VenusHorizon 47 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Gadasz dokładnie jak Przemek, takie same urojenia, tylko tematyka inna, ty ściągasz rzeczy z Dubaju a on tirem jeździ. Weź z nim pogadaj, to jak więcej w tym Dubaju kupisz, to on ci swoim tirem przywiezie i na transporcie zaoszczędzisz Spadam do pracy Każdy widział że z dubaju bo u nas nie kupisz nowej podstawki ps2 fat a moja przy unboxing jeszcze piasek pustni miała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Get Оut napisał: A to kolegą jej jest ten lokaj bez prawa dostępu do kobiecości , to teza z odstrzałem lokaja nieaktualna. Możesz odstrzelić byleby nie zastrzelić bo cie zamkną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 47 Napisano 3 godziny temu Na transporcie nie będę oszczędności i tak taniej niż samochód kupić i zalewac przy moim trybie życia to marginalne koszty wliczane w egzystencji jak czynsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, VenusHorizon napisał: A koszty życia trzymam nisko i będę trzymał nisko aż się ustawie na resztę życia albo zdechne Ale to na zdrowiu się odbije i wydasz na lekarza i leki jak oszczędzasz na jedzeniu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Wieczornej aka jaja boże. Pyskata krnąbrnica i jedyne co może, to sobie pojazgotać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Duszę się ze śmiechu xD Krejzi to Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 3 godziny temu Faktycznie to namiotowiec blokuje. Zajrzałam na nerwicę, bo pomyślałam sobie, że pewnie wieje członem z nudów tam, dlatego tu się wyżywa i bingo. Nikt z nim tam nie rozmawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Na transporcie nie będę oszczędności i tak taniej niż samochód kupić i zalewac przy moim trybie życia to marginalne koszty wliczane w egzystencji jak czynsz No ale to Przemek zapewni TIRa i go zaleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 11 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Castor Fiber napisał: Pyskata krnąbrnica i jedyne co może, to sobie pojazgotać. A chcesz się założyć że mogę więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 47 Napisano 3 godziny temu Mi tam do śmiechu nie jest sporo osiągnąłem ładnie jusz mieszkam i jestem dumny z tego co mam zostało jeszcze zrobić pare rzeczy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Możesz odstrzelić byleby nie zastrzelić bo cie zamkną Po co nam ranny lokaj, bo bez pożytku będzie i to trzeba inaczej rozwiązać, a do tego czasu niech wykonuje swoje obowiązki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, VenusHorizon napisał: Każdy widział że z dubaju bo u nas nie kupisz nowej podstawki ps2 fat a moja przy unboxing jeszcze piasek pustni miała A ten piasek miał certyfikat? a i przy okazji - o co ci chodziło z tymi skafandrami NASA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: A chcesz się założyć że mogę więcej? Oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Krejzi to Ty? Nie. Tu obfita dziewoja w worku na ziemniaki. Krejzi za tobą tęskni i często wspomina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Nie. Tu obfita dziewoja w worku na ziemniaki. Krejzi za tobą tęskni i często wspomina. Pieprz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 47 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: No ale to Przemek zapewni TIRa i go zaleje Nie stać cie na wynajem w śródmieściu to tyrasz autobusem Ja mam wszędzie blisko a taxi to sporadycznie i temu mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, VenusHorizon napisał: jeszcze piasek pustni miała Chyba z nerek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Castor Fiber napisał: Pyskata krnąbrnica i jedyne co może, to sobie pojazgotać. Traci kontur, bo pozerzy tak mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Pieprz? Nom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 47 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: A ten piasek miał certyfikat? a i przy okazji - o co ci chodziło z tymi skafandrami NASA? Sterylizacji na produkcji i warunki sanitarne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Castor Fiber napisał: Oczywiście. To co na drugom nuzke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 47 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: A ten piasek miał certyfikat? Cło miało zaraz może znajdę maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 11 Napisano 3 godziny temu Nie nie będę taka. Nie jestem toba. Mam honor hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Nie stać cie na wynajem w śródmieściu to tyrasz autobusem Ja mam wszędzie blisko a taxi to sporadycznie i temu mogę Chcesz mi powiedzieć że stać by cię było na wynajem mieszkania w centrum Auckland? Musisz pilnie i koniecznie odwiedzić sor w najbliższym szpitalu psychiatrycznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Po co nam ranny lokaj, bo bez pożytku będzie i to trzeba inaczej rozwiązać, a do tego czasu niech wykonuje swoje obowiązki . Jak niedokładnie wysprząta to co z nim zrobimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Nie nie będę taka. Nie jestem toba. Mam honor hihi Nigdy nie życzę nikomu źle. Ucz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 27 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Chcesz mi powiedzieć że stać by cię było na wynajem mieszkania w centrum Auckland? Musisz pilnie i koniecznie odwiedzić sor w najbliższym szpitalu psychiatrycznym A ty chociaż kiedyś widziałeś piasek pustyni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Sterylizacji na produkcji i warunki sanitarne Ale ja nie pracuję w firmie farmaceutycznej ktora robi tabletki, tylko w bio-techu który wymyśla nowe leki To nie produkcja tylko R&D Anastazji to by tu nawet nie wpuścili, nie mówiąc o zatrudnieniu jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: A ty chociaż kiedyś widziałeś piasek pustyni? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Nom. Biust wciąż tak samo ponętny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach