NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Chyba za ostro piszesz do Doktora. Niech pisze, co chce. Zdanie takich nicków jest bez znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 7 godzin temu Ale odklejka. Przecież on córki nie chce to jak ma jej przepisać. Strasznie być chorym i mieć pamięć jak przy alchajmer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arrows 0 Napisano 7 godzin temu ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arrows 0 Napisano 7 godzin temu ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 7 godzin temu Kolejny dzień pisania o tym, kto jest wariatem. Uwielbiam to forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Jesteś bardzo chora, magdon. Bardzo biedna. Potrzebujesz długiej terapii, jak sobie poradzić z zawiścią. Myślę, że ufa mi i kocha mnie. To wzajemne. I za bardzo interesują cię jego pieniądze. Do ciebie one nie trafią, musisz sama ciągnąć swój smutny wózek. Niech spisze ten testament, bo pieniądze są jego i jego córki, nie twoje bo jesteś od lat bezrobotna. Gorzej jak każesz mu płacić alimenty i daje wam rok, że będzie rozwód.. Z powodu forum, co kiedyś tu ogłaszał Nie odpowiadam za twoje urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 7 godzin temu Kto nim jest naprawdę każdy myslacy widzi wyraźnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, kapevu napisał: przecież on lubi na ostro xD A Ty lubisz robić to, co on lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Kolejny dzień pisania o tym, kto jest wariatem. Uwielbiam to forum. Mnie boli brzuch ze śmiechu. Przykre, że jesteś powodem czyjegoś niepokoju i bezsenności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Niech spisze ten testament, bo pieniądze są jego i jego córki, nie twoje bo jesteś od lat bezrobotna. Gorzej jak każesz mu płacić alimenty i daje wam rok, że będzie rozwód.. Z powodu forum, co kiedyś tu ogłaszał Nie odpowiadam za twoje urojenia Haha jakie analizy. Pewnie bunio jej kazał intercyzę spisać i dlatego taki ból dùpy o majątek xD tak jom bunio kocha mocno. No ale to obcy jest w świetle prawa więc tak. Może se babci przepisze i co wtedy poczniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapevu 4 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Blokowaczu niezłomny, weź se porób coś innego. Mogę z Tobą pogadać tylko odblokuj mi skrzynkę. poproś rymcyma o ten link do odblokowania skrzynki i instrukcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Chyba za ostro piszesz do Doktora. No bo to typ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapevu 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: No bo to typ mylisz się dumbo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kapevu napisał: poproś rymcyma o ten link do odblokowania skrzynki i instrukcje Już podawał ale ja nie potrafię tego zrobić. Potrzebuje pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kapevu napisał: mylisz się dumbo xD Klaudiusz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapevu 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Już podawał ale ja nie potrafię tego zrobić. Potrzebuje pomocy. to jeszcze raz niech ci poda i wytłumaczy, on lubi tłumaczyć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arrows 0 Napisano 6 godzin temu ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 6 godzin temu Zjem sobie jeszcze galaretke na mocne kości i pójdę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 6 godzin temu jak na swoim profilu klikniesz prawym przyciskiem myszki to znajdz opcje "wybierz zrodlo strony", w tym oknie poszukaj linijki <a href='https://f.kafeteria.pl/logout/?csrfKey= i do linka od rymcyma sobie skopiowac to co jest po csrfKey=, ten ciąg cyfr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, kapevu napisał: to jeszcze raz niech ci poda i wytłumaczy, on lubi tłumaczyć xD Wstydzę się swojej tępości. I jak mi skrzynkę odbył kuja to mnie znowu najdzie ochota wbić z kogoś na priva i znowu będą mnie wyzywali od emerytowanych wariatek z ero. A ja jestem wrażliwą osobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 6 godzin temu link od rymcyma tak https://f.kafeteria.pl/index.php?app=core&module=messaging&controller=messenger&do=emptyFolder&folder=myconvo&csrfKey= Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, JăjaWywalone napisał: Ale odklejka. Przecież on córki nie chce to jak ma jej przepisać. Strasznie być chorym i mieć pamięć jak przy alchajmer Jesteś dziś bezwzględnie logiczna wobec madzinych odklejek. Szanuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, JăjaWywalone napisał: Haha jakie analizy. Pewnie bunio jej kazał intercyzę spisać i dlatego taki ból dùpy o majątek xD tak jom bunio kocha mocno. No ale to obcy jest w świetle prawa więc tak. Może se babci przepisze i co wtedy poczniesz Nie pij już Jest jeszcze jego brat korzystający z Tindera, bo to rodzinne ryć w sieci i żona ma być posłuszna, z czego jedna żona Antoniego uciekła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie pij już Jest jeszcze jego brat korzystający z Tindera, bo to rodzinne ryć w sieci i żona ma być posłuszna, z czego jedna żona Antoniego uciekła Old skul. Zawsze gdy trafiam w twój punkt potylicy to pije. Nieźle tam ryjesz dziku agrestowy stalkerski skoro wiesz gdzie jego brat bytuje. Stalkerka psycholka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, starra mendah balkonova napisał: jak na swoim profilu klikniesz prawym przyciskiem myszki to znajdz opcje "wybierz zrodlo strony", w tym oknie poszukaj Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Wstydzę się swojej tępości. I jak mi skrzynkę odbył kuja to mnie znowu najdzie ochota wbić z kogoś na priva i znowu będą mnie wyzywali od emerytowanych wariatek z ero. A ja jestem wrażliwą osobą. Ja mam od tamtego roku zablokowaną i nie wyślę Ci mojego tarasu ani widoku z okna. To jest niesprawiedliwe 5 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Jesteś dziś bezwzględnie logiczna wobec madzinych odklejek. Szanuję. To lizanie dopska innym jest chore. Wylecz to fałszywcu żyjący siecią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 6 godzin temu Napisala magdalena oblizując się siarczyście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, murb napisał: Wstydzę się swojej tępości. I jak mi skrzynkę odbył kuja to mnie znowu najdzie ochota wbić z kogoś na priva i znowu będą mnie wyzywali od emerytowanych wariatek z ero. A ja jestem wrażliwą osobą. ogolem nie mozna gadac z ludzmi za bardzo tym bardziej baba z facetami nie moze gadac bo to od razu podryw jest a to ponizajonce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Napisala magdalena oblizując się siarczyście Ty, ruda i pieprz to wrzody tego forum. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach