Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
elisabeth122

Pytanie o faceta

Polecane posty

Bardzo proszę o poradę. Wysłał mi zaproszenie na fb facet, całkiem miły, przystojny po sprawdzeniu w google okazało się, że również wykształcony z ciekawym zawodem. Nie wiem czy żonaty, czy zajęty, bo na fb nie da się tego sprawdzić.

Zaproszenie przyjęłam i on wtedy napisał, zaczął prostu z mostu, że jestem uosobieniem kobiecości i takie tam. Odpisalam jakoś z dystansem, on odpisał dopiero po 1,5 dnia w nocy, że myśli o mnie i coś tam dalej. Nic nie proponuje, ani kawy, ani spotkania, póki co. ( poznaliśmy się w czwartek). O co mu może chodzić i czego można się spodziewać

1 minutę temu, elisabeth122 napisał:

Bardzo proszę o poradę. Wysłał mi zaproszenie na fb facet, całkiem miły, przystojny po sprawdzeniu w google okazało się, że również wykształcony z ciekawym zawodem. Nie wiem czy żonaty, czy zajęty, bo na fb nie da się tego sprawdzić.

Zaproszenie przyjęłam i on wtedy napisał, zaczął prostu z mostu, że jestem uosobieniem kobiecości i takie tam. Odpisalam jakoś z dystansem, on odpisał dopiero po 1,5 dnia w nocy, że myśli o mnie i coś tam dalej. Nic nie proponuje, ani kawy, ani spotkania, póki co. ( poznaliśmy się w czwartek). O co mu może chodzić i czego można się spodziewać

to taki leżak zaraz będzie ci pisał o klaskaniu jajami po czole a na kawe nie zaprosi

wez go podchwytem, powiedz ze akurat jutro w niedziele idzisz do kosciola i chcesz zeby jakis dzentelmen potrzymal ci swieconke. Jak odmowi to znaczy ze jest ch/v/jem skonczonym co nie miluje jezusa, taki facet to dno i nie bedziedobrym partnerem.

moze tez lobuz byc zonaty albo nalezec do jakiejs antyjezusowej sekty 

UWAZAJ !!!

57 minut temu, 84Michal84 napisał:

wez go podchwytem, powiedz ze akurat jutro w niedziele idzisz do kosciola i chcesz zeby jakis dzentelmen potrzymal ci swieconke. Jak odmowi to znaczy ze jest ch/v/jem skonczonym co nie miluje jezusa, taki facet to dno i nie bedziedobrym partnerem.

UWAZAJ !!!

Małe sprostowanie. Ze święconka nie jutro a w przyszłą sobotę. Jutro dżentelmen może potrzymać palmę. 

Domyślam się,  że podchwyt to podstęp. 

1 godzinę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał:

to taki leżak zaraz będzie ci pisał o klaskaniu jajami po czole a na kawe nie zaprosi

Po co slabom laske na kawe zapraszac 🤔

1 godzinę temu, 84Michal84 napisał:

UWAZAJ !!!

Niech sie położy w kościele krzyżem. 

1 godzinę temu, 84Michal84 napisał:

UWAZAJ !!!

Jezusowa kolezanka z pracy mnie lubi bo nie wie jakim diabłem jestem

Styl pisania w sumie podobny do komentarzy pod filmikami z tworem sztucznej inteligencji : ) Marysia Kurka.

Edytowano przez yeya

7 minut temu, VenusHorizon napisał:

Nie wiem ja nie pisze jusz 

Podoba Ci się ten kanał? : ) trochę widać w detalach, że nie jest prawdziwa, ale całkiem realna im wyszła... : )

Edytowano przez yeya

Klasyczna sytuacja wyszedł z inicjatywą i teraz ruсh należy do kobiety. 😁

1 godzinę temu, VenusHorizon napisał:

Po co slabom laske na kawe zapraszac 🤔

Kawa to mały pikuś, bo gorzej jak do drogiej restauracji zaprosisz i naje się , a potem zniknie .😁

17 minut temu, yeya napisał:

Podoba Ci się ten kanał? : ) trochę widać w detalach, że nie jest prawdziwa, ale całkiem realna im wyszła... : )

A co podobna do ciebie zielona : ) 

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Kawa to mały pikuś, bo gorzej jak do drogiej restauracji zaprosisz i naje się , a potem zniknie .😁

To już nie moje problemy mam 9000zł kartę kredytową 

1 minutę temu, VenusHorizon napisał:

To już nie moje problemy mam 9000zł kartę kredytową 

Taką kwotę przez noc można przehulać z jakąś tutką. 😁

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Taką kwotę przez noc można przehulać z jakąś tutką. 😁

No nie moje lęki mówię obecnie nie muszę się finansowo przygotowywac do randki biorę kk i wychodzę 

Kwote później mogę zapłacić za miesiąc czy dwa lub w 2, 3, 5, 10, 20 itd ratach 

6 minut temu, VenusHorizon napisał:

A co podobna do ciebie zielona : ) 

Właśnie nie bardzo : ) 

6 minut temu, Get Оut napisał:

Może następnym razem zamiast do restauracji, zapraszajcie na spacer dookoła bloku? Ryzyko najedzenia się na wasz koszt spadnie do zera😄 Te wasze "męskie" dramaty z cyklu zjadła i uciekła są lepsze kabaret.😂

2 minuty temu, VenusHorizon napisał:

No nie moje lęki mówię obecnie nie muszę się finansowo przygotowywac do randki biorę kk i wychodzę 

Kwote później mogę zapłacić za miesiąc czy dwa lub w 2, 3, 5, 10, 20 itd ratach 

No wiadomo jeżeli będziesz unikał spotkań na żywo z kobietami, to unikniesz kosztów nie tylko finansowych.😁

1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał:

Może następnym razem zamiast do restauracji, zapraszajcie na spacer dookoła bloku? Ryzyko najedzenia się na wasz koszt spadnie do zera😄 Te wasze "męskie" dramaty z cyklu zjadła i uciekła są lepsze kabaret.😂

Ja piszę z pozycji obserwatora i jako info turystyczne , bo nie jestem "wy" bo ty lubisz nadinterpretować nawet luźne myśli .😁 

5 minut temu, Get Оut napisał:

Ja piszę z pozycji obserwatora i jako info turystyczne , bo nie jestem "wy" bo ty lubisz nadinterpretować nawet luźne myśli .😁 

Jak na bezstronnego świadka to dość emocjonalnie przeżywasz traumę faceta, któremu baba zje kolację i ucieknie.😄 To żadna nadinterpretacja po prostu twój lęk o cudze (czy tam twoje) krewetki jest tak komiczny, że sam się prosi o komentarz.😂

24 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

To nie jest kabaret, tylko smutna prawda. Niemała część kobiet łazi na spotkania tylko po to, aby się nażreć za darmo. Brak godności i honoru. Najlepsze, że udają typ księżniczki, a bliżej im do typu żebraczki, klasy zero.

• Thanks 1

8 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Jak na bezstronnego świadka to dość emocjonalnie przeżywasz traumę faceta, któremu baba zje kolację i ucieknie.😄 To żadna nadinterpretacja po prostu twój lęk o cudze (czy tam twoje) krewetki jest tak komiczny, że sam się prosi o komentarz.😂

Z tym przeżywaniem też nadinterpretacja, bo śmieje się jak zwykle i tak samo przy każdym poście niezależnie o czym pisze. Lęk o cudze też wątpię, bo nie bardzo mnie zajmuje jego los dlatego , że to jest obcy byt dla mnie. Tak więc zarzuty uważam za bezpodstawne bazujące na domysłach , a powinny liczyć się jakieś dowody skoro tak nadgorliwie podchodzisz do każdego słowa i to w dodatku w takiej kloace.😁

16 minut temu, Jerremy napisał:

To nie jest kabaret, tylko smutna prawda. Niemała część kobiet łazi na spotkania tylko po to, aby się nażreć za darmo. Brak godności i honoru. Najlepsze, że udają typ księżniczki, a bliżej im do typu żebraczki, klasy zero.

Nie zamierzam ogladac tego gościa, bo nie oglądam filmików przesiąkniętych mizoginią szkoda czasu na taką jednostronną narrację. To, co piszesz to straszna przesada i uogólnienie w rzeczywistości większość kobiet, które znam nie zgadza się, żeby facet za nie płacił bo wolą nie mieć wobec nikogo żadnych długów, zwłaszcza jeśli nie widzą szans na dalszą znajomość. Skąd u ciebie to przekonanie o nażeraniu się na randkach? Chyba za dużo czasu spędzasz na oglądaniu takich bajek w sieci.

Edytowano przez orkiestra księżniczek

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się