JăjaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: sama spróbuj - podejmiesz świadomą decyzję Jeszcze jestem za mloda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Tylko seks i seks... Ile można o tym pisać. trzeba robic a nie pisac ci co pisza to sie nie nadaja do roboty no i kondycja sie przydaje a w wieku statystycznych bywalcow ero to czlowiekowi sie juz penwie nawet nie chce do trumny polozyc bo nie ma sily do niej dojsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 40 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Możesz wyłączyć grubasku Mogę odliczać, bo lecę siku i myć sztuczną szczęke 40 letni pravik ma mniejszą chcice od ciebie , łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: trzeba robic a nie pisac ci co pisza to sie nie nadaja do roboty no i kondycja sie przydaje a w wieku statystycznych bywalcow ero to czlowiekowi sie juz penwie nawet nie chce do trumny polozyc bo nie ma sily do niej dojsc Właśnie dlatego trzeba brać się za młodszych. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Właśnie dlatego trzeba brać się za młodszych. ;pp 22 lata to dla mnie jednak pedo/filia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Właśnie dlatego trzeba brać się za młodszych. ;pp dokladnie ja to pochwalam elka, mam tylko zastrzezenia do tego jak go opisywalas jako rozgarnietego i przystojnego bierz sie za mlodych po uj ci jakies dziady niedolezne p.s. nastepnym razem bierz takiego bez czyrakow i chorob wenerycznych i dobrze by bylo jakby nie pozowal w dresach do portretu Edytowano 1 godzinę temu przez lybed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, murb napisał: Tylko seks i seks... Ile można o tym pisać. no wlasnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał: 40 letni pravik ma mniejszą chcice od ciebie , łysa Nigdy nie byłam łysa. Bo gęste włosy to akurat mój atut. Blokuj i nie żałuj sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: 22 lata to dla mnie jednak pedo/filia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, lybed napisał: trzeba robic a nie pisac ci co pisza to sie nie nadaja do roboty no i kondycja sie przydaje a w wieku statystycznych bywalcow ero to czlowiekowi sie juz penwie nawet nie chce do trumny polozyc bo nie ma sily do niej dojsc Tak, w seksie rzeczywiście chodzi też o to żeby dojść. Przynajmniej czasami. Ogórek pisał, że za orgazmy się idzie do nieba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: dokladnie ja to pochwalam elka, mam tylko zastrzezenia do tego jak go opisywalas jako rozgarnietego i przystojnego bierz sie za mlodych po uj ci jakies dziady niedolezne Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: my tez jestesmy dobrzy w propagande marketingowa to ci wkrecimy starego dziada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 1 godzinę temu Chyba znowu wygrałam wczorajszy dzień 🥳🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu penwie jeszcze chcial zebys mu bilet kupila do wawy bo matka mu nie chce dac kieszonkowego zgadlem ? niepotrzebnie pisalismuy ze bedzie ojcem 3 bombelka i czekaja go alimenty to pewnie go sploszylo napisz mu ze jestes bezplodna to sie odezwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapevu 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: 22 lata to dla mnie jednak pedo/filia. dla 36 latki to creepy mocno, trzeba być nienormalnym żeby taką różnicą się chwalić na forum xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie byłam łysa. Bo gęste włosy to akurat mój atut. Blokuj i nie żałuj sobie To żałuj bo to fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Tak, w seksie rzeczywiście chodzi też o to żeby dojść. Przynajmniej czasami. Ogórek pisał, że za orgazmy się idzie do nieba. a to nie wiedzialem ze on taki uduchowiony i w niebo wierzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: penwie jeszcze chcial zebys mu bilet kupila do wawy bo matka mu nie chce dac kieszonkowego zgadlem ? niepotrzebnie pisalismuy ze bedzie ojcem 3 bombelka i czekaja go alimenty to pewnie go sploszylo napisz mu ze jestes bezplodna to sie odezwie On pracuje i ma samochód więc skończ. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Chyba znowu wygrałam wczorajszy dzień 🥳🥱 dwa dni z rzedu zostalas najwiekszym przegrywem ? no to moje gratulacje widac ze 20h na forum robi robote. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kapevu napisał: dla 36 latki to creepy mocno, trzeba być nienormalnym żeby taką różnicą się chwalić na forum xD 14 lat to żadna różnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kapevu napisał: dla 36 latki to creepy mocno, trzeba być nienormalnym żeby taką różnicą się chwalić na forum xD Ja mam 35. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja mam 35. Zaleciało lezakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kapevu napisał: dla 36 latki to creepy mocno, trzeba być nienormalnym żeby taką różnicą się chwalić na forum xD podobno mozna sie zakochac w 3 dni tak przynajmniej twierdzi jedna kafeterianka nie wiesz co tracisz gosc jest piekny tylko mnie sie nie podoba. babom sie podoba chyba z 4 napisaly ze spoko (elka, ewka i wiecej nie pameitam ale byly jeszcze z dwie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: On pracuje i ma samochód więc skończ. ;pp wow pewnie zdezelowane bmwu jak lex zgadlem ? pasowaloby do tych dresow albo wieswagen golf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: a to nie wiedzialem ze on taki uduchowiony i w niebo wierzy Nie napisał tylko czy każdy sposób na orgazm daje gwarancję nieba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: podobno mozna sie zakochac w 3 dni tak przynajmniej twierdzi jedna kafeterianka nie wiesz co tracisz gosc jest piekny tylko mnie sie nie podoba. babom sie podoba chyba z 4 napisaly ze spoko (elka, ewka i wiecej nie pameitam ale byly jeszcze z dwie) spoko z wygladu ale taki nudny koniobijca ze jaja opadajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: podobno mozna sie zakochac w 3 dni tak przynajmniej twierdzi jedna kafeterianka nie wiesz co tracisz gosc jest piekny tylko mnie sie nie podoba. babom sie podoba chyba z 4 napisaly ze spoko (elka, ewka i wiecej nie pameitam ale byly jeszcze z dwie) A ty 3 lat potrzebujesz. Ale cie dùpa piecze o kolejnego gaciach xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Nie napisał tylko czy każdy sposób na orgazm daje gwarancję nieba. ciekawe czy chlop z chlopem i baba z baba to tez piotrek wpusci do tego nieba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapevu 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: 14 lat to żadna różnica. przy 22 to jednak duża, licząc od ok 30 lub trochę przed, to już faktycznie mniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: spoko z wygladu ale taki nudny koniobijca ze jaja opadajom no to mamy 3 zawchwycona jeszcz ejednej brakuje p.s. gosc jest paskudny ale nie mow nikomu ze tak napisalem ciezko sobie tepszego i gorszego wyobrazic moim zdaniem. macie cos nie tak z postrzeganiem moim skromnym zdaniem. na 100 bab ten typ by sie spodobal wa, 4 pewnie i nikomu wiecej. 4 chyba byla madga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach