecież ta zawiść cię za.bije. W normalnym świecie zona nie jest dla męża obca. Musiałaś mieć naprawdę bardzo nieszczęśliwe małżeństwo. Pomijając, że na prawie spadkowym znasz się jak na wszystkim. Nie ma tu głupszej i bardziej zawistnej od ciebie. Czego zawiść?Notoryczne wyzywasz i tworzysz opowieści dziwnej treści. Więc masz za swoje Poza tym mam nadzieję, że doktór zapisze wszystko mamie i córce. Bo im ufa, a tobie nie. W ogóle w świetle prawa, jesteś obca osoba bez więzów krwi. Nie ma ci czego zazdrościć, bo zawsze darłaś łacha z tych, które lepiej od ciebie żyją. A jak ktoś miał inne zdanie to obrażałaś. Poza tym ciężko mieć dobre zdanie o kimś, kto wyśmiewa ludzi pracujących i poruszających się na wózku 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Ich wszystko poniza Kiedyś zapytał czy chciałam go poniżyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Dawaj na ring. Zaraz cie zniszcze Przyjmę wiec dwie hipotezy. Albo znamy sie, mogliśmy byc na priv i cos ci leży na sercu. Zakladajac, ze jestes kobietą. Albo jestem twoją niespełniona homo fantazją. Od razu informacja- jestem hetero i jestem zonaty. Ochłoń, bo ja ide spać. Szkoda bylo mojego czasu, ale chcialem dac ci szansę na normalną relację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 297 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: To som wielkie pany i damulki Nie są jeszcze wieksza sraka jak u Leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1217 Napisano 1 godzinę temu Osobę, która spamuje dajcie do ignorowanych i nic nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapevu 4 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Doktor ZG napisał: Zakładając, ze to Miecz lub inny facet to rzeczywiście nigdy bym sie tak na jego miejscu nie poniżył. Jprdl. Natomiast ty jesteś całkiem do niego podobna, dlatego mala pomyłka jexeli już ty już się poniżasz jako facet, niby masz miliony na koncie i wielkie sukcesy, a codziennie wykłócasz się z jakimiś grazynami - co tu poszło nie tak? xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach