murb 649 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: wow pewnie zdezelowane bmwu jak lex zgadlem ? pasowaloby do tych dresow albo wieswagen golf Libed, Tu się znasz na wszystkim. Jak sprawdzić czy wskaźnik paliwa jest sprawny? Przejechałam dziś trochę a wskazówka ani drgnie. To dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 40 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie byłam łysa. Bo gęste włosy to akurat mój atut. Blokuj i nie żałuj sobie Taki sam atut jak skromność i bycie cichą oraz spokojną ty kodżaku z ADHD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, JăjaWywalone napisał: A ty 3 lat potrzebujesz. Ale cie dùpa piecze o kolejnego gaciach xD a z jakiego powodu ma mnie piecz ? pisze co mysle. mam mu elki zazdroscic ? to bylo was 5 bo jeszcze ty widac jakie zdesperowane i wyposzczone baby tu pisza skoro wam sie podoba ja nadal konsekwentnie pozostane przy swoim zdaniu ze ten gosc to w skali 1-10 max 2 bo moglby byc gruby jeszcze do kompletu nieszczesc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: no to mamy 3 zawchwycona jeszcz ejednej brakuje p.s. gosc jest paskudny ale nie mow nikomu ze tak napisalem ciezko sobie tepszego i gorszego wyobrazic moim zdaniem. macie cos nie tak z postrzeganiem moim skromnym zdaniem. na 100 bab ten typ by sie spodobal wa, 4 pewnie i nikomu wiecej. 4 chyba byla madga Jeśli chlop tak neguje to co się babom podoba u innego to wiem że mam do czynienia z niedowartościowanym kakiem który se próbuje racjonalizować że majty w niego nie lecom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: no to mamy 3 zawchwycona jeszcz ejednej brakuje p.s. gosc jest paskudny ale nie mow nikomu ze tak napisalem ciezko sobie tepszego i gorszego wyobrazic moim zdaniem. macie cos nie tak z postrzeganiem moim skromnym zdaniem. na 100 bab ten typ by sie spodobal wa, 4 pewnie i nikomu wiecej. 4 chyba byla madga o matko libed ty tylko na wyglad patrzysz a ja ci pisze ze nudny koniobijca myslisz ze baba to jakas urwa co jej starczy zywy dildos, ktos ci powinien zapodac w czapke bo jestes durny cenzura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: o matko libed ty tylko na wyglad patrzysz a ja ci pisze ze nudny koniobijca myslisz ze baba to jakas urwa co jej starczy zywy dildos, ktos ci powinien zapodac w czapke bo jestes durny cenzura To elokwencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu jzu przemek madrzejsze tematy zaklada a ołtfit maja identyczny nawet przemek ciekawszy bo w plenerze i lepsze oswietlenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, lybed napisał: ciekawe czy chlop z chlopem i baba z baba to tez piotrek wpusci do tego nieba Jeśli przyjdzie chłop z kozą to wpuścić tych, o których piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 145 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, starra mendah balkonova napisał: nie tylko ja, srorum tworza ludzie a moze sie paru osobom cos nie podobac i takie zycie, wszystko plynie huh Wszystko płynie, a twoje narzekanie stoi w miejscu. no ludzie są różni i nie mają obowiązku dostosowywać się do czyjejś wizji gdyby każdy tu był taki, żeby tylko tobie i wszystkim dogodzić to byłoby mega nudne. Nikt tu nikomu raczej przestrzeni nie zabiera, więc po co to ciągłe jęczenie, że inni śmią być inni niż byś chciała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Łysa z brazzers napisał: Taki sam atut jak skromność i bycie cichą oraz spokojną ty kodżaku z ADHD Jeszcze nie zablokowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jeszcze nie zablokowałeś? Bunio zaspokojony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Libed, Tu się znasz na wszystkim. Jak sprawdzić czy wskaźnik paliwa jest sprawny? Przejechałam dziś trochę a wskazówka ani drgnie. To dziwne. moze sie plywak zepsul. nie znam sie na naprawie samochodow wlacz i wylacz i zobacz czy wskazówka się rusza i tyle. to ze przejedziesz 50km to nie zobaczysz tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Najedzony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapevu 4 Napisano 1 godzinę temu a i jeszcze owsik zazdrościł postury temu 22 latkowi i jakiś inny typ stąd, ale nie pamiętam który xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Jeśli chlop tak neguje to co się babom podoba u innego to wiem że mam do czynienia z niedowartościowanym kakiem który se próbuje racjonalizować że majty w niego nie lecom a tlumacz sobie to jak chcesz. ja mam niewyparzony jezor po prostu i z nudow komentuje wszystko bo jestem jak baba plotkara i tyle a ty sobie dopisz do tego historie za zezdrosszcze chlopu ze babom majty spadaja na widok jego dresow i braku koszulki raczej wspolczuje glupoty babom, a nie zadroszcze ich uwagi. Edytowano 1 godzinę temu przez lybed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 1 godzinę temu Ja tam bym go brała ale to juz po ptokach i tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, kapevu napisał: a i jeszcze owsik zazdrościł postury temu 22 latkowi i jakiś inny typ stąd, ale nie pamiętam który xD Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: a tlumacz sobie to jak chcesz. ja mam niewyparzony jezor po prostu i z nudow komentuje wszystko bo jestem jak baba plotkara i tyle a ty sobie dopisz do tego historie za zezdrosszcze chlopu ze babom majty spadaja na widok jego dresow i braku koszulki raczej wspolczuje glupoty babom, a nie zadroszcze ich uwagi. Aaa ok to zmienia postać rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, kapevu napisał: przy 22 to jednak duża, licząc od ok 30 lub trochę przed, to już faktycznie mniejsza To za skomplikowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapevu 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Leżak no to już trzech haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: o matko libed ty tylko na wyglad patrzysz a ja ci pisze ze nudny koniobijca myslisz ze baba to jakas urwa co jej starczy zywy dildos, ktos ci powinien zapodac w czapke bo jestes durny cenzura a na co mam patrzec jak gosc napsial kilka zdanw stylu czy milfy lubia jak je bzykja taki jak on a w awatar wstawil to z czego jest najbardziej dumny czyli jakis tradzik na ciele ? oceniam to co widze, elka pena oceniala jeszcze pewnie ale ja oceniam na pdostawie danych jakie mam tak dokladnie czesc bab jest jak napisalas zywe dildo je zadwoli nawet jak po otwarciu japy przez jego wlasciciela bedzie wypadalo to co w tych tematach oczami wyobrazni widze jak mowi elca "dawaj mamuska " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 145 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, lybed napisał: moze sie plywak zepsul. nie znam sie na naprawie samochodow wlacz i wylacz i zobacz czy wskazówka się rusza i tyle. to ze przejedziesz 50km to nie zobaczysz tego. Rady nie od parady chyba logiczniej jest mając taki wskaźnik po prostu zatankować i sprawdzić, czy wskazówka w ogóle żyje. Prościej się nie da, ale po co skoro można teoretyzować na forum Edytowano 1 godzinę temu przez orkiestra księżniczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja tam bym go brała ale to juz po ptokach i tak. a jest ktos na tym forum kogo byc nie brala oczywiscie oprocz mnie tylko nei pisz ze lezak bo jak ci juz dal kosza to sie nie liczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 1 godzinę temu Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Rady nie od parady chyba logiczniej jest po prostu zatankować i sprawdzić, czy wskazówka w ogóle żyje. Prościej się nie da, ale po co skoro można teoretyzować na forum zartujesz kto tankuje po takich cenach trzeba jezdzic na tym co jest zanim cena nie spadnie twoja rada jest najdrozsza teraz pieprz powinna wjechac z tuskiem i paliwem po 5.19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: a jest ktos na tym forum kogo byc nie brala oczywiscie oprocz mnie tylko nei pisz ze lezak bo jak ci juz dal kosza to sie nie liczy Leżak mi dał kosza? Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Rady nie od parady chyba logiczniej jest mając taki wskaźnik po prostu zatankować i sprawdzić, czy wskazówka w ogóle żyje. Prościej się nie da, ale po co skoro można teoretyzować na forum Właśnie zatankowałam, przejechałam 100 km i wskazówka się nie ruszyła. Więc albo coś się zacięło albo mam samochód, który przestał zużywać paliwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: zartujesz kto tankuje po takich cenach trzeba jezdzic na tym co jest zanim cena nie spadnie twoja rada jest najdrozsza teraz pieprz powinna wjechac z tuskiem i paliwem po 5.19 Zatankowałam bo za dwa dni paliwo będzie po duchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, lybed napisał: a na co mam patrzec jak gosc napsial kilka zdanw stylu czy milfy lubia jak je bzykja taki jak on a w awatar wstawil to z czego jest najbardziej dumny czyli jakis tradzik na ciele ? oceniam to co widze, elka pena oceniala jeszcze pewnie ale ja oceniam na pdostawie danych jakie mam tak dokladnie czesc bab jest jak napisalas zywe dildo je zadwoli nawet jak po otwarciu japy przez jego wlasciciela bedzie wypadalo to co w tych tematach oczami wyobrazni widze jak mowi elca "dawaj mamuska " wole dodac fakty bo niefajnie jak ludzie majom traumy wygladowe i taki acne shaming albo gruber shaming troche wole inny klimat nie takie ponizanie ciagle naprawde nikt nie chce tych pieknych i wspanialych ludzi jak wy gwaucic tylko wymienic sie opiniami moze dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Właśnie zatankowałam, przejechałam 100 km i wskazówka się nie ruszyła. Więc albo coś się zacięło albo mam samochód, który przestał zużywać paliwo. przez pierwsze 100km moze sie nie ruszyc spokojnie opadnie Przed chwilą, murb napisał: Zatankowałam bo za dwa dni paliwo będzie po duchu. nie bedzie. 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: troche wole inny klimat nie takie ponizanie ciagle jakie ponizanie on jest dumny z tego przeciez wstawil to w awatar. ponizac to mozna kogos jak sie mu wady wytyka i on sie zle czuje a jak ktos jest z czegos dumny i mu to wytykasz np. te dresy to on peka z dumy. to jaky widmokowi napisac ale masz dresy albo jak mozesz bez koszulki isc do sklepu. on przeciez wtedy peka z dumy to ten sam mental co ten rzepa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach