Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

A mnie smieszy, ze musi az jeździć na wózku. Nie wiem co ona sobie złamała, pewnie nogi do pasa. Moim zdaniem ona nie pracuje. Miała tu juz trzy prace i w każdej bylo cos nie tak, od zwolnień lekarskich po mobbing. Niemożliwe. 

Otóż to. Ciekawe co ją spotka po końcu L4 😉

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

A mnie smieszy, ze musi az jeździć na wózku. Nie wiem co ona sobie złamała, pewnie nogi do pasa. Moim zdaniem ona nie pracuje. Miała tu juz trzy prace i w każdej bylo cos nie tak, od zwolnień lekarskich po mobbing. Niemożliwe. 

Dołożysz jej? 😄Kiepsko to wygląda jako osoba utrzymująca bezrobotną, wymyśloną, schorowaną żonę, która czepia się ludzi pozyskujących grosz 😄

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Dołożysz jej? 😄Kiepsko to wygląda jako osoba utrzymująca bezrobotną, wymyśloną, schorowaną żonę, która czepia się ludzi pozyskujących grosz 😄

Ooo to teraz Piotr jest prawdziwy a Ewa wymyślona. Suuupeeer.

• Haha 1

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Znowu rozkręciłam Ci temat 🧡🤗

Wystarczy jedno słowo wrzucić i wariatki się gotują 😄

Dokładnie, zamiast nas wyrzucać, przydałaby się odrobina wdzięczności, że tu jesteśmy, inaczej jak zawsze siedziałabyś tu sama z pachołkiem 🤭

5 minut temu, Doktor ZG napisał:

Nie muszę, a mogę. Wózek mi załatwiono żeby mi było wygodniej. Poruszam się o balkoniku w większości, a czasem żeby się przemieścić siądę na wózek. Nie widzę w tym nic niezwykłego przy złamaniu trójkostnym. A pracę mam w odróżnieniu od ciebie płaska jędzo bez prawa jazdy. 

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

Scenariusz ma niespodziewane plot twisty 🤭

Może jednak wstyd za wbitki do kobiety 😄

Przed chwilą, Castor Fiber napisał:

Nie muszę, a mogę. Wózek mi załatwiono żeby mi było wygodniej. Poruszam się o balkoniku w większości, a czasem żeby się przemieścić siądę na wózek. Nie widzę w tym nic niezwykłego przy złamaniu trójkostnym. A pracę mam w odróżnieniu od ciebie płaska jędzo bez prawa jazdy. 

I to jest powód do śmiechu 🤦Biedni ludzie... 

1 minutę temu, Castor Fiber napisał:

Skoro zwracasz sie do mnie jak do Ewy to nie rozmowy. Zachowuj sie normalnie. To pierwsza zasada.

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

I to jest powód do śmiechu 🤦Biedni ludzie... 

Jeśli robi z siebie wielką wojowniczkę co będzie wyjaśniać połowę forum to tak, jej niezdarność i brak zaradności są śmieszne.

1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał:

Może jednak wstyd za wbitki do kobiety 😄

Dwa razy podrywała Ewkę. To musi boleć. Tym bardziej, ze bardzo na nią narzekała na priv 😀

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Skoro zwracasz sie do mnie jak do Ewy to nie rozmowy. Zachowuj sie normalnie. To pierwsza zasada.

Ty mi płaski leniu nie będziesz ustalać zasad. Poza tym naucz się pisać.

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Dwa razy podrywała Ewkę. To musi boleć. Tym bardziej, ze bardzo na nią narzekała na priv 😀

Za to mi ulżyło, że byłam na priv z kobietą. Może Madźka przestanie mi wypominać.

3 minuty temu, Doktor ZG napisał:

A ty jesteś normalny? 😄Czemu na forum dla wariatów chwalisz się, że lubisz imprezy z wciąganiem coś do nosa? 😄

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

A ty jesteś normalny? 😄Czemu na forum dla wariatów chwalisz się, że lubisz imprezy z wciąganiem coś do nosa? 😄

Czemu chwalisz się zdradzaniem męża jednocześnie doszukujac się na siłę braku moralności u innych kobiet?

2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Za to mi ulżyło, że byłam na priv z kobietą. Może Madźka przestanie mi wypominać.

Wątpię. Ona co pol godziny potrafi zmienić cały scenariusz 😉

1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał:

Czemu chwalisz się zdradzaniem męża jednocześnie doszukujac się na siłę braku moralności u innych kobiet?

A pamiętasz scenerię? Zasyfiony wiadukt, a ona z gołą du.pą w trującym barszczu Sosnowskiego, bo gach na hotel nie miał 😂

8 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Jeśli robi z siebie wielką wojowniczkę co będzie wyjaśniać połowę forum to tak, jej niezdarność i brak zaradności są śmieszne.

Czy ty kiedykolwiek napisałeś tu coś miłego, coś ciekawego? Jedyne, co robisz, to latasz po tematach i próbujesz podgryzać wrogów swojego kółeczka lizania dupsk. 🪤

• Thanks 1

Tak się zastanawiam, czy magda, gienek napisały kiedyś coś humorystycznego? One naprawdę brzmią jak wykastrowane z poczucia humoru.

Haaa haaaawk nie biorę pod uwagę.

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Tak się zastanawiam, czy magda, gienek napisały kiedyś coś humorystycznego? One naprawdę brzmią jak wykastrowane z poczucia humoru.

One uważają, że zlepek przypadkowych słów jest zabawny, śliwko w rajtuzach ze stajni.

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Szczególnie geniek, wyjęłaś mi to z ust, bo dokładnie to samo napisałam niedawno. 

1 minutę temu, Castor Fiber napisał:

Czy ty kiedykolwiek napisałeś tu coś miłego, coś ciekawego? Jedyne, co robisz, to latasz po tematach i próbujesz podgryzać wrogów swojego kółeczka lizania dupsk. 🪤

Oczywiście, myślę, że wiele razy. Do Eve, RC, Pieprz, Ziemniaka, Malowanego, Libeda, do Qwerty pewnie też, mogłabym tak wymieniać długo, więc nie zrobisz tu czarno białej kreskówki dla dzieci. Nawet leżakowi, ba, widmokowi zdarzało mi się napisać coś miłego, chociaż temu ostatniemu max 2 razy przez 10 lat. Magdzie też mi się zdarzało zanim zaczęła tu odwalać.

Tobie się nie trafi bo jesteś antypatyczną konfabulantką śmiesznie próbującą być agresywną.

• Like 1

5 minut temu, Castor Fiber napisał:

Wszystko i na temat.. ☺️

Jak Ci minął dzień? Obejrzyj sobie ten serial "Północ, Południe" 😙😄

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Bez kitu 

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Wszystko i na temat.. ☺️

Jak Ci minął dzień? Obejrzyj sobie ten serial "Północ, Południe" 😙😄

Uraczyłam się dziś croissantem maślanym.  🥐 Posiedziałam na werandzie, posłuchałam muzyki. Było i jest dziś zimno, pomimo słoneczka. Niedługo planuje drzemkę, a wieczorem właśnie coś sobie obejrzę. Co do seriali jestem mało systematyczna, często coś zaczynam a potem urywam. A Ty już dojechałaś? 🌼

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się