Onaaaa 1766 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie szabla się liczy tylko Wołodyjowski Tak bo może mu ta szabla spłodzi 5 dzieci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Ależ się nie krępuj. Nie nie nie tym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Get Оut napisał: Bo ktoś winny zawsze musi być i na Twojej głowie spoczywa aby winny był zawsze lokaj, bo na tym polega hierarchia . Dobra dobra przyznaj się że chcesz bym wykończyła tego lokaja Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Nie nie nie tym razem A kiedy? Jutro może być koniec świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 5 godzin temu Jak to czytać przykład bo mi się nie chce szukać podstawka ps1 temu 36zl moha 336 czyli około x10 To tak jak kupić pączka za 99.99 zamiast 9.99 albo telewizor za 75000 zamiast 7500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, VenusHorizon napisał: Tylko to jest przedmiot zamówienia kawalek plastiku który nic nie robi oprócz tego że wygląda na bogato. Tak uważam że jesteś janusz i byś kupił z drukarki 3d albo chiński zamiennik z temu a nie podstawke sony trzymanom nowom przez 27lat od szejka dubaju. Ja myślę że on nawet nie wygląda na bogato. Kupiłeś szajs za trzy i pół stówy, oczekujesz podziwu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 235 Napisano 5 godzin temu 45 minut temu, Onaaaa napisał: A jak nie lubi malować paznokci? udany związek czasem wymaga poświęceń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Nie pamiętam. Zacznij od caryc. Zdjęcie nie jest zbereźne. Zwracam honor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Jak to czytać przykład bo mi się nie chce szukać podstawka ps1 temu 36zl moha 336 czyli około x10 To tak jak kupić pączka za 99.99 zamiast 9.99 albo telewizor za 75000 zamiast 7500 Leżak nie fantazjuj, bo nie stać cię ani na telewizor za 75000 ani na pączka za 99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 5 godzin temu Sam Rym&Cym przyznal że to szalony zakup i by nie kupił. Można kartę graficzną mieć zresztą ostatnio tesz kupiłem nową box rtx 3050 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Castor Fiber napisał: Zdjęcie nie jest zbereźne. Zwracam honor. Jestem w szoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Jestem w szoku. Które zdjęcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Jestem w szoku. Popisuje się wie że pala przegięta to probuje na honor wziąć publicznosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: udany związek czasem wymaga poświęceń Ech i jeszcze paznokcie trzeba malować by mieć faceta bo inaczej nie kupi domutów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Leżak nie fantazjuj, bo nie stać cię ani na telewizor za 75000 ani na pączka za 99 Oczywiście że mnie stać tylko kasa by mi się skonczyla i bym musiał iść do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Sam Rym&Cym przyznal że to szalony zakup i by nie kupił. Można kartę graficzną mieć zresztą ostatnio tesz kupiłem nową box rtx 3050 Podobno pisałeś o nim że to gej, biedak i się na niczym nie zna -skąd ta nagła zmiana że się jego zdaniem podpierasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Oczywiście że mnie stać tylko kasa by mi się skonczyla i bym musiał iść do roboty Czyli cię nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 5 godzin temu Dobra ja spadam dobre ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ech i jeszcze paznokcie trzeba malować by mieć faceta bo inaczej nie kupi domutów No trzeba o siebie dbać nigdy nie mówiłem że nie mam wymagań określonych po prostu som inne niż standardowe wartości samców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Które zdjęcie? Nie wiem na które się natknęła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Czyli cię nie stać Idąc tym tokiem rozumowania ciebie na nic nie stać bo ciągle musisz tyrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 235 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ech i jeszcze paznokcie trzeba malować by mieć faceta bo inaczej nie kupi domutów jak niedola to niedola, co zrobisz, taki okrutny los Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 5 godzin temu To nie jest tak że ja jestem desperatem i u mnie fleja grazyna będzie nic nie robic za pochwe a ja będę dla niej robił 200 mln depozytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 5 godzin temu Pokażcie paznokcie jak sakwy nie dacie. Zobaczymy kto ma szrekopalcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Popisuje się wie że pala przegięta to probuje na honor wziąć publicznosc Wybacz, ale nie jestem tobą, by stosować takie zagrywki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Castor Fiber napisał: Wybacz, ale nie jestem tobą, by stosować takie zagrywki. To daj buzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Siurentajski napisał: Podobno pisałeś o nim że to gej, biedak i się na niczym nie zna -skąd ta nagła zmiana że się jego zdaniem podpierasz? Kimś trzeba oceniając zakupy internetowe a on ma kartę graficzną za 6000 w premierę i jest jakimś odniesieniem w porównaniu do ciebie i ceriwanych skarpet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: To daj buzi na łeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Castor Fiber napisał: na łeb. Nie szalej bo ci wiórki polecom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak niedola to niedola, co zrobisz, taki okrutny los Na szczęście istnieje ktoś i dlatego poświecę się Pozwolę mu odkryć to, a czego ty nigdy nie chciałeś mieć (donuty) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach