Koralgor 80 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Wysyłając cyce obcemu typowi liczysz ze okaże się honorowym samcem? To tak na serio czy gdzieś jest kamera? Akurat doktor sie na takiego kreuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Siema Mieczu! Ku...nie wierzyłem, ze to może byc Miecz, chociaż tylko on by ewentualnie pasował. Ale to nadal dla mnie niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: No zyczenia smierci to sie powinno zglosic gdzies akurat. Stalking też się zglasza. Mozna na początek na forum żeby się ze wstydu opamiętała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Tak babochłopie, pragnie cie jak wszyscy. To właśnie dlatego wiecznie zaliczasz kosze. Masz makarona, dlaczego to nie zaspokaja twojej desperacji, tylko ciągle chcesz się odegrać. Nie muszę nikogo na forum szukać, jak ty kiedyś, czekając 5 lat aż się rozwiedzie, by błagać o ślub. Quwerty już ci zrobiła wykres. Więc z laski swojej zamilcz Nie swataj mnie z makaronem i nie mów co mam pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Mam to gdzieś, naprawdę. Jesteś w porządku i nie chcę Cię komentować poza to, co konieczne. Skoro masz to gdzieś, więc jej nie dogryzaj. Też jesteś do mnie w porządku poza tym, więc nie ma problemu. I w moim typie nie jesteś Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Jeśli to nie miecz, to znaczy, że już dwóch userów ma totalnego pyerdolca na punkcie świętości tajemnicy korespondencji. Tu jest masa pjerdolniętych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie muszę nikogo na forum szukać, jak ty kiedyś, czekając 5 lat aż się rozwiedzie, by błagać o ślub. Quwerty już ci zrobiła wykres. Więc z laski swojej zamilcz Nie swataj mnie z makaronem i nie mów co mam pisać. To po co dwa razy wbijałaś do Hju chociaż nawet zmienil nick i dział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Nie będę chronił kobiety, która pisze tu, ze np maltretowalem rodzinę. Masz z tym problem. Twoja sprawa. Ja nie pisałam, że dręczysz rodzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Jeśli to nie miecz, to znaczy, że już dwóch userów ma totalnego pyerdolca na punkcie świętości tajemnicy korespondencji. Jedyne co nie pasuje to Miecz nie trawił Madzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Akurat doktor sie na takiego kreuje A ty jakimś uczuciem go darzysz ze tak cie odbyt boli? Myślącą kobieta obcym się nie obnaża ani fizycznie ani metalnie. Chyba na łeb upadłaś licząc że jakiś pseudo honor z priwa dawnego zywciezy nad żoną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Jedyne co nie pasuje to Miecz nie trawił Madzi Jesteś kiepski w dedukcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Jedyne co nie pasuje to Miecz nie trawił Madzi Obiecywales ze nie bedziesz kontynuowal teorii spiskowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, kapevu napisał: i co z tego? nie o takich akcjach tu opowiadali xD w ogóle beka i mega cringe nadawac tu ciągle jednocześnie mieszkając ze sobą i chyba każdy to widzi xD pamiętam jak libed i krejzi też ostro z tego cisnęli xD CRINGE JAK UJ Lepiej nadawać w tajemnicy przed partnerem? Który chyba nie istnieje, skoro żadna noc na forum nie może być pominięta. Poza tym flagowiec zgubiłoś? A libed i krejzi są parą. Pisali oboje tutaj, piszą na nerwicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, kapevu napisał: i co z tego? nie o takich akcjach tu opowiadali xD w ogóle beka i mega cringe nadawac tu ciągle jednocześnie mieszkając ze sobą i chyba każdy to widzi xD pamiętam jak libed i krejzi też ostro z tego cisnęli xD CRINGE JAK UJ Gowno cie to obchodzi. Ludzie pracują, itd. Na ten moment Ewa jest do poniedziałku na wyjeździe. Ale możesz oczywiście sie cieszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Jedyne co nie pasuje to Miecz nie trawił Madzi I twojej żony też, twierdząc, że robi awantury i jest narcyzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 6 godzin temu Drugi raz twoje slowo okazalo sie go/wno warte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: De.bilu, nie umiesz blokować, to daj sobie spokój. Może zmienilo coś na forum i już bloki nie działają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Ku...nie wierzyłem, ze to może byc Miecz, chociaż tylko on by ewentualnie pasował. Ale to nadal dla mnie niemożliwe Pokraka miała rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Lepiej nadawać w tajemnicy przed partnerem? Który chyba nie istnieje, skoro żadna noc na forum nie może być pominięta. Poza tym flagowiec zgubiłoś? A libed i krejzi są parą. Pisali oboje tutaj, piszą na nerwicy. A czemu na nerwicę nie idziesz? Bo za ten rynsztok miałabys paragrafy i bany. Więc tu siedzisz i nadajesz z sanatorium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, JăjaWywalone napisał: A ty jakimś uczuciem go darzysz ze tak cie odbyt boli? Myślącą kobieta obcym się nie obnaża ani fizycznie ani metalnie. Chyba na łeb upadłaś licząc że jakiś pseudo honor z priwa dawnego zywciezy nad żoną Kazdy normalny nie pepla zonie o kazdych cycach jakie widzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arrows 0 Napisano 6 godzin temu ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Gowno cie to obchodzi. Ludzie pracują, itd. Na ten moment Ewa jest do poniedziałku na wyjeździe. Ale możesz oczywiście sie cieszyć. Dla mnie to jest niesamowite, że te osoby albo piszące w tajemnicy przed drugimi połówkami albo te połówki nie istnieją (jak u magdona) non stop piszą te kuriozalne teksty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: To po co dwa razy wbijałaś do Hju chociaż nawet zmienil nick i dział? Tak naprawdę to zmieniłem nick i dzial, bo chcialem poznać Ewę prywatnie, a do poprzedniego mojego nicku ona miała dystans. A Madzia jak to Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A czemu na nerwicę nie idziesz? Bo za ten rynsztok miałabys paragrafy i bany. Więc tu siedzisz i nadajesz z sanatorium Dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 6 godzin temu Zaleciało iskrom i jej bólem. Zabawne xD prowadzić publiczne dramy z wywalaniem uczuć a następnie błagać ludzi by przestali drzeć lacha. Gdzie rigcz? Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A czemu na nerwicę nie idziesz? Bo za ten rynsztok miałabys paragrafy i bany. Więc tu siedzisz i nadajesz z sanatorium A czemu ty nie idziesz? Upośledzenie umysłowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Może zmienilo coś na forum i już bloki nie działają? Przecież dzisiaj było poblokowane i nadal jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Tak naprawdę to zmieniłem nick i dzial, bo chcialem poznać Ewę prywatnie, a do poprzedniego mojego nicku ona miała dystans. A Madzia jak to Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 6 godzin temu Na innych forach nie można obrażać od upośledzonych dlatego Doktor z niebieską kartą daje sobie tutaj czadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Tak naprawdę to zmieniłem nick i dzial, bo chcialem poznać Ewę prywatnie, a do poprzedniego mojego nicku ona miała dystans. A Madzia jak to Madzia No to co nie prostujesz i pozwalasz by sliwka powtarzala tezy o zmienianiu przez magde? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach